Şimdi Ara

Rengarın Geldiği Son nokta ! ( SS li )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Rengarın Geldiği Son nokta ! ( SS li )

• Rengarı severim ama nerf gerekliydi şu an ulti dışında gayet iyi zaten sotd + ie + iceborn gauntlet aldımı gg

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence çok saçma nerfler yedi çok kolay focuslanıyordu(bence) şuanki hali iş görmez q vuruyor sadece w iyi vurmuyor iyi can vermiyor e desen ne zaman vurduki jungler desen dün bizim takımda vardı çok güzel oynardı kırmızı iki kere kesti(yazık) bence eski hali olmasa bile yakın bi dereceye yükseltilmeli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • üstteki resimler iyiymiş^^
    Zaten rework gelecek kafanızı yormayın, buffla nerfle riot altından çıkamadı. Kaynak:lolwikia
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu yaratık nedir [SS'li]
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • nidalee de miyav ama :(
  • İyiyyyymiş :))
  • OK.
  • buff gelcek yakında üzülmeyin ultinin süresi artcak
  • qq more.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi * KıL -- 10 Ocak 2013; 16:41:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jarvan

Rengarı severim ama nerf gerekliydi şu an ulti dışında gayet iyi zaten sotd + ie + iceborn gauntlet aldımı gg

bizde zaten delay kalkmasını istiyoruz başka derdim yok benim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silent Enigma

üstteki resimler iyiymiş^^
    Zaten rework gelecek kafanızı yormayın, buffla nerfle riot altından çıkamadı. Kaynak:lolwikia

sanmıyorum geleceğini.

ultiyi ve q yu buffladılar en son. W yide değiştirdiler. E yede birşeyler eklerler + 5 range filan. Rework derler ona.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Watchmaan

quote:

sanmıyorum geleceğini.

ultiyi ve q yu buffladılar en son. W yide değiştirdiler. E yede birşeyler eklerler + 5 range filan. Rework derler ona.

Ne buff'ı ya? Qnun sadece verdiği sayi 1 saniye arttırdılar ultinin de ya görünmezlki süresini 1 saniye uzattılar yada giriş süresini 1 saniye kısalttılar onu hatırlamıyorum... Wnun yediği heal nerfü rengarı benim için öldürdü benim gözümde, refund ederim büyük ihtimalle... son seviyede verdiği 140 hp, normalde o skill daha 5 olmadan hp1400ü geçiyordu %10 healla daha fazlasını basıyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: welcom2

quote:

quote:

sanmıyorum geleceğini.

Ne buff'ı ya? Qnun sadece verdiği sayi 1 saniye arttırdılar ultinin de ya görünmezlki süresini 1 saniye uzattılar yada giriş süresini 1 saniye kısalttılar onu hatırlamıyorum... Wnun yediği heal nerfü rengarı benim için öldürdü benim gözümde, refund ederim büyük ihtimalle... son seviyede verdiği 140 hp, normalde o skill daha 5 olmadan hp1400ü geçiyordu %10 healla daha fazlasını basıyordu.

yanılıyorsun.

40 + 20x18 ( 18 lwl)

1 lwl de 60 hp

18 lwl de 400 hp . ki buda eski %15 ile aynı yola çıkıyor. hatta daha bile iyi oldu diyebilirim. ama bu hp değişikliği rengara HP itemi almayı bitirdi. Artık yapacağımız build kha zix veya talon ile aynı olucak .defans için sadece GA :(

• Ey rengar sen bu hallere düşecek adammıydın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: welcom2

quote:

quote:

sanmıyorum geleceğini.

yanılıyorsun.

40 + 20x18 ( 18 lwl)

1 lwl de 60 hp

18 lwl de 400 hp . ki buda eski %15 ile aynı yola çıkıyor. hatta daha bile iyi oldu diyebilirim. ama bu hp değişikliği rengara HP itemi almayı bitirdi. Artık yapacağımız build kha zix veya talon ile aynı olucak .defans için sadece GA :(

+20 skill levelına göre verir diye düşünmüştüm ben yani +2x5, dediğin gibiyse fena değil...

• quote:

quote:

sanmıyorum geleceğini.

lolwiki de rework gelecek herolar arasında rengar da var. Riottan sızma bilgi olmasaydı yazmazdı diye düşünüyorum.
    Sejuani,rengar,viktor,poppye sadece rework; chogath udyr ashe sivir vs. sadece visual upgrade; karma ve heimerdingera da visual upgrade ve rework beraber. Hatta heimerdinger rework fikri büyük ölçüde tamamlanmış diye okudum yanlış çevirmediysem.

• quote:

Orijinalden alıntı: Belarius

Ey rengar sen bu hallere düşecek adammıydın

hiç bir zaman adam olduğunu sanmıyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.