Bildirim
renoir wi-fi sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
buarada arkadaşlar ek olarak yazayım...
statik ıp yi secince modeme baglanıyor ama uzaktaki makineye baglanılamıyor diyor ayarları falan eksik yapıyor olabilirimde tam olarak nasıl gireyim ıp alt ag maskesini falan?
ama ıp.yi otomatik secince resetliyor kendini yazılımsal bi sorun olabilirmi ? -
cihazın sorununu çözdüm bu tarz bi sorun yaşayanlara çözdügüm yolu anlatayım...
ilk önce netten opera mini 4.2 nin jar dosyasını bulup telefona kurdum çünkü üst sürümler sadece cepten girerek indiriliyor...
ardından wi-fi üzerinden tekrar baglantı kurup 5.0 versiyonuna upgrade ettim
cihazın kendi tarayıcısını kullanmaya kalktıgımda yine aynı hatalar ile karşılaştım ancak operayı kullanınca sorunsuz baglantı kurmayı başardım...
yane işin özeti
LG.YE YAZIKLAR OLSUN BUKADAR CİHAZ SATIP YAZILIMSAL BÖYLE BASİT APTAL SAÇMA SAPAN SORUNLARI ÇÖZEMİYORSA BIRAKSIN BU ÜRETİM İŞİNİ... VE ARAŞTIRDIGIM KADARIYLA BİR ÇOK LG KULLANICISI AYNI SORUNDAN MÜZDARİPMİŞ YANE TEK SORUNLU BEN DEGİLMİŞİM... YAZILIM VERSİYONUNU SUAN UPGRADE EDEMEDİM ÇÜNKÜ USB KABLOM YOKTUR İST.A GİDİNCE Bİ USB ALIP ARTIK ÖYLE GÜNCELLERİM SON VERSİYONDA DÜZELTMİŞLERDİR İNŞ. BUNU...
HEP BU SONY.Yİ ELEŞTİRDİK EN UFAK SORUNDA CİHAZINI PİYASAYA SÜRMEYİP BEKLETİYOR DİYE ALLAHTAN ÖYLE YAPIYORMUS CİHAZIM SORUNLU DİYE ORTALIKTA DOLAŞICAMA GEÇ GELDİ DİYE DOLAŞIRIM FERYAT FİGAN EDERİM DAHA MANTIKLI EN AZINDAN FİRMANIN ADI SÜREKLİ YAZILIM HATALARIYLA ANILMAZ... HEMDE BÖYLE SACMA SAPAN ABUK SABUK BİR HATA İLE....
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X