Şimdi Ara

Resimdeki logoyu SAF (PNG) Görüntü kaybı olmadan yapabilecek bir arkadaşım varmı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • T shirt üstüne bastırıcam başlıkta söylediğim gibi logoyu png saf haliyle istiyorum ben beceremedim bu işte uzman yetenekli arkadaşımız varsa benim için yapabilirse ona teşekkürü borç bilirim :)

Not : Kardeş aynı logoyu sana daha güzel çizer şu programda yaparım diyen yaratıcı arkadaş çıkarsa da hayır demeyiz :D

Resimdeki logoyu SAF (PNG) Görüntü kaybı olmadan yapabilecek bir arkadaşım varmı?

• hallettim sorunum çözüldü son hali böyle bastırıcam sanırım :)

• görüntü png'ye uygun değil, zaten örgü olarak tasarlanmış ve fotoğrafı çekilmiş.
    bunu orijinali daha iyi sonuç verir. Siz bunu tişört'e örneğinizdeki gibi bastırırsanız
    kenarları bozuk çıkacaktır.

Tavsiyem yeniden bunu çizmenizdir.

• Al buyur kardeşim bastırmadıysan linkte |
    Upload ettim sen açamaya bilirsin ama bastırıcağın yer açar ona göre attım formatları kolay gelsin.

BARINGA FS DOWNLOAD !
     Resimdeki logoyu SAF (PNG) Görüntü kaybı olmadan yapabilecek bir arkadaşım varmı?undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firatsen -- 8 Nisan 2014; 20:51:02 >

• Baskı için özel baskı formatında çizdirmelisiniz.
  • ilginiz için teşekkürler arkadaşlar siparişi vermiş bulundum artık bugün yarın gelir logonun bez olmayan çizim halini bulup yaptım umarım düzgün olur tekrar sağolun :)
  • Kulandığım logo son hali bu oldu kalitesi bozulmasın diye boyutunu yüksek tuttum ve üstteki Bazinga yazısının rengiyle simetri olsun diye aynı renk yaptım.

• Lol.
    Olsun bu da bir pixelli tasarım olmuş...
    Yapcak bişey yok iş işten geçmiş..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.