Şimdi Ara

rengar nerf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • rengara yeni gelecek olan nerfi birisi açılklayabilirmi özellikle ultisene gelen nerfi baktım ama anlamadım biri açıklarsa çok iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TonyStank -- 8 Aralık 2012; 12:43:26 >

• Hala yasiyor sanirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • q damage dustu maxi 50 dmg sanirim.birsey olmaz buff gelir bence cok abarttilar.

• Öldürdüler resmen.
  • Ne nerfü ya?! İlk çıktığı günden almıştım ben ama daha son 2 gündür ciddi ciddi oynamaya başlamıştım, riot wut r u doin?
  • bu patch notelar nerede beyler bi link atsanız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wraths Trap

bu patch notelar nerede beyler bi link atsanız

06.12.2012 PBE konusunda yaziyor.

Patch notes daha gelmedi sanirim o konuda degisiklikler yaziyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi illfeel -- 8 Aralık 2012; 14:01:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rengar kombolar
    12 yıl önce açıldı
    Amumu Rehber
    14 yıl önce açıldı
    Varus - sivir bug
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bir hero daha tozlu raflardaki yerini alıcak gibi görünüyor.
  • Mekaniğinden dolayı hala çok güçlü durumda Rengar.W sunun damage'i için oynanmıyor zaten o pek etkilemiyor.Ultisi belki etkilenmiştir ama hala güçlü durumda Rengar.Rengar'ın çöp olması için pasifine nerf gelmesi gerekir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 24google

Mekaniğinden dolayı hala çok güçlü durumda Rengar.W sunun damage'i için oynanmıyor zaten o pek etkilemiyor.Ultisi belki etkilenmiştir ama hala güçlü durumda Rengar.Rengar'ın çöp olması için pasifine nerf gelmesi gerekir.

+1 pasifi iyi kullanıldığı sürece çok fazla etkilenmez.
  • rengar la suan full def gitmen lazım yoksa useles champ
  • Late game de o pasifin pek bir faydasi yok. Malumunuz late game tamamen TF lar icinde geciyor ve oracle olmadan TF a giren pek kalmadi bu devirde :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

Late game de o pasifin pek bir faydasi yok. Malumunuz late game tamamen TF lar icinde geciyor ve oracle olmadan TF a giren pek kalmadi bu devirde :)

takıma tanklık yapıldığı sürece birşey yok.full ad giden nooblar çok malesef.bunun dışında jungleda hala iyi tf sadece ortalarda geçmiyor malesef.
  • Early de jungle sa eger iyi. Heleki gankler sonuc verirse cok cok iyi ama mid den sonra dusuyor oyundan. Neredeyse her calida bir ward var ve TF da oracle almayan kalmadi artik. Rengar kendi itemini stakleyebilirse is yapar onun haricinde diger meele ad carry ya da offtanklardan hic bir farki yok. oyunuda tek skille bagimli kalarak oynamayamazsiniz.
    Ozet Olarak; Rengar ciddi oyunlarda ise yaramaz ama acemilere karsi yine eskisi gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Royster

Tons Of Damage rengarın bi güzelligi bu işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: illfeel

q damage dustu maxi 50 dmg sanirim.birsey olmaz buff gelir bence cok abarttilar.

zaten 3 nerf yemedi mi daha ne oluyor bu dediğin
  • quote:

Orijinalden alıntı: PussyEater

quote:

Orijinalden alıntı: illfeel

q damage dustu maxi 50 dmg sanirim.birsey olmaz buff gelir bence cok abarttilar.

zaten 3 nerf yemedi mi daha ne oluyor bu dediğin

4. nerfini yedi .

ayrıca ben rengara rework bekliyorum artık . :)
  • eğer damage yerse ultisinin delayi 3 saniye oluyor artık böyle şey mi olur ya
  • Rengarın pasifi şu yeni ward itemleriyle birlikte öldü.Artık ward için para gerekmediğinden her çalıda bir tane ward var dolayısıyla takımdakiler salak değilse rengarın olduğu çalıya yanaşmıyor ulti'nin görünmezliği zaten oracle sayesinde işlevsiz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.