Şimdi Ara

Resident Evil: Veronica remake 2027'de geliyor: İlk fragman geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Resident Evil: Veronica remake 2027'de geliyor: İlk fragman geldi
    Capcom, Summer Game Fest etkinliği sırasında Resident Evil Veronica'nın yeniden yapımını duyurdu. Oyunun adı yalnızca Resident Evil: Veronica; Capcom orijinal başlıktaki "code" kısmını kaldırdı. Resident Evil Veronica için henüz bir çıkış tarihi yok ancak Capcom 2027'de piyasaya sürmeyi planlıyor.

Ayrıca Bkz.Yeni Testere oyunu "SAW: Genesis" duyuruldu: Jigsaw'dan yüzyıl önce

Resident Evil: Code Veronica, 1998 yapımı Resident Evil 2’nin olaylarından üç ay sonrasında, 1999 yapımı Resident Evil 3: Nemesis ile eş zamanlı olarak geçiyordu.

Hikaye, Resident Evil karakterleri Claire Redfield ve kardeşi Chris Redfield'ın Güney Okyanusu'ndaki uzak bir hapishane adasında ve Antarktika'daki bir araştırma tesisinden yayılan salgından kurtulmaya çalışmasını takip ediyor.

Capcom'un açıklamasına göre, yeni hayatta kalma korku oyunu Resident Evil: Veronica, serinin klasik oyununa geri dönerken, yeni oyuncular için deneyimi yeniden tasarlamayı hedefliyor. Fragman, Claire Redfield'ın Paris’teki harap bir apartmana girişiyle başlıyor. Orada yaşlı bir kadınla karşılaşıp neler olduğunu anlamaya çalışırken bir ses duyuyor ve kapı deliğinden baktığında onu bir sürpriz karşılıyor.

Resident Evil: Code Veronica, 2027’de PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S ve Nintendo Switch 2’ye çıkış yapacak.

Capcom'un son Resident Evil oyunu, serinin dokuzuncu ana oyunu olan Resident Evil Requiem. Şubat ayında piyasaya sürülen bu oyun, yeni karakter FBI analisti Grace Ashcroft'u konu alıyordu. Grace, Resident Evil serisinin geri dönen karakteri federal ajan Leon S. Kennedy'nin yardımıyla, Raccoon City olayından kurtulanların karıştığı bir dizi gizemli ölümü araştırıyordu.

Kaynak:https://www.residentevil.com/veronica/en-asia/

• Baktılar Remastered ile kandıramıyoruz Remake yapmaya başladılar. Yeni dönemin metası remake. Bakalım nereye kadar devam edecek.

• yeni oyun yapamıyorlar. çok ilginç.

• onurkse088 O kullanıcısına yanıt

Yeni oyun yapmıyorlar mı? Be insaf, adamlar daha 3-4 ay önce Requiem'i çıkardı.

Kimi Räikkönen ''The Ice Man''
    2007 Formula One World Drivers' Champion
  • Ben remake severim arkadaş, remaster ve yeni oyunlar çöpten farksız genel olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 6 Haziran 2026; 17:17:45 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ferrari kullanıcısına yanıt

5-6 senede 1 oyun

Abartma. Son 5 yılda 6 ana oyun çıkarmadı bu adamlar re dahil. Belkide son zamanlarda en aktif şirket. Sadece bu sene pragmata, re requiem ve çıkacak olan onimusha var. Remakeler aradaki tat tuz gibi bi şey

Resiident Evil 6 2012 - Biohazard 7 2017 - Village 2021 - Requiem 2026

Street Fighter 4 2008 - 5 2016 - 6 2023

Hunter Rise 2021- wilds 2025

Kinutsu gami çıktı o da çocuk oyunu

yeni olarak pragmata çıktı aaa oyun olarak.

Ortalama 4-5 senede 1-2 yeni oyun. Yılı kötü kapatmamak için yeni oyun çıkartmadım dememek için. remakeler çıkarttı.

Ama tabi ki diğer oyun studioları daha kötü. Remake mi dersin remastered mi dersin. Sırf oyun çıkartmadık dememek için.

