Şimdi Ara

ReportViewer Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşla microsoft report vieawer ile rapor oluşturdum ama tüm kayıtları çekmesine rağmen report view üstündeki sonraki sayfa önceki sayfa düğmeleri aktif olmadı. Sadece ilk kaydı gösteriyor. Rapor tasarımını kendim yaptım. Her kişi kaydı için ayrı sayfada rapor çıksın istiyorum. Tablo eklersem tüm kayıtlar geliyor ama tasarımı kendim yapınca sadece ilk kayıt geliyor diğer kayıtlar için yeni sayfa oluşturmuyor.Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.



  • hiç ilgilenen yok mu arkadaşlar bu reportview ile
  • Buldum arkadaşlar. Bu işi şöyle yapıyoruz. Önce araç çubuğundan List ekliyoruz. Sonra diğer Textbox ları bu listin içine atıp textboxları ilgili veritabanı alanlarıyla ilişkilendiriyoruz veri tabanı alanını elinizle [maas] şeklinde de yazsanız da olur. Sonra özelliler penceresinden raporu(report) seçiyoruz.Oradan page size özelliğini (21cm 29,7cm) A4 boyutunu ayarlıyoruz. yine özellikler penceresinde interactive size özelliğini (benim gibi yarım sayfalık bir yazı alanı ise) (21 cm -15cm) ayarlıyoruz. Böylece kendi hazırladığımız kağıt formatında istediğimiz yere verileri yerleştirmiş oluyoruz.Ayrıca her kayıt da ayrı A4 sayfasında çıkmış oluyor.Böylece herkes için ayrı sayfada kendi tasarladığım şekilde maaş bordrosu çıkarabiliyorum :) Kalın sağlıcakla.
  • Yalnız arkadaşlar birşey daha farkettim interactive size özelliği yumuşak sayfa geçişi sağlıyor.Kesin sayfa geçişi istiyorsanız, eklediğiniz list aracının PageBreak özelliğini End yapın. Böylelikle iş çözülmüş olacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.