Şimdi Ara

Resmi Site Aziz Yıldırım'ı Yalanladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

"Trabzonspor maçında biz kazansaydık kötü takım mı olacaktık iyi takım mı olacaktık? Hiçbir Fenerbahçe yönetimi kötü takım yapmak için yola çıkmaz. Biz iyi takım yaptık ve iyi takımız. Son maçta girdiğimiz 15 net pozisyon var. Fenerbahçe sezon boyunca son maçtaki kadar iyi oynadı mı? Şimdi şampiyonluk gitti diye kötü takım mı olduk? Son maçta kazansaydık bakış böyle mi olacaktı? O zaman bizi göklere çıkaracaklardı. Son maçta kime kızacağız? Herkes çok iyi oynadı. Yani yönetici topu ayağıyla mı içeri atacaktı? Herkesin bakış açısı değişmeli. Fenerbahçe‚ bence başarılı. Ben 3 sene üst üste şampiyon olacağız derken hedefimi kime göre belirledim? Beşiktaş ve Galatasaraya göre. Pekiyi ne oldu‚ sezon sonunda ikisiyle de aramızda 10 puan fark vardı. Kimse bunu dile getirmiyor. Burada bir başarı varsa‚ emeği geçer herkesindir. Başarısızlık varsa bu da hepimizin başarısızlığıdır ancak burada sorumluluk bendedir"

Aziz Yıldırım

Tarih:18.07.2010

Eski teknik direktörümüz Sayın Christoph Daum‚ Türk gazeteciler ile basın toplantısı organize edip kulübümüze dair bazı değerlendirmelerde bulunmuştur. Sayın Daum artık kulübümüz ile bağlantısı olan biri değildir. Kendisi ile sözleşmesinin şartları yerine getirilerek anlaşmamız sonlandırılmıştır. Bu noktadan sonra gerek geçen sezon‚ gerekse önümüzdeki sezona ilişkin samimiyetten uzak yorumlarının kendisinde saklı kalması daha doğru olacaktır.

Fenerbahçe Spor Kulübü için tek başarı şampiyonluktur. Sayın Daum kendisini başarılı görüyor olabilir‚ ancak kişinin kendisi hakkında bu şekilde değerlendirmeler yapması değil‚ aslen kamuoyunun yaptığı değerlendirmeler esastır. Buradan hareketle Sayın Daumun artık daha fazla kulübümüz hakkında yorumlarda bulunmaması en doğrusu ve ahlaklı bir spor adamına yakışan davranış olacaktır. Sayın Daumun benzer şekilde yorumlarına devam etmesi durumunda‚ kulübümüz de kendisine karşı cevap hakkını kullanacaktır.

Resmi Site

Yorumsuz...

• quote:

Orijinalden alıntı: Firenze

Tarih:27.05.2010

"Trabzonspor maçında biz kazansaydık kötü takım mı olacaktık iyi takım mı olacaktık? Hiçbir Fenerbahçe yönetimi kötü takım yapmak için yola çıkmaz. Biz iyi takım yaptık ve iyi takımız. Son maçta girdiğimiz 15 net pozisyon var. Fenerbahçe sezon boyunca son maçtaki kadar iyi oynadı mı? Şimdi şampiyonluk gitti diye kötü takım mı olduk? Son maçta kazansaydık bakış böyle mi olacaktı? O zaman bizi göklere çıkaracaklardı. Son maçta kime kızacağız? Herkes çok iyi oynadı. Yani yönetici topu ayağıyla mı içeri atacaktı? Herkesin bakış açısı değişmeli. Fenerbahçe‚ bence başarılı. Ben 3 sene üst üste şampiyon olacağız derken hedefimi kime göre belirledim? Beşiktaş ve Galatasaraya göre. Pekiyi ne oldu‚ sezon sonunda ikisiyle de aramızda 10 puan fark vardı. Kimse bunu dile getirmiyor. Burada bir başarı varsa‚ emeği geçer herkesindir. Başarısızlık varsa bu da hepimizin başarısızlığıdır ancak burada sorumluluk bendedir"

Aziz Yıldırım

Eski teknik direktörümüz Sayın Christoph Daum‚ Türk gazeteciler ile basın toplantısı organize edip kulübümüze dair bazı değerlendirmelerde bulunmuştur. Sayın Daum artık kulübümüz ile bağlantısı olan biri değildir. Kendisi ile sözleşmesinin şartları yerine getirilerek anlaşmamız sonlandırılmıştır. Bu noktadan sonra gerek geçen sezon‚ gerekse önümüzdeki sezona ilişkin samimiyetten uzak yorumlarının kendisinde saklı kalması daha doğru olacaktır.

