Nisan ayının sonuna doğru ilk fotoğrafları ve detayları internete sızdırılan BlackBerry Curve 9320, Research in Motion tarafından duyuruldu.
109 mm uzunluğunda, 60 mm genişliğinde, 12.7 mm kalınlığında ve 103 gram ağırlığında tasarıma sahip olan Curve 9320'nin, Curve 9220 ile benzer tasarım çizgilerini taşıdığını söylemek mümkün. Curve 9320, Curve 9220'den gümüş renkli çerçevesiyle ayrılıyor. Bu bilgiye ek olarak Curve 9320'nin yaklaşık 1 gram daha ağır olduğunu belirtelim.
BlackBerry 7.1 mobil işletim sistemini kullanan Curve 9320, dört band GSM (850, 900, 1800, 1900 MHz) şebekesi ve 3G desteği sunuyor. Curve 9220'de 3G desteğinin bulunmaması bazı kesimlerce eleştirilmişti. 2.44-inç boyutunda ve 320 x 240 piksel (QVGA) çözünürlüğünde TFT-LCD ekrana, 4-satır QWERTY klavye donanımına, 512 MB RAM'e, 512 MB eMMC dahili belleğe, 3.5 mm kulaklık girişine ve FM radyoya yer verilen akıllı telefonun depolama kapasitesi microSD kartlarla 32 GB'a kadar yükseltilebiliyor.
Wi-Fi 802.11 b/g/n, A-GPS ve Bluetooth üçlüsü ile donatılan akıllı telefonun kamerası 3.2 megapiksel çözünürlüğünde ve LED flaşlı. Kıyaslamak gerekirse Curve 9220'de A-GPS donanımı bulunmuyordu ve kamera LED flaşlı olmadığı gibi 2 megapiksel çözünürlüğündeydi.
Curve 9320'nin 1450 mAh'lik lityum iyon bataryası 7 saate kadar konuşma, 18 güne kadar bekleme ve 30 saate kadar müzik dinleme süresi iddiası taşıyor. Fiyat ve çıkış tarihi bilgisi ise henüz verilmemiş.
Dandik bir BlackBerry daha gençler biribirinden görüp özenip alacak kaçınılmaz...
Neden dandık bence guzel olmus gps wıfı 3g mevcut klavyelı model arayanlar ıcın guzel.
blackberry ölmemis miydi yiaa ? e biz cenazesine gittik :O
sadece bbm .
harika bir seçenek. sanal klavyeye nasıl dayanıyorsunuz anlamıyorum. bb alın rahat edin. oyununuzu da ps3 te nintedoda xbox da oynayıverin
ucuz olsun öp başına koy daha ne mis gibi telefon, foto kalitesi iyise de hiç sıkıntı yaratmaz sanki herkes ip4 yada s3 alacak durumu varda konuşuyorsunuz ya.
8520-9300 buna benzer bütün modeller aynı call of duty serileri gibi
Diğerlerinden ne farkı var yani? Hadi hepsini geçtim 320*240 çözünürlük ne iş. dandik nokia larda bile daha yüksek.
Tasarim super,kamera fena degil.RIM bildiginiz bu cihazi ziyan etmis.Adam gibi ekran ekleyip,kamerayi arttirsa filan cidden 2. telefon olarak alirim.
Yinemi bamya
laf olsun diye telefon çıkarıyor Rım
Amma uzun elektro şok uyguladılar bb e yahu dönmez daha hayata dönmez fişini çekin artık :D
Arkadaşlar herkes tekno manyak degilki gidip android alsın. Ben bugün bir telefon alsam sitil sahibi kaliteli bir telefon almak isterim her gün cep te oyun oynayıp film izlemeyecegim iletişim alanında kaliteyi sunsun yeter bana. Şu an bir blackberry almamamım tek sebebi yeni işletim sistemine güncelleme olmaması. Blackberry 10u bekliyorum. Hemen koca bir şirketi yorumlarınızla batırıyorsunuz.
İnşallah bu son QWERTY klavyeli telefon modeli olur Rım'in yada bu Rım'in sonu olur :)) Ayrıca RIM'in son işletim sistemi olan 10.0 kullanmamasıda ayrı bir handikap..
Kamera kötü,tasarım iyi.Fiyat anormal olmazsa kullanılabilir.
RIM hangi gezegende hizmet veriyor anlamak güç....hala çağın gerisinde ve tarzı olmayan cihazlarla sektörde varlığını Surdurebilecegini zannediyor , üzüldüm....
kardeşimde arkadaşlarından dolayı bir blackberry hastalığıdır gidiyordu bende bir blackberry almayı düşünüyordum ona hediye olarak bu iyi bir tercih olabilir tabi fiyatı uygun olursa:))
On numara telefon 9320 gorunum de harika fiyattıda uygunsa yeterli