|
Resident Evil: Veronica remake 2027'de geliyor: İlk fragman geldi
-
-
Baktılar Remastered ile kandıramıyoruz Remake yapmaya başladılar. Yeni dönemin metası remake. Bakalım nereye kadar devam edecek.
-
yeni oyun yapamıyorlar. çok ilginç.
-
Yeni oyun yapmıyorlar mı? Be insaf, adamlar daha 3-4 ay önce Requiem'i çıkardı.
_____________________________ Just leave me alone, I know what I'm doing!
(Kimi Räikkönen, Lotus F1 1st WIN, Abu Dhabi, Nov. 4 - 2012)
Kimi Räikkönen ''The Ice Man''
2007 Formula One World Drivers' Champion -
Ben remake severim arkadaş, remaster ve yeni oyunlar çöpten farksız genel olarak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 6 Haziran 2026; 17:17:45 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
5-6 senede 1 oyun
_____________________________ -
Remastered ile kandırmak ne alaka? Piyasadaki en iyi remake oyunları Capcom yapıyor diyebiliriz. Sadece 3 remake beğenilmedi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Abartma. Son 5 yılda 6 ana oyun çıkarmadı bu adamlar re dahil. Belkide son zamanlarda en aktif şirket. Sadece bu sene pragmata, re requiem ve çıkacak olan onimusha var. Remakeler aradaki tat tuz gibi bi şey
Resiident Evil 6 2012 - Biohazard 7 2017 - Village 2021 - Requiem 2026
Street Fighter 4 2008 - 5 2016 - 6 2023
Hunter Rise 2021- wilds 2025
Kinutsu gami çıktı o da çocuk oyunu
yeni olarak pragmata çıktı aaa oyun olarak.
Ortalama 4-5 senede 1-2 yeni oyun. Yılı kötü kapatmamak için yeni oyun çıkartmadım dememek için. remakeler çıkarttı.
Ama tabi ki diğer oyun studioları daha kötü. Remake mi dersin remastered mi dersin. Sırf oyun çıkartmadık dememek için.
Diğerlerine göre bakarak diyorum bende zaten. Capcom gibi firma kalmadı artık
Yeni oyun yapmıyorlar o alaka.
Remastered kimsenin umurunda değil. İstediğin kadar iyi yap.Remake hadi bir nebze daha iyi ama yeni oyun istiyoruz. Konsolun tüm gücünü kullanan ps5 çıkış demosunda gösterilen grafiklere sahip yeni oyunlar istiyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxpayne53 -- 6 Haziran 2026; 19:01:35 >
-
Günümüz oyunlarının grafikleri gayet güzel. Sizin istemediğiniz başkaları tarafından istenebilir. Ayrıca artık oyun bolluğu olan dönemdeyiz. İnsanlar oynayacak zaman bulamayabiliyor. Oynamadığız türde oyunlar varsa onlara bakalirsiniz.
Hocam adamlar 26 yıllık oyunu yeniden yapıyor. İlk oynayanlar bile artık yaşlandı. Emulatör ile oynamak baş ağrısı yapıyor. Bu oyunu 5-6 yıl önce oynamıştım unuttum gitti. Adamlar oyunu baştan aşağı yeniliyor, orjinale sadık kalıyor, ekleme yapıyorlar. Dönemin en iyi grafiklerinide sunuyorlar.
Kimsenin umrunda değil demişsinde millet deli gibi alıyor. Milyonlar satıyor. Bu yüzden zaten capcom bunu sürdürüyor. Kazandıkça şimarmıyorlar, daha iyisini yapıyorlar sürekli.
Requiem daha yeni çıktı zaten. 3 seneye kalmaz yeni oyunda yaparlar. Sıkıntı yok.
_____________________________ Dünyayı bize büyük gösteren o'nun büyüklüğü değil, bizim küçüklüğümüzdür (Şeyh Edebali) Sen nefsini hak ile meşgul etmezsen, nefis seni batıl ile meşgul eder. Suç her zaman başkasındadır; kendimiz her zaman masum, çalışkan, azimliyiz. Sıradan insanların büyük televizyonları, sıradışı insanların ise büyük kütüphaneleri vardır. -
Nadir zevk aldığım korku/aksiyon oyunlarından ve capcom bu işi güzel yapıyor.
Milletin kaliteli oyun açlığına ve nostalji duygusuna hitap eden stratejiyle gidiyorlar.
Bir nesil bu oyunlarla büyüdü ve maziye gitmek, nostalji yapmak için bile satın alınacak.
Arkadaşın da dediği gibi harika bir oyun bolluğu var ama oyunları oynayacak zaman yok, o yüzden çok seçiçi olmak zorunda kalıyoruz, resident evil serisine ayıracak zamanım her zaman var.
Her çıkan oyun hikaye oynanış ve grafik olarak kaliteli değil. Standart grafikler güzel ama neden daha iyisi yapılabilecekken öylece kalıyor. Bi god of war oynayınca insan büyüleniyor grafiklere.
Evet benim istemediğim oyunları oynayacak kişiler olabilir doğrudur.
Oynamadığım türden oyunları zaten sevmediğim için oynamıyorum.
Neyse herkesin görüşü farklı.
-
Oyun yokluğundan alınıyor işte. Alan kişiler de işte 26 yıl önce doğan oyunu oynamayan kişiler. Remake olursa dediğim gibi hadi bir nebze ama remastered işi kolaya getirmek bence.
Emülatör'de bile remastered'dan daha iyi sonuçlar alınabiliyor donanımınıza göre.
Eksik ifade etmişim. Kimsenin umurunda değil derken orijinal oyunu oynamış kitlelerden bahsetmek istemiştim. Bir çoğu remastered oyun gelsin diye beklemiyor.
Daha iyisini yapıyorlar ama işte çok geç geliyor o iyi oyunlar. Esas sıkıntımız da o.
Remastered remake yaptıkları kadar yeni kaliteli yapımlar gelmiyor bana göre. Remastered da çıkar remake'de yap ama yanında yeni yapımlarda gelsin.
Remastered satın alan kitle oyunu oynamamış olanlar ki 90 milyon üzeri ps5 satıldığı biliniyorken 1 milyon kişinin güzel bir oyunun remastered'ını satın alması normal diye düşünüyorum.
Velhasıl demek istediğim sıkıntı firmalar artık kolaya ve garantiye kaçıyor. Yeni bir oyun işine satmayacaksa girmeyi düşünmüyor.
Firma açısından baktığımızda mantıklı ama bir oyuncular için bana göre iyi değil.
Neyse herkesin görüşü farklı olabilir yapacak bir şey yok.
-
Daha şubatta yeni oyun geldi ya 6 ay 1 senede yeni oyun mu yapsınlar ?
Adamlar sırayla bir yeni oyun bir remake şeklinde gidiyorlar
3 senede bir yeni oyunla buluşturuyorlar bizi daha ne yapsınlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Ben daha RE 9 oynamadım. Okulların tatil olmasını bekliyorum :)
|
Remastered ile kandırmak ne alaka? Piyasadaki en iyi remake oyunları Capcom yapıyor diyebiliriz. Sadece 3 remake beğenilmedi.
|
|
Abartma. Son 5 yılda 6 ana oyun çıkarmadı bu adamlar re dahil. Belkide son zamanlarda en aktif şirket. Sadece bu sene pragmata, re requiem ve çıkacak olan onimusha var. Remakeler aradaki tat tuz gibi bi şey
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt