Hocam iyi günler, Benim kız 2020 de 48000. civarı oldu.Aslında ilk 10000 bekliyordum kapasitesine göre.Şu an şubat sonuna kadar eksik bazı konularını (türev,integral v.b)tamamlayıp mart başından sonra günde 3 tane(sabah,öğle,akşam)1 tyt ve 2 ayt denemesi çözmesi mantıklı mı acaba.Bu hafta 4 tyt denemesi yaptı.Ortalama 100-107 arası net çıkarıyor.Türkçe 35-38 net,Fen genelde full,Sosyal 18-19 net,Mat ise 27-30 net yapıyor.Matematik tyt testine en az 1 saat vakti kalıyormuş.Sence nasıl bir yol izlemeliyiz.Özellikle mat.netlerini arttırması için.Ayt denemesi daha yapmadığımız için durumunu bilmiyorum.Elit karmanın tyt denemelerini çözmüştü.Tyt netleri bu denemeye ait.Yanıt yayınlarına ait Paylaşım isimli tyt denemesi diğer denemelere göre daha kaliteliydi.Sizin önereceğiniz bu düzeydeki bir öğrenci için kaliteli,özgün tyt ve ayt denemeleri hangileri olabilir.Ona göre satın alacağım.Mart başı gibi çözmeye başlasın diyorum. |
repolarize | deneme günlüğü (4. sayfa)
-
-
3D tyt 5 li denemeyi listeme aldım.
-
gayet güzel denemeler hocam.tyt matematiğe bir tık daha vakit verebilirse eğer daha iyi sonuçlar çıkabilir.feni genelde full geliyor demişsiniz mesela,fen-sosyal bölümlerini ne kadar hızlı çözerse matematiğe o kadar süre ekleyebilir.başarılar dilerim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi repolarize -- 13 Şubat 2021; 15:54:15 > -
Aslında 30k için 90 TYT 65 AYT yeterli diye biliyorum. AYT'min kaç net oldugunu bilmiyorum çünkü daha AYT denemesine hiç girmedim. TYT'de iste 60 net bandında inip çıkıyorum. Yani bi 30 net civarı artırmam gerekiyor. Türkçe'de yaptığım yanlışların veya boşların %90'ı dil bilgisinden. Fende de biraz konu eksiğim var. Onları hallettimmi 70 civarını görürüm diye düşünüyorum. Sizin tavsiyeleriniz nelerdir? Son yaptığım denemede türkçe 30, matematik 19, sosyalden 6 ve fenden 10 net yapmışım. Ne yapmamı önerirsin?
-
Hocam cevabınız için teşekkür ederim.
-
2020’de o netler 36k civarı getirdi yanlış bilmiyorsam eğer,puan-sıralama hesaplayan sitelerden yaklaşık olarak bakabilirsiniz.
sosyalde çok rahat arttırabileceğinizi düşünüyorum,yetişmediğinden mi 6 net olmuştu acaba? sosyal ve fen çalışmanızı öneririm çünkü en kolay net arttırabileceğiniz yerler oralar.matematikten branş denemelerine ağırlık verirseniz (konu eksiğiniz varsa önce tamamlayın bence) 25-30 civarını görebilirsiniz en az.türkçe gayet güzel,dil bilgisini de hallettiğiniz zaman istediğiniz netlere ulaşırsınız umarım. -
diğer derslere vakit ayırdığım için sosyale pek vakit kalmıyor bu sebeple de sosyal kısmında fazlasıyla boşum oluyor. matematikte konu eksiği olarak diyebileceğim sadece pkob ve polinom olabilir. Polinomdan da uzun yıllardır sadece 1 soru geldiği için çalışmıyordum. pkob kısmına yoğunlaştım matematik olarak. Teşekkürler yanıtınız için.
Bu arada siz 28k ya hangi netlerle ulaştınız acaba? Ben araştırdığımda 90 tyt 65 ayt ile 30k'ya giriliyor diye biliyordum
-
ne demek hocam:)
pkob’a yoğunlaşmak mantıklı,iki sınavda da çıkıyor çünkü 2-3 soruyu garantilemiş olursunuz.
100 tyt-63 ayt ile geldi 28k -
İyi yapmışsınız hocam kesinlikle. :)
-
almadığım için sevindim,siz aldınız sanırım onun için de üzüldüm -
Hocam 100 tytyi 108-110 civarlarına nasıl çıkarttınız ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam dil bilgisi ve fizikten bazı kısımlarım eksikti önce onları tamamladım.sonra felsefe ve dinde her sınav çıkan bilmediğim terimleri not ettim-bunun faydası çok oldu- öyle:) -
Hocam bs tg yi çözmedin mi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
çözdüm hocam,sonuçlar çıksın öyle ekleyeceğim -
bs tg ekledim:)🥳 up -
Hocam fen ve sosyali fule oynamak için napmak gerek sizce -
fen için tüm konularınız bittiği zaman herhangi bir branş denemesi alın.olabildiğince hızlı çözüp tüm yanlışlarınızı iyice analiz edin,en kötü 17-18 bandında olacaksınız zaten çok zor sormuyorlar.ben böyle yapmıştım en azından.
sosyal için felsefe ve dinde neredeyse her deneme çıkan sorular var (felsefede birey-devlet ilişkisi,dinde zati subuti sıfatlar gibi) genelde bunlardan kaçıyor sorular bunlara dikkat etmek lazım.tarihteki 1 veya en fazla 2 bilgi sorusu için o kadar konuyu çalışmaya değer mi bilmiyorum,ben denemeler üzerinden gidiyorum sosyal için. -
Teşekkürler hocam bu arada tebrik ederim sene sonunda çok sağlam derece getireceğine inancım tam :) -
ne demek hocam:) çok teşekkür ederim inşallah beraber ulaşırız hedeflerimize -
İnşallah hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X