Şimdi Ara

resident evil 5 kurulamıyor deliricem!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bu gun re5 in tek dvd lik surumunu aldım..kurulum dili zaten rusca ama basit yani hep yaptıgımız sekilde kuruyorum..kurulum bittikten sonra kendi kendine hem prog. files deki hem de baslat menusundeki kendi bulundugu klasörler kendi kendine siliniyor..yok yani 3 kere kurdum oyunu tam olarak ucunde de sildi gitti kendini bom bos su anda bilg. boyle bis orunla karsılasan yada duyam goren varsa anlatsın bi zahmet

• Sorunun biraz garip ama antivirüs varsa kapatarak kurmayı deneyebilirsin ayrıca rusça olduğundan kurulumda yanlış işlemler yapıyor olabilirsin.
  • ama daha önce de bir cok oyunu aynı sekilde kurdum standart seyleri yapıyorum zaten next next vs..nod32 var kapatıp denedim ama yok yine aynı sey yukluyor sonra siliyor :(
  • Bende antivirüs diyecektim ama yapmışsın olmamış. Kardesim bence sen en iyisi 2 DVD olanını al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brktsn

Bende antivirüs diyecektim ama yapmışsın olmamış. Kardesim bence sen en iyisi 2 DVD olanını al.

Katılıyorum.
  • cd nin içindekileri (bi klasör aç) boş klasöre kopyala ordan kur düzelecek bide kurlum bitince bi ekran gelecek ayarlardan dili ingilizce yap
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.