Şimdi Ara

Resmi 11 Belli Oldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sinan'ı ikinci yarı alacağı için üstündeki baskıyı Umut'la azaltacak o yüzden Umut'u kadroya almış. Gerçi adam da haklı Umut'u kadroya almayıp da ne yapacak forvete de Chedjou'yu mu koyacak
    Avrupa'da ve ligde mücadele ediyorsun takımındaki forvetler sakat Burak, Umut ve genç Sinan. 8. olduğumuz sezonda bile Baroş'u izliyorduk takım ne hallere düştü be.
  • Bir hoca umut ve semih'de neden ısrar eder?yahu koy altyapı'dan 2 oyuncu çok mu fark edecek?en azından hoca denedi,gençlere şans verdi der insanlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genç gsliler rahatsız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu taraftarı da memnun etmek imkansız.

Geçen maçta Tarık gayet etkiliydi, Şeju'yu ön liberoda ben beğeniyorum herkesin aksine, Yasin'den başka alternatif yok zaten, ikinci yarı Umut çıkar Sinan girer, ayrıca Sinan şu ana dek ilk 11 oynaycak potansiyeli hala göstermiş değil. O çok övdüğümüz Koray'ı da gördük.

Bu kadroyla bu kadar.
  • denizli büyük hoca moca değilmiş ... bu ilk 11 den bunu anladım büyük hoca olsa umut u koymaz şöyle bir ilk 11 ile çıkardı

muslera-tarık-hakan-chedjou-olcan-jose-bilal-emre-sneijder-emre-podolski ... takım derli toplu oluyor şimdi bu denizli nin ilk 11 i bugün kazansa bile haftaya fark yemeyeceği garanti mi ? bu berbat defansı ancak orta sahada kalabalık olarak kurtarabilirsin ama sözde veteran denizli hiç bir yorum katmadan tak tak koymuş adamları
  • Bence kadro güzel.Tarık'a şans verilmeli.Adam bir dönem kötü oynadı diye herkes gitsin istiyor.Bu taraftar 4 sezondur Selçuk'a katlanıyor...Burak yerine Umut'un oynaması da doğru tercih bence.Burak 10 üzerinden 1 puansa Umut 2dir şuan gözümde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: il buono 10

denizli büyük hoca moca değilmiş ... bu ilk 11 den bunu anladım büyük hoca olsa umut u koymaz şöyle bir ilk 11 ile çıkardı

muslera-tarık-hakan-chedjou-olcan-jose-bilal-emre-sneijder-emre-podolski ... takım derli toplu oluyor şimdi bu denizli nin ilk 11 i bugün kazansa bile haftaya fark yemeyeceği garanti mi ? bu berbat defansı ancak orta sahada kalabalık olarak kurtarabilirsin ama sözde veteran denizli hiç bir yorum katmadan tak tak koymuş adamları

Emreyi klonlucazmi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gs, akhisarın bugu. Gs rahat kazanır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trouble48

quote:

Orijinalden alıntı: il buono 10

denizli büyük hoca moca değilmiş ... bu ilk 11 den bunu anladım büyük hoca olsa umut u koymaz şöyle bir ilk 11 ile çıkardı

Emreyi klonlucazmi

hocam finallere çalışmaktan kafa kalmadı emre yerine yasin i koyuyorum ...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.