Şimdi Ara

Requiem: Bloodymare MMORPG diyarına karanlık çöküyor!! (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.110
Cevap
1
Favori
121.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • biraz daha beklicez çaresi yok inşallah fazla geçmeden düzeltirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _battal_ -- 20 Haziran 2008; 8:42:19 >
  • kağan357 nsl girdin??? bendede açıldı holey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhileoSophia -- 20 Haziran 2008; 9:05:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: HaYaLeTR

kağan357 nsl girdin??? bendede açıldı holey

normal girdi saat 7 de ama oyun guzel pc si kaldırmayanlar goruntu kalıtelerını dusurebılır yoksa oynun hıc bır tadı cıkımıyor bıde sey hosuma gıttı karakterı gırerkebn passcode gerekıyor yanlıs yazarsanız gırmıyor oyunda nickim Mikrop suana kadar denizle konustum bide AlkaponTurk diye bi turkle daha karsılastım ins sizde en yakın zamanda girersiniz...Hayalet oyundaki nickini soylede takilak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kagan357 -- 20 Haziran 2008; 9:10:05 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Seopast

evet gercekten bayıyodu yürümek...bu arada hayırlı olsun gercekten güzel ,profildende bi ss alalım sana zahmet nası alıyosun binekleri parayla?görevle?auctiondan?

30 levelde Görev+50K karşılığında alabiliyorsunuz
  • ya siz bana hangi charin çift kilicli oldunu soylermisiniz dual sword istiyorum sırtta hos durur ona gore hangi charla oynadimi belirleyip nickimi soylicem
  • biri guide hazirlasa ne wisper atmayı nerden ne alacagımızı ne yapacağımızı questlerini yerini bile bilmiorm
  • dual sword kullanmak istiosan kruxena açacaksın lwl 10 da rogue yi seçeceksin
  • ilerde peki assasin mi olmam lazim herhalde asassindir
  • Valdes te guildi kurduk..Vatana millete valdese hayırlı olsun :) Guild adı Blood..Girmek isteyen arkadaşlar pm atabilirler oyundan..Nickim Raptor..
  • sslere baktımda oyunda uçak mı var?
  • ewet teleport için o bi yerden bir yere uçarak gidiyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: dogii

ewet teleport için o bi yerden bir yere uçarak gidiyoruz

tüh ben biz sürüyoruz sanmıştım olsun teleport sırasında sıkıcı bi yükleme görmekten iyidir
  • arkadaslar bir yorum yapın sunlara,,templar mi? rouge mı? ilerisinide düsünerek sizce hangisi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seopast -- 21 Haziran 2008; 2:48:23 >
  • quote:

arkadaslar bir yorum yapın sunlara,,templar mi? rouge mı? ilerisinide düsünerek sizce hangisi?

hangisiyle sıkılmazsan
  • forumun gecmis sayfalarina bakiyorumda kimse kalmamıs oyunda eskiden cok daha fazla kisi varmis
  • Arkadaşlar bu oyunu 2 kere indirdim fakat 2sinde de rardan çıkarken hata verdi dosyaları alamadım sorunun ne oldugu hakkında bir bilgisi olan var mıdır?
  • quote:

Requiem: Bloodymare MMORPG diyarına karanlık çöküyor!!

Rar dosyası eksik olarak indigi icin oluyor..Torrent dosyasını indir kendi sitesinden indir(login olduktan sonra download bölümünde ) utorrent gibi bi programla ac..torrent dosyasını utorrent a koyarken kayıt yerini bozuk indirdigin dosyayı göster ,kontrol edicek % kacı hatalıysa gerisini o halleder=) (genelde %1 gibi ufak degerler hatalı cıkıo)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sonhanedan

Arkadaşlar bu oyunu 2 kere indirdim fakat 2sinde de rardan çıkarken hata verdi dosyaları alamadım sorunun ne oldugu hakkında bir bilgisi olan var mıdır?

Bos yer olduguna dikkat et.İndirken kapanmadıysa yada duraklatmadıysan bi sorun cıkıcagını zannetmiyorum...
  • oyunuhttp://www.mmosite.com/ indirin bnce uye olun cok rahat ve sorunsuz bir site
  • quote:

quote:

Requiem: Bloodymare MMORPG diyarına karanlık çöküyor!!

Rar dosyası eksik olarak indigi icin oluyor..Torrent dosyasını indir kendi sitesinden indir(login olduktan sonra download bölümünde ) utorrent gibi bi programla ac..torrent dosyasını utorrent a koyarken kayıt yerini bozuk indirdigin dosyayı göster ,kontrol edicek % kacı hatalıysa gerisini o halleder=) (genelde %1 gibi ufak degerler hatalı cıkıo)

BU teknik çok iyi denedim çalıştı tavsiye ederim

• 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.