Şimdi Ara

Replay Jeans - College Sweatshirt (Gri - Orjinal) Muhteşem Fiyat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2.5 ay önce yurtdışında hediye gelen Replay Jeans markalı College tarzı sweatshirtümü satıyorum. Toplamda 2 ya da 3 defa giydim, kesinlikle fazlası yoktur.

Satma sebebime gelince, 4 aylık bir süreç içerisinde vermiş olduğum 15 kilodur. İlk geldiği zaman 1 beden büyük gelmesine rağmen üstte de belirttiğim gibi 2 ya da 3 defa giydim ancak artık 2 beden büyük gelmeye başladı. Ben de doğal olarak bir daha kilo almayı da düşünmediğim için satmaya karar verdim.

Ürünün orjinalliği konusunda, hediye geldiği için size kanıtlayabileceğim bir fatura yok elimde ne yazık ki. Ancak koyacağım fotoğraflarla kalitesi konusunda bilgi sahibi olabileceğinizi düşünüyorum.

Sweatshirt'ün bedeni XL'tır. Boyum 1.83. 86-87 kilo iken bedeni tam oluyordu.
    Yani boyu 1.78'in üzerinde ve de kilosu 82-83 üzerinde olan kişiler için bedeninin uygun olacağını düşünüyorum.

Ürünün orjinal fiyatı 120 ilâ 150 € arasında değişiyor. Yani ortalama 250-300 TL civarında.

Ben ise neredeyse hiç kullanılmamış olan bu sweatshirtü 100 TL'ye satıyorum.

İstanbul- Anadolu yakasında ikamet etmekteyim.

Ürün görselleri için ;

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• SATILDI
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.