Şimdi Ara

Render için 6500 TL'ye kadar/Lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Normalde hazıra konmayı ve basite kaçmayı hiç sevmem ama bilgisayar işlerinden hiç anlamıyorum ve acil yardıma ihtiyacım var.

Bir an önce iyi render alabilen bir bilgisayar toplamam gerekiyor. 6500 TL'ye nasıl bir sistem önerirsiniz? 500 TL'sini monitöre ayırmayı düşünüyorum. SSD'nin render'a çok bir etkisi olmadığı söyleniyor bu yüzden SSD düşünmüyorum...

Yardımcı olursanız gerçekten büyük sevaba girersiniz, teşekkür ederim.

Yazmam doğru mu bilmiyorum ama "newegg.com" burada bir tık daha uygunmuş fiyatlar galiba buradan sipariş etmeyi düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkb.design -- 4 Şubat 2019; 15:42:48 >

• Threadripper alabilirsin yada 2700x threadripper fazla gelir dersen.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 6500 tl istedigin sistem biraz zor ama ryzen 7 2700x işini görür gibi ramların mhzlerini ve ekran kartınıda vega 64 56 alırsan tam bir render sistemine kavuşursun en uygunu böyle olur iyi forumlar dilerim
  • Kullandığınız program daha çok işlemci destekli mi yoksa vga destekli mi? render yükü hangi bileşendeyse onu abartın işlemci de amd olsun. ssd fiyatları eskisi gibi yüksek değil siz sistemi yinede uygun maliyetli bi ssdye kurun.
  • After Effects için kullanacağım galiba işlemci daha önemli.

Render için 6500 TL'ye kadar/Lütfen yardım

bu sizce istediklerime cevap verebilir mi ve birbirlerine uyumlu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkb.design -- 4 Şubat 2019; 18:10:14 >
  • mkb.design kullanıcısına yanıt
    vga kullanımının az olduğuna eminseniz r7 2700x 32gb ram, 128ssd, gt1030\rx 560 bi sistem alabilirsiniz. ama vga kullanımına iyice emin olun vgaya boşa para vermeyin yada boşuna benim önerdiğim gibi düşük vga almayın vga kesinse de o bütçe sizi zorlayabilir. Aynı amaçla kullanan arkadaşlar varsa onlara danışın burda da çok anlayan üstadlar var ama daha çok oyun ağırlıklı sistem tavsiyesi veriliyo.

seçtiğiniz sistem uyumlu hocam ama dediğim gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dribblingmaster -- 4 Şubat 2019; 18:15:18 >
  • mkb.design kullanıcısına yanıt
    2700x de anankart iyi olmalı en kötü b450 tuf yada tavsiye tomahawk al vrm soğutmalı sonra işlemci performansı düşmesin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 007captiva -- 4 Şubat 2019; 22:13:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cevaplar için sağolun, son bir şey soracağım; şuan sahip olduğum laptop 2012 yılında aldığım lenovo ideapad z570 i7 2670qm gt540m 16gb

şimdi toplamayı düşündüğüm ise 2700x 32gb rx580

bu durumda pc değiştirmeye değer değil mi? çünkü bu pc malesef render için çok yetersiz.

yoksa üzerine 2 bin tl daha koyup şunu şunu da alsan daha mantıklı olur mu dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkb.design -- 5 Şubat 2019; 14:23:10 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.