Şimdi Ara

Resident Evil HD Remastered - Video İnceleme (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
1.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Uzun zamandan sonra Resident Evil oyunu oynuyorum. Özlediğimi fark ettim gerçekten :D oyun açılırken ps 1 de oyunu korka korka oynadığım zamana gidiverdim. Eğer Resident Evil'ı 4,5,6 ile tanımış olan varsa onlar Resident Evil değil arkadaşlar. ;__;
  • Ya 4. oyun gibi gelsin ona da razıyız bundan sonra re oyunları ama o oyunu bile aratır oldu bize Capcom ne hale getirdi şu seriyi inanılır gibi değil.
  • Yani elinize kolunuza sağlık da...
    Bu Mesut Çevikvari anlatım tarzı ve bu kulak tırmalayan tonlamayı seçmenizin nedeni nedir?

İnanın insanın tüm konsantrasyonu bozuluyor.

Lütfen biraz daha dikkat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence Resident Evil HD Remastered cıkan oyun en güzel tarzlarından biri.
    aksiyonlu ve daha korku

ben tomraider oynayan biriydim ayrıca 1 - 2 -3-4 serileri..bundan sonra cıkanlara oyun demiyorum
    resident de aynı 4 -5 -6 oyun demem

eski tarz arastırmalı olmalı..

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • şu müziği dinleyince bana bişeyler oluyo
    bi anda 1998 yılına geri dönüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: PearBear

şu müziği dinleyince bana bişeyler oluyo
    bi anda 1998 yılına geri dönüyorum

Bence dünya tarihindeki en iyi soundtrack... Her dinleyişinde o ana gidiyorsun, aynı heyecanı yaşıyorsun..
  • Sonunda efsane geri dondu ps4 de aldim hemen inanin ps4 u ilk ciktiginda aldim 30+ oyunum var (2tb hdd taktim) ve hicbirinden bu kadar zevk alarak oynamadim. Simdi hersey grafik yeni nesil oyundan hic anlamiyor nerde eski oyunlar, simdikiler zevksiz basinda 1 saatten fazla oturunca sikiliyorum eskiden saatlerce bi oyunu oynardik bulmacalari cozmeye calisirdik. Bide o zamanlar cozum videolari yoktu boyle yazilar vardi 1 kisi masa ustu pcnin basina gecerdi okurdu ne yapman gerektigini digeri oynardi. Kucuk arkadaslarimizin malesef zevk alabilcegini sanmiyorum bu oyundan sadece eski oyuncalara hitap eder bence.

@kkratoss : hocam emin olun eger internetten cozumlerine oyunda ki sifrelerin nasil yapilcagina nerden ne sekilde gidilcegine bakmassaniz bitirmeniz gunler surucek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yengec1907 -- 31 Ekim 2015; 2:38:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • efsanenin geri dönmesi güzel olmuş, bu serinin ilk 2 sini ps de oynamıştım, sonra 3 nemesis en son bir yerde denk geldi de 1 almıştım.
  • PSN de fiyatı düştü

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.