Şimdi Ara

Resident Evil: Extinction (2007) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
3.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • filmin aksiyon sahnelerinin daha uzun olmasını isterdim...

ama maalesef önceki filmlerdeki gibi bu da kısaydı...

umarım birdahaki filmde daha uzun olur ve umarım tek bir alice görürüz...
    Yer gök kırmızı..
  • 10/6

Oyununu oynamamış biri olarak 2.filmi sevmiştim çoğu kişinin aksine ama bunu vasat buldum.
    Film başladı 1.film den sahneler göründü dedim sanırım ilk 2 filmi gösterip geçecekler konuya diye ama nerede !! 1.film başını neden gösterdiler ,ne yaptılar hiçbir şey anlamadan konuya daldılar.Hele tam bir soru işareti ile biten 2.film sonu ile ilgili hiçbir şey yok. Alice olayını bile çözene dek kafam patladı yine de çözemedim hani.Şimdi hangisi gerçek Alice ? 2.filmin sonunda Alice balona (neyse artık ) kapatılmıştı klon için.Ve filmin sonunda da oradan çıktığını gördük ee peki nasıl tekrar konulmuş oraya ?
    Zaten konu uçmuş filmde.Filmler arasındaki bağlantı yok ! Carlos'un olayı saçmalık tamam ama en azından onu gösterdiler.Peki ya Jill Valentine , o küçük kız onlara ne oldu?
    Sonra Claire kim ? Carlos karakterinin bu kadar basit öldürülmesi saçmalıkların önde gideni.Bu kadar ucuz mu harcanır ya!
    İlk yarısı berbatdı filmin.Ama allahtan 2.yarıda düzeldi de kurtardı filmi.Ama anlaşılmayan yerler çok.İnşallah açıklanır.
    Hiçmi iyi yanları yoktu ? Tabi ki var.En başta sevgili Mila Sonra karga sahnesi çok iyi işlenmiş , filmin son 10 dk'sı çok güzel.4.film'e güzel giriş yapmalarına olanak sağlayacak bir yerde bitmiş

1.Film-10/8,5
    2.Film 10/7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 9 Kasım 2007; 2:08:36 >

• hoşuma gitmedi 10/5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smokinli Şövalye -- 1 Aralık 2007; 14:43:48 >
    Ayrıca şunu duymuştum bir ara ilk 3 film tam olarak oyuna bağlı olmayacak, 4. filmde tamamen oyunun özgün temasına bağlı kalınarak bir ayrı film çekelecekti ama zannedersem yalan oldu. Çünkü artık oyun, 4. oyunla beraber tamamen aksiyon oyununa dönüşmüş oldu ve 5.'si de o yolda ilerliyor. Bekleyip görecez....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sauron_16

birsürü millayı öldürmüşlero kızın kılına zarar gelirse yıkarım dünyayı uleyyyynn

onlar gerçek milla deil klonları,o kadar üzülme =)
  • Milla Jovovichin enteresan filmlerde oynaması bu filmede yansıyor. İzledim. Fena bir film değildi bence. Hareketli sahneleri izlenir. Ama genelde ben pek başarılı bulmadım. Şöyle matrixin ilk bölümü gibi bu neymiş ya denilecek bir film çekilmiyor bu günlerde. Tanınan artistlerinde bir türlü yeni filmlerinin göremedik belki onlarda birşeyler olur. Aksiyon için izlenir.

Orjinalden alıntı: yeah41

quote:

Orjinalden alıntı: Sauron_16

birsürü millayı öldürmüşlero kızın kılına zarar gelirse yıkarım dünyayı uleyyyynn

onlar gerçek milla deil klonları,o kadar üzülme =)

Klonda olsa kıyılmaz öyle bir güzelliğe.Kıydırtmam leeeeeeeeennnn!

Bu arada filmi gerçekten çok kısaydı ya.Salona girmemle çıkmam bir oldu.Hatta sinemaya geldiğim otobüsle
    geri döndüm eve.Vallaha ev ile sinema arası 20 dk felan.Ve son durağıda bağayı bi uzakta değil.(Bursada olanlar bilir Çekirgeden 6/F'ye binmiştim işte.Burçta izlemiştim filmi.)Siz tahmin edin artık!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkei_Lee -- 7 Aralık 2007; 15:53:19 >

• Kötü film değil. Bu tarz film sevmeyenler filmi sadece Milla için izlesinler.

Resident Evil: Extinction (2007)

Resident Evil: Extinction (2007)
    NOT: " ... "
  • Seri çok güzel gidiyor 4u bakalım nasıl olcak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Extrem -- 14 Ağustos 2008; 21:43:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Extrem

4 ün çıkması baya uzun sürecek sanırım çinkü milla bebek yaptı..

uuuuu.Bu ne lakayitlik canım nasıl bekleyecez..

Düşünmekten Utanmıyorsan , Söylemektende Utanma ...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.