Şimdi Ara

Resogun Video İnceleme (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: venomstr

quote:

Orijinalden alıntı: Only Love

Oyunu uzun süredir oynuyorum. Fena eğlenceli. Eski arcade oyunları gibi olduğu için bu tarz oyunlar daima hoşuma gitmiştir. Plus üyelerine bedava verilmesi güzel bir durum.

Bu arada bilginiz olsun. PS3'de kullandığınız mevcut Plus aboneliği PS4'de geçmiyor. Plus oyunlarını indirebiliyorsunuz ama PS4'de PS3'de aktif ettiğiniz Plus aboneliği ile online oyuna erişim mümkün olmuyor. PS4 üzerinden Plus aboneliği alıp online oyuna erişim sağlayabiliyorsunuz. Bilginize...

Plus olayını pek anlayamadım. Plus üyeliğimi 3 gün önce PC'den aldım. Bu üyelikle PS4'te online oynayabilir miyim?

Benim PS3'de bulunan mevcut Plus aboneliğim PS4'de çalışmadı malesef. PS4 üzerinden Plus aboneliği aldım yine. Bende olan durum bu yönde. Başkaları bizde böyle olmadı diyor. Ben yaşadığım olayı paylaşıyorum. Boş yere neden para vermek isteyeyim. Herkese hayırlı olsun PS4'ü. Gerçekten çok kaliteli bir konsol olmuş...

• PS4 tamam , güzel sevilesi okşanası bir alet ama, neden bu oyunu inceleyerek heba ettiniz?

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • telefon oyunlarına benziyor.

• Ps4 ümü dün aldım ve ilk bu oyunu oynadım :))) Başta diyebilirsiniz bu nebiçim oyun ama fena sarıyor ve çok eğlenceli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Ps4 ümü dün aldım <adklik id="adklik0">ve</adklik> ilk bu oyunu oynadım :))) Başta diyebilirsiniz bu nebiçim oyun ama fena sarıyor ve çok eğlenceli.

PS 4 4 gündür oynuyorum ve dün bu oyuna fırsat bulabildim.Gerçekten elimden bırakamadım.Bir de split screen olsaymış herhalde başka birşey oynamazdıık :) Dün ac 4 e bir mola verip baktığım oyundan tekrar ac 4 e geri dönemedim.

• save the last human
    human lost
    keepers detected

oyun harika acayip sariyo
  • Yabancı arkadaşlar ile oyunun suyunu çıkarttık dün. Fena oyun, harika.

Bu arada PS4'de mesajlaşma sistemini Xbox One'dan daha çok beğendim diyebilirim.
  • Oyun gerçekten çok zevkli.Bir oyundan sıkıldığım an hemen Resogun'a geçiş yapıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir Allah'ın kuluda atari 2600 oyunu Defender ı telaffuz etmezmi yav? hayret, oyuncu dediğimiz editörlerin oyun geçmişleri sanılandan kısa sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.