Şimdi Ara

Resimleri Nasıl 360*640 Boyutunda Yapabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Resimleri Nasıl 360*640 Boyutunda Yapabilirim?

• clickpic yada picassayı indir çok kolay kaç istersen yaparsın
  • Photoshop bu iş için ideal, kendi otomobil duvarkağıtlarımı hazırlıyorum 5800 için.
    Foto programı olmadan boyut değiştiren programlarla da direk değiştirilmez. Çünkü telefonlarınız 16:9 , resimlerin :%98 i 4:3 formatlı.
    Kemdim hazırladığım oto d.kağıtları:
    http://s171.photobucket.com/albums/u318/gecemevsimi/5800%20wallpaper/
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightseason

Photoshop bu iş için ideal, kendi otomobil duvarkağıtlarımı hazırlıyorum 5800 için.
    Foto programı olmadan boyut değiştiren programlarla da direk değiştirilmez. Çünkü telefonlarınız 16:9 , resimlerin :%98 i 4:3 formatlı.
    Kemdim hazırladığım oto d.kağıtları:
    http://s171.photobucket.com/albums/u318/gecemevsimi/5800%20wallpaper/

photoshopla nasıl yapıyorsun ?
    o programlar resmin kalitesini etkilemiyo dimi pek bilmiyorumda

• Fotoshop bu fotoğraf işleme programları arasında kalitesi ile öne çıkmıştır. Fotoğrafların kalitesini etkilemez.

Nasıl yapıyorsun desen anlatamam, programa çok hakim değilim. Kullandığım PS araçlarının adını bile bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightseason -- 17 Kasım 2009; 18:42:01 >
  • en kolayı...

resime sag tıkla birlikte aç sekmesiyle ofice picture manager i çalıştır .....sonra yukarıdaki resim sekmesini tıkla bu menüde kırp, boyut değiştir gibi seçenekler var kafana göre ayar yap.....
  • Photoshopta resmi aç, ctrl+a tuşuna basıp resmi komple seç, yukarıda image menüsüne tıkla açılan pencerede image size seçeneğine bas. açılan pencerede altta Scale styles ve Constrain proportions kutucukları işaretli ise işaretleri kaldır. Aynı pencerede üstte pixel dimensions başlığının altındaki Width yazan yere 360, height yazan yere 640 yaz ve OK'a basıp resmi kaydet. Bu kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akkolmurat

Photoshopta resmi aç, ctrl+a tuşuna basıp resmi komple seç, yukarıda image menüsüne tıkla açılan pencerede image size seçeneğine bas. açılan pencerede altta Scale styles ve Constrain proportions kutucukları işaretli ise işaretleri kaldır. Aynı pencerede üstte pixel dimensions başlığının altındaki Width yazan yere 360, height yazan yere 640 yaz ve OK'a basıp resmi kaydet. Bu kadar.

Murat kardeşim senin hesabına göre fotoğraf bu hali alıyor:

• quote:

Orijinalden alıntı: nightseason

quote:

Orijinalden alıntı: akkolmurat

Photoshopta resmi aç, ctrl+a tuşuna basıp resmi komple seç, yukarıda image menüsüne tıkla açılan pencerede image size seçeneğine bas. açılan pencerede altta Scale styles ve Constrain proportions kutucukları işaretli ise işaretleri kaldır. Aynı pencerede üstte pixel dimensions başlığının altındaki Width yazan yere 360, height yazan yere 640 yaz ve OK'a basıp resmi kaydet. Bu kadar.

Murat kardeşim senin hesabına göre fotoğraf bu hali alıyor:

VAllahi benim Photoshop bilgim bu kadar.

• ARKADAŞIM FOTOSHOP VE COREL DRAW PROGRAMLARINDA YAPA BİLİRSİN. MESELA FOTOSHOPU AÇ YENİ AÇ TUŞUNA BAS YUKARI PANELDE.SONRA ÖLÇÜLERİ PİXEL OLARAK KOY VE 360X640 ÖLÇÜDE AYARLA OK TUŞUNA BASIP RESMİ PENCEREYE AT VE O ÖLÇÜYE GÖRE AYARLA VE KAYDET BASIP FORMATI JPEG SEÇ..TAMAMDIR
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.