Şimdi Ara

Renkli Kartuş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Bundan 2-3 yıl önce yazıcı aldım HP. Sorunsuz kullanıyordum sonra kartuşu bitti, bizim oradaki bilgisayarcıya götürdüm. Her neyse adam ertesi gün verdi. Denedik ama olmadı, hiç renk menk yoktu... Sonra sinirlendim koydum kenara. Bu sene işim çıktı, yine son günün son saatlerine bıraktığım için acelem vardı. Neyse kartuşu bu sefer kırttasiyeciye verdim. Anlattım, buna pembe mi mavi mi ne koymuşlar dedi anlamadım, 1 saat sonra geldim ve aldım, takdığımda ise ya silik silik çıkıyordu yada hiç çıkmıyordu. Üstelik full siyah çıkıyordu...

Şimdi düzeltebilir miyim bunu yoksa yeni mi almalıyım?

• quote:

Orijinalden alıntı: PiX Hamster

Merhaba. Bundan 2-3 yıl önce yazıcı aldım HP. Sorunsuz kullanıyordum sonra kartuşu bitti, bizim oradaki bilgisayarcıya götürdüm. Her neyse adam ertesi gün verdi. Denedik ama olmadı, hiç renk menk yoktu... Sonra sinirlendim koydum kenara. Bu sene işim çıktı, yine son günün son saatlerine bıraktığım için acelem vardı. Neyse kartuşu bu sefer kırttasiyeciye verdim. Anlattım, buna pembe mi mavi mi ne koymuşlar dedi anlamadım, 1 saat sonra geldim ve aldım, takdığımda ise ya silik silik çıkıyordu yada hiç çıkmıyordu. Üstelik full siyah çıkıyordu...

Şimdi düzeltebilir miyim bunu yoksa yeni mi almalıyım?

Hocam kartuş dolumları çok sıkıntılı hele bir de renkli ise. Siz direk satın alın boşuna doldurmaya para harcamayın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.