Fenerbahçe Spor Kulübü için tek başarı şampiyonluktur. Sayın Daum kendisini başarılı görüyor olabilir‚ ancak kişinin kendisi hakkında bu şekilde değerlendirmeler yapması değil‚ aslen kamuoyunun yaptığı değerlendirmeler esastır. Buradan hareketle Sayın Daumun artık daha fazla kulübümüz hakkında yorumlarda bulunmaması en doğrusu ve ahlaklı bir spor adamına yakışan davranış olacaktır. Sayın Daumun benzer şekilde yorumlarına devam etmesi durumunda‚ kulübümüz de kendisine karşı cevap hakkını kullanacaktır.

Resmi Site

Yorumsuz...

• İlk başta "2.lik başarıdır" demişti ama şimdi "tek başarı şampiyonluktur "demiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firenze

Tarih:27.05.2010

Aziz Yıldırım

Resmi Site

Yorumsuz...

tam komedi yemin ederim

• Aziz Yıldırım' ın vadesi doldu artık Fenerbahçe' de. Yerini dinamik isimlere bırakması lazım. Kendisiyle beraber Fb' yi de dibe çekiyor.
  • Allahtan bazı başkanlar gibi 3 kupaya da talibiz, Kadıköy'de final oynayacağız dememiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet2468

Allahtan bazı başkanlar gibi 3 kupaya da talibiz, Kadıköy'de final oynayacağız dememiş.

haklısın bazıları için 3 kupa sadece hayal.. hatta 2 kupa bile hayal.. Allah tan süper kupa çıktı demi :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aziz yıldırım siteye iner demedi demeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: MaXiLoPeZ

quote:

Allahtan bazı başkanlar gibi 3 kupaya da talibiz, Kadıköy'de final oynayacağız dememiş.

haklısın bazıları için 3 kupa sadece hayal.. hatta 2 kupa bile hayal.. Allah tan süper kupa çıktı demi :)

• quote:

hep destek tam destek ama bu kadarda değil be kardeşim ... basbaya saçmalamış ... saçmalıyor ve gözüken oki saçmalamaya devam edecek ... ben aziz yıldırımın mehmet topuza herkes birgün fenerbahçeli olacak şapkasını giydirinceye kadar dengeli bir yönetici olduğunu düşünüyordum herkesin aksine ... ama o olaydan sonra dengeler alt üst oldu ... ve artık aziz yıldırımın bir çizgi film kahramanını örnek aldığını düşünüyorum .....bu olay yaptığı 250 yalnıştan sadece 1 tanesi ...
  • quote:

gıt kumda oyna genç. şu konuda bıle mılletı provake edıyorsunuz. ayıp. bu kadar mı ego ıhtıyacı var.
  • Resmi sitede yazıılanların ben Aziz Yıldırım tarafından yazıldıgına, ya da yazdırıldıgına hic inanmıyorum.
    O yuzden buradaki çelişkiyi daha ilk okudugumda fark etmeme ragmen çelişki olarak kabul etmedim. Cunku bir tanesini direk olarak Aziz Yıldırım'ın ağzından duyduk fakat bunu sadece Resmi Site baslıgında okuduk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: manyamisboyss

Resmi sitede yazıılanların ben Aziz Yıldırım tarafından yazıldıgına, ya da yazdırıldıgına hic inanmıyorum.
    O yuzden buradaki çelişkiyi daha ilk okudugumda fark etmeme ragmen çelişki olarak kabul etmedim. Cunku bir tanesini direk olarak Aziz Yıldırım'ın ağzından duyduk fakat bunu sadece Resmi Site baslıgında okuduk.

Fenerbahçe içinde kutuplaşma var diyosun ?
  • Renkdaş öyle ya da böyle Aziz Yıldırım görevinin başında,her ne kadar ben ona ''Allah başımızdan eksik etmesin.'' gözüyle baksam da sen memnun değilsin.Olmayabilirsin de bu senin en doğal hakkın.

Keza Aykut Kocaman gelmeden önce de ben Aykut Kocaman'ı istemiyordum ve başarılı olacağına açıkçası pek inanmıyordum.(um) Fakat göreve geldiği gün Fenerbahçe taraftarında olması gereken HDTD anlayışına ben de girdim.Sezon öncesi de zaten bu böyle olmalı,zaman köstek olma değil,destek olma zamanı. Ne kaldı ki şunun şurasında ?
  • Okadar cok kurcalaniyo ki bisey goze batsada saldirsak modundasiniz. Fanatik fotomac gibi adamlarsiniz. Anlamak istediginiz gibi anliyosunuz isinize gelince. Vurun kirbaci vurun kirbaci
  • quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

İlk başta "2.lik başarıdır" demişti ama şimdi "tek başarı şampiyonluktur "demiş

öyle dese iyi. galatasaray ve beşiktaşı geçtik, başarılıyız diyor. yani onlar 17. 18. olsa fb 16. olsa başarılı olacak.
  • Hani görende bu ligdeki tüm takımların şampiyonluğa oynadığını sanacak! 20 küsür yıl önceki TS şampiyonluğundan geçtiğimize sezona kadar, lig şampiyonluğu kimler arasında geçti? FB, piyangodan çıkan Bursa'yı saymazsak açık ara farkla şampiyon olmuş olmuyor mu? Bu ligin başarı kıstası nedir? Sanki Yıldırım Demirören ya da Adnan Polat'ın lig başlamadan önceki hedefi ezeli rakiplerini geçmek değilmiş gibi konuşuluyor?