Remastered kimsenin umurunda değil. İstediğin kadar iyi yap.Remake hadi bir nebze daha iyi ama yeni oyun istiyoruz. Konsolun tüm gücünü kullanan ps5 çıkış demosunda gösterilen grafiklere sahip yeni oyunlar istiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxpayne53 -- 6 Haziran 2026; 19:01:35 >
  • Maxpayne53 kullanıcısına yanıt
    Günümüz oyunlarının grafikleri gayet güzel. Sizin istemediğiniz başkaları tarafından istenebilir. Ayrıca artık oyun bolluğu olan dönemdeyiz. İnsanlar oynayacak zaman bulamayabiliyor. Oynamadığız türde oyunlar varsa onlara bakalirsiniz.

Hocam adamlar 26 yıllık oyunu yeniden yapıyor. İlk oynayanlar bile artık yaşlandı. Emulatör ile oynamak baş ağrısı yapıyor. Bu oyunu 5-6 yıl önce oynamıştım unuttum gitti. Adamlar oyunu baştan aşağı yeniliyor, orjinale sadık kalıyor, ekleme yapıyorlar. Dönemin en iyi grafiklerinide sunuyorlar.

Kimsenin umrunda değil demişsinde millet deli gibi alıyor. Milyonlar satıyor. Bu yüzden zaten capcom bunu sürdürüyor. Kazandıkça şimarmıyorlar, daha iyisini yapıyorlar sürekli.

Requiem daha yeni çıktı zaten. 3 seneye kalmaz yeni oyunda yaparlar. Sıkıntı yok.

Dünyayı bize büyük gösteren o'nun büyüklüğü değil, bizim küçüklüğümüzdür (Şeyh Edebali) Sen nefsini hak ile meşgul etmezsen, nefis seni batıl ile meşgul eder. Suç her zaman başkasındadır; kendimiz her zaman masum, çalışkan, azimliyiz. Sıradan insanların büyük televizyonları, sıradışı insanların ise büyük kütüphaneleri vardır.
  • Nadir zevk aldığım korku/aksiyon oyunlarından ve capcom bu işi güzel yapıyor.

Milletin kaliteli oyun açlığına ve nostalji duygusuna hitap eden stratejiyle gidiyorlar.

Bir nesil bu oyunlarla büyüdü ve maziye gitmek, nostalji yapmak için bile satın alınacak.

Arkadaşın da dediği gibi harika bir oyun bolluğu var ama oyunları oynayacak zaman yok, o yüzden çok seçiçi olmak zorunda kalıyoruz, resident evil serisine ayıracak zamanım her zaman var.

Evet benim istemediğim oyunları oynayacak kişiler olabilir doğrudur.

Oynamadığım türden oyunları zaten sevmediğim için oynamıyorum.

Neyse herkesin görüşü farklı.

• alpalp84 kullanıcısına yanıt
    Oyun yokluğundan alınıyor işte. Alan kişiler de işte 26 yıl önce doğan oyunu oynamayan kişiler. Remake olursa dediğim gibi hadi bir nebze ama remastered işi kolaya getirmek bence.

Emülatör'de bile remastered'dan daha iyi sonuçlar alınabiliyor donanımınıza göre.

Eksik ifade etmişim. Kimsenin umurunda değil derken orijinal oyunu oynamış kitlelerden bahsetmek istemiştim. Bir çoğu remastered oyun gelsin diye beklemiyor.

Daha iyisini yapıyorlar ama işte çok geç geliyor o iyi oyunlar. Esas sıkıntımız da o.

Remastered remake yaptıkları kadar yeni kaliteli yapımlar gelmiyor bana göre. Remastered da çıkar remake'de yap ama yanında yeni yapımlarda gelsin.

Remastered satın alan kitle oyunu oynamamış olanlar ki 90 milyon üzeri ps5 satıldığı biliniyorken 1 milyon kişinin güzel bir oyunun remastered'ını satın alması normal diye düşünüyorum.

Velhasıl demek istediğim sıkıntı firmalar artık kolaya ve garantiye kaçıyor. Yeni bir oyun işine satmayacaksa girmeyi düşünmüyor.

Firma açısından baktığımızda mantıklı ama bir oyuncular için bana göre iyi değil.

Neyse herkesin görüşü farklı olabilir yapacak bir şey yok.

• onurkse088 O kullanıcısına yanıt
    Daha şubatta yeni oyun geldi ya 6 ay 1 senede yeni oyun mu yapsınlar ?
    Adamlar sırayla bir yeni oyun bir remake şeklinde gidiyorlar
    3 senede bir yeni oyunla buluşturuyorlar bizi daha ne yapsınlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.