Şimdi Ara

resimleri 2li veya 4lü tek sayfada yazicidan çikarmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar merhaba benim yigenim üniversite sinavina hazirlaniyor bir dershanenin online sitesinde yer alan resimli sorulari yazicidan cikti alarak kagit üzerinde çözmek istiyor word 'de veya resim olarak 2'li veya 4'lü a4 kagidindan nasil cikartabiliriz yardmci olurmusunuz acilen birazdan carsiya çikacagiz bu islemi yaptirmak için tesekkür ederim
    resimleri tek tek dışarı aldık kaydetttik klasöre ikili veya dörtlü okunabilecek şekilde yazıcından çıktı almak istiyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oslinuxos -- 28 Aralık 2013; 12:41:40 >

• İstediğiniz gibi çıktı alabildiğinizi düşünüyorum. Çünkü windowsta standart olarak zaten bu özellik vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: icatcikartmayav

İstediğiniz gibi çıktı alabildiğinizi düşünüyorum. Çünkü windowsta standart olarak zaten bu özellik vardır.

teşekkür ederim kardeşim sorunu çözdük kırtasiyeci yönlendirdi bizi powerpointle iyi oluyormuş bir sayfaya 6 soru sığdırdık çok güzel çıkardı sayfayı çok güzel okunuyor sizede tavsiye ederim yan yana 2 şer tane ekleyerek alt alta 2 şer tane 6 tane soru ekleyip çok güzel sonuç aldık
  • Rica ederim. Hayırlı günler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.