Şimdi Ara

Resident Evil 4, Xbox360'a gelebilir mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Resident Evil 4, Xbox360'a gelebilir mi?

Çok zayıf bir ihtimal de olsa, nette bu yönde söylentiler gezinmekte. Bu söylentiler; "Capcom 'RE4'ü' orijinal versiyonuna nazaran daha da geliştirilmiş ve yeni özellikler eklenmiş şekilde Xbox 360 için hazırlayabilir" şeklinde. Fakat yukarıda da belirttiğimiz gibi, bu ihtimalde çok düşük bir gerçeklik payının bulunduğu, hatta bunun basit bir "1 NİSAN" şakası olabileceği de gelen söylentiler arasında.
    MK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 26 Mart 2008; 21:10:23 >

• İyi olur be oynar havamızı buluruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 26 Mart 2008; 20:58:15 >
  • 5 geliyor 4 u neyleyelim
  • Yaa aslında 2 ve 3 bir arada REMAKE olarak çıkarsalar NEXTGEN'e süper olur.
    Zaten başka RE oyunu çıkmayaağına göre bu jenerasyonda.
    Manyak ötesi olurdu, fakat 4'ü double yaptım bi daha oynamak kasar.
    Fakat NEMO'yu 5 defa bitirdim ve bir 5 defa daha bitiririm
  • Gelmesin yetti yahu

PS2,wii,pc'de oynadım artık midem bulanıyor resident evil 4 gördüğümde
  • KOALAX neredesin??
    360'a çıkıyomuş hemen çek 7. defa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    God of War 1-2 Ps4 de yok mu?
    8 yıl önce açıldı
    Ps3 için Witcher 2 mi?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çıkarsa hemen çekerim valla ama tıraş gibi geldi bana
  • Ben bir arşivciyim çıksın tabiki çekerim.

Resident Evil 4'ün elimde; Gamecube, PS2, PC, Wii versiyonları mevcut zaten ama XBOX360'a çıkarsa artık yeter derim Allah belasını versin böyle oyunun be bi atariye çıkmadığı kaldı zaten...

Bu arada Resident Evil 4'ün Mobile versiyonu bile var ama oynamadım. Bilginize...
  • NeS içinde çıkar yakındır
  • Xbox1 e çıkan bir oyun arkadaşlar çıkmaz o yüzden. Ama xbox360 ında bu oyunu oynamak isterseniz illaki. Xbox versiyonunu edinebilirsiniz.
  • Resident Evil 4 XBOX1'e mi çıktı ?

Araştır bakalım RE4 XBOX1'e çıkmış mı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sdurust

Xbox1 e çıkan bir oyun arkadaşlar çıkmaz o yüzden. Ama xbox360 ında bu oyunu oynamak isterseniz illaki. Xbox versiyonunu edinebilirsiniz.

Arkadasım Resident Evil 4 Xbox için cıkmadı.
  • Bu haber doğru olursa haberi yayınlayan 10.000$ ödül vericem (1 Nisan da)

RE serisinin şu ana kadar çıkan en babası bence heyt be şöle biraz grafik düzenlemesi bir kaç ufak yenilik bomba gibi düşerdi valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatality_AN8 -- 27 Mart 2008; 9:28:08 >
  • Resident Evil 4 'ü de neredeyse bütün platformlara yapacaklar, yakında PSP,DS gibi konsolara çıkarılacak haberleride gelmesin, bence gamecube' de kalmalıydı, birçok platforma çıkardılar, RE4 gibi bir oyun mırç oldu.
  • En güzel Gamecube'deki versiyonuydu, grafikler almış başını gitmişti ama 360 için çıkarsada süper olur.
  • Xbox360'a çıkma ihtimali ile Sega Genesis'e çıkma ihtimali aynı bence
  • Aman aman hiç gerek yok RE 4'e biz asıl RE 5'i bekliyoruz. Hiç zahmet buyurmasınlar!
  • çıkarsa süper olur oynamayanlar oynamış olur bizde bir iki ekstra ve grafik görmek için oynarız.
  • Önce RE5 çıksında gerisi hiç önemli değil ama illa bir REMAKE gerekiyorsa; Bence şüphesiz çoğu kişi RE2 ister(ben NEMO'yu isterim orası ayrı)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.