Şimdi Ara

ReRoll

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soyle horde olarak iyi bir bg grubunda bulunan yani bg de sıra gelmesini pek fazla beklemedigimiz(fakat 15-7 kisiyle baslayan ab lerden 10-4 kisiyle baslayan wsg lerden olmasın), heroic lere rahatlıkla yer bulunabilen bir serverda yeniden baslamak istiyorum.Boyle oynadıgınız yada bildiginiz server yada bg grubunu solerseniz sevinirim.Simdiden tesekkurler.

• quote:

Orjinalden alıntı: ehehx

Soyle horde olarak iyi bir bg grubunda bulunan yani bg de sıra gelmesini pek fazla beklemedigimiz(fakat 15-7 kisiyle baslayan ab lerden 10-4 kisiyle baslayan wsg lerden olmasın), heroic lere rahatlıkla yer bulunabilen bir serverda yeniden baslamak istiyorum.Boyle oynadıgınız yada bildiginiz server yada bg grubunu solerseniz sevinirim.Simdiden tesekkurler.

Cennet-EU
  • quote:

Orjinalden alıntı: Miex

quote:

Orjinalden alıntı: ehehx

Soyle horde olarak iyi bir bg grubunda bulunan yani bg de sıra gelmesini pek fazla beklemedigimiz(fakat 15-7 kisiyle baslayan ab lerden 10-4 kisiyle baslayan wsg lerden olmasın), heroic lere rahatlıkla yer bulunabilen bir serverda yeniden baslamak istiyorum.Boyle oynadıgınız yada bildiginiz server yada bg grubunu solerseniz sevinirim.Simdiden tesekkurler.

Cennet-EU

neredeyse yok gibi... ally ler az adamla başlarken horde çok adamla başlar horde için iyidir.

horde az adamla ally çok adamla başlar buda ally için iyidir.

kısaca öyle ortak nokta yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.