Şimdi Ara

Rengar Alacağım Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TR serverindeyim rengar almaya karar verdim ve mainim olacak büyük ihtimal. Ilk hangi skilli fulleyim? En son hangi skilli fulleyim? Dekar173 izledim o e-w-q diye gidiyordu bende öyle yapcam büyük ihtimal. Runes nasıl olmalı? Ilk Black Cleaver sonra bonetooth neck olduğunu biliyorum. TR serverinde ranked dışında solo topp yapılmaz hep 2 kişi gidilir buda farm için sıkıntı olur biraz. Sonuç olarak masteries ve runes söyleyebilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up
  • REngar ustası değilimdir.Ama lane'de adamı harraslamak için e fullersin zaten 2 lvl fb alırsın(3q ile)sonra bence q fulle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekin asil

REngar ustası değilimdir.Ama lane'de adamı harraslamak için e fullersin zaten 2 lvl fb alırsın(3q ile)sonra bence q fulle.

Triple q olayı şöyle oluyo sanırsam; 4 feriocity varken q ile 5 yapıp tekrar feriocity bonusla q ve bonus gidince 3. q değil mi? Peki runes ve masteries nasıl olacak ?

• 3q olayı dediğin gibi.Ama dediğim gibi REngar'dan pek anlamam ve çok da deneyimim yok.Runeleri bilmem ama masterieslerde ofansif isen 21-9 defansif isen 9-21 olması lazım.
  • Hmm saol 4800 ip olunca lee sin aldım memnunum sonra bıktım ve Euw da bi smurf açtım ona lee sin + rengar alıp başka fazla ş?mpiyon almayacağım 3m levele kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: ekin asil

3q olayı dediğin gibi.Ama dediğim gibi REngar'dan pek anlamam ve çok da deneyimim yok.Runeleri bilmem ama masterieslerde ofansif isen 21-9 defansif isen 9-21 olması lazım.

kesinlikle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.