Şimdi Ara

Report hakkında bir sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar report sisteminde bir kişi report yapıldığı zaman karşı tarafa bunun yapıldığına dair uyarı gidiyor mu? yada her report gider mi? Hani şu kişi sizi şikayet etti tarzında? cünkü oyun icinde bilindigi gibi sürekli reportsun tarzında seyler geciyor banada cok söyeleyn oldu ama şimdiye kadar hiç uyarı ve yazı vs bişey cıkmadı nedeni nedir?

• Report eden kişiyi göremezsin ve sadece hakaret'den report edilirsen uyarı gelir
  • ust uste yersen uyari gelir. Bir oyunda birden fazla yersen uyari gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: heybitch

Report eden kişiyi göremezsin ve sadece hakaret'den report edilirsen uyarı gelir

Hocam peki sadece hakaret mi sözle sataşma taciz falan bunlardanda geliyormu yoksa sadece hakaret reportumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pegalot

quote:

Report eden kişiyi göremezsin ve sadece hakaret'den report edilirsen uyarı gelir

Hocam peki sadece hakaret mi sözle sataşma taciz falan bunlardanda geliyormu yoksa sadece hakaret reportumu

Sadece hakaret , bugüne kadar her türlü report yemişimdir ama sadece hakaret'den yediğim zaman uyarı geliyor , ve kimin report ettiğini göremiyorsun
  • quote:

quote:

quote:

Sadece hakaret , bugüne kadar her türlü report yemişimdir ama sadece hakaret'den yediğim zaman uyarı geliyor , ve kimin report ettiğini göremiyorsun

o zaman en önemli report bu olmalı sanırım oyunda mesela 2 kill vermişim adma reportsun diyor nasıl bir oyun anlamadım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pegalot -- 4 Ağustos 2013; 0:16:28 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

o zaman en önemli report bu olmalı sanırım oyunda mesela 2 kill vermişim adma reportsun diyor nasıl bir oyun anlamadım :)

Dert etme çok oluyor böyle olaylar , sistemin otomatik mesajı aldırma oyununu oyna sen

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Codec hakkında bir sorum olacak.
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Arkadaşlar report sisteminde bir kişi report yapıldığı zaman karşı tarafa bunun yapıldığına dair uyarı gidiyor mu? yada her report gider mi? Hani şu kişi sizi şikayet etti tarzında? cünkü oyun icinde bilindigi gibi sürekli reportsun tarzında seyler geciyor banada cok söyeleyn oldu ama şimdiye kadar hiç uyarı ve yazı vs bişey cıkmadı nedeni nedir?

REPORT EDİLMEZ RAPOR EDİLİR
  • Beyler ben her mac en kotu 4 5 report aliyorum ortalama flame yapmaktan 3 kez 1 haftalik yedim sizce hesabin akibeti nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Cherkez26

Beyler ben her mac en kotu 4 5 report aliyorum ortalama flame yapmaktan 3 kez 1 haftalik yedim sizce hesabin akibeti nedir?

4.de bişey oluyodu ama...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.