Şimdi Ara

Requiem: Bloodymare MMORPG diyarına karanlık çöküyor!! (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.110
Cevap
1
Favori
121.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • data lardan ziplerden megabytlardan hasara uğrayan arkadaşlar!! Mmos dan indirdim oynuyorum..
  • Oyun sıkıcımı arkadaşlar yüksek lvl deki oyuncular neden satıyor charlarını...
  • Hocam. Oyun Grafik bakımından iyi, kanın gövdeyi götürmesi durumuda mevcut requiemde.. Ben henüz level 8 deyim, yeni başladığım için değil, güzel duygular besliyorum oyuna..Bence indir bi dene denemeye deyecek ve oynanılabilecek bir oyun requiem..İlerleyen levellarda ne olur ne biter bilinmez..Yeni patch lar falan derken oyun mükemmele erişebilir..Abartmıyorum!! bu oyun ciddi iyi

İndir gitsin .... ... .. .
  • 50 levele kadar hayatınızın en iyi oyunu gibi gözükecek sonrası hüsran 50 levele kadar kasmaya değer oynayın bence de
  • slm millet uzun bi aradan sonra oyuna tekrar donuyorum 22 lwl shaman vardi ona devam ederim heralde bide su binek olayini fln biri anlatirsa iyi olur
  • lwl 30 da yapılan bi görevle alıon bineği 50k yı verip alcan o lwllerde pek işine yaramıo ama ilerde baya yarıyo
  • mastery olayı nedir arkadaslar?

• Beyler Valdes da kurulan o eski "Blood" guildinden eser kalmadı nerdeyse kimse girmior o guilde artık ..

yeni başlayan arkadaşları ben buldum buluşturdum yeni bi guild açabildik zar zor ,.,. oynayan arkadaşlar için söylüyorum , yeni açtığımız "Gazi" guildinin kapıları herkese açıktır ,.

PM :
    professor4
    Nightkiss
    Aranzela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nightkiss -- 27 Ağustos 2008; 14:00:53 >
  • aynen Blooddan eser kalmadı ben clandakiler girmiyo diye bıraktım oyunu zaten 50 den sonra çok sıkıyo
  • değil benim bildiğim kadarıyla
  • Arkadaşlar pc ye format attım haliyle oyunuda sildim.. mmosite dan tekrar inndirdim.Patchları zar zor tamamladım derken sonra full chek yapamadım..İlk indirdiğimde hiç bu sorunlarla karsılasmamıstım. bi bilginiz var mı full check i nasıl yapabileceğim ( yada tamamlayabileceğim hakkında .. cvplar için simdiden tskkler .... )
  • valla full check i ben sorunsuz yaptım garip bi olay hakkında bilgim yok
    ben valdes te oynuyorum adım HellStar bide HellAngelX var guildinize gelmek isterim tek başıma ole canım sıkıldı bide bu pvp lere gurup halindemi ne giriliomus ne zaman girebilioruz oraya???
  • arkadaslar süper bi oyunda aksam bilgisayari acarsam girmeyecegim kesin :D
  • walla wowa başlamassam oynıyıcagım tek online oyun bu olur
  • o kadar emin olma derim ilerki lwllerde oyun çok bayıyo lwl atlamak için bir sebebin yok pvp fln hiç yok nerdeyse 50 den sonra sıkılıp bırakırsınız
  • pek oyle sanmıyorum ama pvp olmassa sıkar elbet pvp yapcak adam lzm yuksek lwleerde
  • selamlar.. şunu farkettim ki fullcheck yapmadanda sorunsuz oynayabiliyorum arkadaslar.bu sorunu yasayan arkadaslar patch yapsınlar yeter ha birde su item parlatma şesini birisi bana anlatabilirmi lvl 16 warior var elimde adım rodasmare simdiden tskler
  • sagol paylasım için hoşuma gitti
    knightı bırakırsam ya bunu yada florensiayı oynicam
  • 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.