Şimdi Ara

rengar ağır çöp olmuş (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Mr Kat

quote:

Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth

quote:

Orijinalden alıntı: Mr Kat

quote:

Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth

Haters gonna hate. Rengar yeterince tek atmış sanırım.

Yeterince oyun oynandıktan sonra editlenecektir.

Senin meyin rengar değil miydi? Hala bende eklisin sanıyorum. Ah ah ne günlerdi. Hatırlarsan tabi

Nick ne? Silmedim diye biliyorum ben nick değiştirdim. Tanıyorum olm seni. Evet s3/s4/s5 in yarısı main rengar. Rehberden belli olmuyor mu?

O zamanlar neydi hatırlamıyorum. Çok isim değiştirdim ama seninle çok oyun attık onu biliyorum. Bide icytea lemon vardı

Doğrudur. Vardı evet. Ölmedik hala.

• quote:

Orijinalden alıntı: Prowind

allahım sabır ver. evet kardeşim rengarın asıl rolü tanktır zaten. bu yeni gelecek güncelleme de tank güncellemesi.

rengar eski vlad statüsünde şuan. Bu herolar çıkarken tank ağırlıklu bruiser oynanılır diye düşünülerek çıkarıldı. Riotun rengar hakkında düşündüğü aslında offtank-assassin bruiser'dı yani full ad assassin yapmak istemediler rengarı. Ki zaten en op olduğu zaman bile offtank-tank oynanıyordu rengar comp arenada. AD rengar inanılmaz riskli, 25-0 giderken yanlış bir ultide satarsın oyunu.

Damage demek herşey demek değildir. Bir assassin tek atmak zorunda da değildir. Safe olarak bir hedefi etkisiz hale getirebilecekse de assassin olabilir. Rengarın tek atması zaten bug'dı havada e atma hydra basma falan son güncellemelerin birinde de değiştirdiler zaten o güncellemeden sonra dünyanın eli en hızlı rengar oyuncusu bile gelse tek atamıyor full ad kritik kasmadığı sürece. Şuan nerdeyse çöp sayılacak bir heroyu adamlar aldılar görüntü itibariyle tam bir mekanik-fighter-assassin'e çevirdiler daha ne istiyorsunuz arkadaşım. Herşey kill almak değil ki, belli ki daha keyifli olacak oynaması, bak ne güzel ulti q w mekanikleri gelmiş nerde ne yapacağına karar vermen lazım çok dikkatli oynaman lazım zaten bu değilmidir ki bir şampiyonu zevkli yapan? kill alarak ne kadar keyif alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodimir -- 20 Ekim 2016; 0:30:30 >

• Rengar yek attığı için oynanıyor zaten q su değişmeseymiş keşke ultiside cok kotu ama belli olmaz belki daha güçlu olur ama talona nolmuş öyle ya e si rakibede atıliyosa cok iyi ormanda kimse yakalayamayacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bloodimir kullanıcısına yanıt
    Şu forumda postları ciddiye alınacak nadir üyelerdensiniz , emeğiniz için Teşekkür ederim

Konuya donecek olursam, Rengar'ın hasar vurmaktan başka hiçbir özelliği yoktu , bir janna bir thresh çok kolay engelliyordu, ne kadar kasarsa kassın aynı şekilde ufak bi hatada cezası çok fazla oluyordu, şimdi daha yorucak ama daha fazla seçeneğin olacak.

• Assasin uzun süre fightta kalmamalı,in n out yani öyle olmalı,ama yeni rengar kalmak zorunda,o yüzden şu anlık

ÇÖP

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun başında şans eseri 2-3 kill alıp,snowball olup adcye 0,2 sn de tek atarak zevk alan amipler konuda hep,zaten teq atıyom diye gezip oyunu uzatıp dk 40 da saçma bir ultiyle satan da sizsiniz.Yok artık beyin fakiri bir şekilde adam kesmek,full krit kasıp emp q daki hayvani ad ratio ile düz vuruş yapıp 1.5 k vurmak.Such brain much assasin.Kafayı çalıştır nerede vahşetli q yada w atacağını hesaplıcaksın artık.IQ seviyesi 2 basamaklı arkadaşlara rengar yok artık istediğiniz kadar ağlayın.

• Rengarın yeni ultisi tf içinde veya birkaç rakibin bir arada olduğu zamanlarda tamamen çaresiz bırakacak bir ulti olmuş . Tüm rakipleri görmediği için kime atlayacağnı seçme şansı yok . W güzel olmuş e zaten aynı . Q da nasıl ilerde görücez ama bu güncellemede en çok rengara vurmuşlar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.