Sezon başlamadan önce Adnan Polat'a da Yıldırım Demirören'e de ligi ezeli iki rakibinizin önüne bitireceksiniz deseler, o an şampiyonluk kutlamalarına başlarlar. Çünkü bu bir başarıdır, anadolu kulüpleri ise piyangodur, kime vuracağı belli olmaz, geçen sene FB'ye vurdu şampiyonluğu kaybetti ama "gerçek" anlamdaki iki rakibini sürklase edip açık ara farkla arkasında bırakmıştır.

Aziz Yıldırım'ın ilk dediği şey doğrudur, ama ikinci bildiride de söylendiği gibi FB, BJK ve GS'nin şampiyonluktan başka bir hedefi olmadığı için, eğer başaramadığı takdirde başarısız sayılır.

Kişilere yada kuruluşlara bok atmadan önce biraz okuyup, tartın! Aziz Yıldırım'ın söylediği şey yalanlanmıyor, geçen sene FB hem başarılı hem de başarısız olmuştur. Arada ince bir çizgi var, onu anlayan zaten anlar ama işte Fenerbahçe'ye yakışmayan bazı taraftar örnekleri var onun gibiler kötü günde s.çar sıvar, iyi günde en iyi taraftar olur!?

• quote:

Orijinalden alıntı: hell knight
    Hani görende bu ligdeki tüm takımların şampiyonluğa oynadığını sanacak! 20 küsür yıl önceki TS şampiyonluğundan geçtiğimize sezona kadar, lig şampiyonluğu kimler arasında geçti? FB, piyangodan çıkan Bursa'yı saymazsak açık ara farkla şampiyon olmuş olmuyor mu? Bu ligin başarı kıstası nedir? Sanki Yıldırım Demirören ya da Adnan Polat'ın lig başlamadan önceki hedefi ezeli rakiplerini geçmek değilmiş gibi konuşuluyor?

Sezon başlamadan önce Adnan Polat'a da Yıldırım Demirören'e de ligi ezeli iki rakibinizin önüne bitireceksiniz deseler, o an şampiyonluk kutlamalarına başlarlar. Çünkü bu bir başarıdır, anadolu kulüpleri ise piyangodur, kime vuracağı belli olmaz, geçen sene FB'ye vurdu şampiyonluğu kaybetti ama "gerçek" anlamdaki iki rakibini sürklase edip açık ara farkla arkasında bırakmıştır.

Aziz Yıldırım'ın ilk dediği şey doğrudur, ama ikinci bildiride de söylendiği gibi FB, BJK ve GS'nin şampiyonluktan başka bir hedefi olmadığı için, eğer başaramadığı takdirde başarısız sayılır.

Kişilere yada kuruluşlara bok atmadan önce biraz okuyup, tartın! Aziz Yıldırım'ın söylediği şey yalanlanmıyor, geçen sene FB hem başarılı hem de başarısız olmuştur. Arada ince bir çizgi var, onu anlayan zaten anlar ama işte Fenerbahçe'ye yakışmayan bazı taraftar örnekleri var onun gibiler kötü günde s.çar sıvar, iyi günde en iyi taraftar olur!?

Supersin

• quote:

Hani görende bu ligdeki tüm takımların şampiyonluğa oynadığını sanacak! 20 küsür yıl önceki TS şampiyonluğundan geçtiğimize sezona kadar, lig şampiyonluğu kimler arasında geçti? FB, piyangodan çıkan Bursa'yı saymazsak açık ara farkla şampiyon olmuş olmuyor mu? Bu ligin başarı kıstası nedir? Sanki Yıldırım Demirören ya da Adnan Polat'ın lig başlamadan önceki hedefi ezeli rakiplerini geçmek değilmiş gibi konuşuluyor?

Fenerbahçe için başarı Galatasaray ve Beşiktaş'ı geçmektir diyorsun yani?

• quote:

Orijinalden alıntı: metalheadjm

quote:

Fenerbahçe için başarı Galatasaray ve Beşiktaş'ı geçmektir diyorsun yani?

o kadar yazıdan anladığın, çıkardığın sonuç bu mu sadece?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.