Şimdi Ara

Rengarla jungle Oynamak için ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar , Geçen gece ezreal aldım.Ancak oyun tarzıma uymadığı düşüncesindeyim ve Refund ettim.

Daha önce Jungle denedim , 1-2 champla..

Hepsindede Batırdım , Doğru düzgün Gold kasamadım

ARTIK BİRİSİ AÇIKLIK GETİREBİLİR Mİ ?

Bir jungler nasıl Gold kazanır ? En iyi Wrath'dan bile 50-60 Gold geliyor

Bir junglerin Görevi nedir , Nasıl gitmelidir.

Rengar'a göre güzel bir açıklama yapabilecek var mı dır..

• ww yada shaco al jungle a onlarla basla.

karkaterine göre mavi yada redden basla pull iste .

red i kesince wraithler.

sonra kurtlar

sonra büyük golemler.

sonra lwl 3 top gank.

sonrasında takıl işte ezilen lane lere yardıma git sürekli .
  • Junglerın görevi gank yaparak milleti kastırmaktır. Yani şöyle anlatayım üste 2 defa gank gittin diyelim ikisindede üst lane de oynayan kişi kill i aldı. Sayende o kişi lane i almış oluyor. Ben lee,malp,mumu gibi champler ile jungle yaparken killeri almamaya çalışırım. Rengar gibi kasınca ortalığı dağıtan champlerdede ilk gank imda mutlaka kill bırakarım çünkü lane i kazanması için. Ayrıca Rengar ile ganklar kolay. wardlıysa ultiyle gir , 5 ferocity ile E at snare , bitince tekrar E at slow. Yani adam o kadar kolay kaçamaz.
  • jungle la ilgili forumdan lee sin ci bir arkadaşın konusu vardı baya bi açıklamıştı aramaya jungle rehber filan yazsan bulursun sanırım
  • WarWick, Volibear,Lee Sin, Rengar, Hecarim ve Skarner ile cok hizli Jungle yapabilirsin. Jungler genelde parayi ganklerden cikardigi kill yada assit sonucu kasar. TF a mid game oncesi cikmaz. Tek amaci Mid Game e kadar gankler ile lane kontrolunu kolaylastirmaktir.
    Bununla ilgili Bilgi Arsivimizde konularimiz mevcut. Onlari incelersen ve aklina takilanlari sorarsan daha iyi olur senin icin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

WarWick, Volibear,Lee Sin, Rengar, Hecarim ve Skarner ile cok hizli Jungle yapabilirsin. Jungler genelde parayi ganklerden cikardigi kill yada assit sonucu kasar. TF a mid game oncesi cikmaz. Tek amaci Mid Game e kadar gankler ile lane kontrolunu kolaylastirmaktir.
    Bununla ilgili Bilgi Arsivimizde konularimiz mevcut. Onlari incelersen ve aklina takilanlari sorarsan daha iyi olur senin icin.

peki hocam teşekkürler
  • Alistar jungle yap adam gibi GG
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Jungler ganklerden aldığı parayla idare edemez zaten genelde junglerın kill alması uygun görülen birşey değildir, jungler parayı supportlar gibi saniye başına para veren itemlerle kazanır. Görevine gelicek olursak, görevi rotasyonunu en hızlı biçimde bitirip zor durumda olan koridorlara veya an itibariyle yakın ise zor durumda olan arkadaşına yardım etmektir. Bu zor durumda olan arkadaşına yardım etme olayını ne kadar iyi yaparsa o kadar iyi junglerdır tabi ki bunu yapabilmek içinde oyunu çok iyi gözlemlemek karşı junglerın yerini bilmek-sezmek ayrıca çok hızlı olmak gerekiyor. Ek olarak bir diğer görevi ise ortada geçen koridorların öne geçmesine yardımcı olmak. Buff,dragon almak ve çalmak, koridordaki arkadaşının isteğine göre koridorda rakibin rahat farm yapmasını engellemek adına durmak, kule altındaki minionları temizlemek, oracle alıp hem koridoru hemde kendi gank ortamını rahatlatmak, ward atıp koridoru güvenli hale getirmek veya rakibin geçiş noktalarında görüş sağlayarak o başta bahsettiğim yardımlı oyunun en iyi şekilde oynanmasını sağlamak. Umarım yardımcı olmuştur, eksik veya yanlış yerler olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VCR -- 24 Eylül 2012; 17:18:42 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.