Şimdi Ara

RENAULT Teknik Destek Merkezi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
0
Favori
11.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kaliper fiyatı yüksektir tornacıda aynı parçayı işletebilirsiniz ama işletsenizde eski parçalarınızı saklayın saygılarımla
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara_eylül

quote:

Orijinalden alıntı: FIRAT_USTA_RCT

quote:

Orijinalden alıntı: kara_eylül

Megane II lerin ön düzenini daha sağlam hale getirmenin bir yolu var mı ?

var olmaz mı megane 2 leriin ön düzeni kroniktir ama şahsım adına konuşmak gerekirse megane 2 ler kaç model olursa olsun orjinal fabrikasyon gibi aracınızı tamir edip size teslim etme garantisi veriyorum piyasada bir çok usta megane 2 lerden gelen seslerin nerelerden geldiğini daha tam bilmiyor BİZİM İŞİMİZ GÜCÜMÜZ RENAULT :) saygılar

2008 model Megane II Extrem kullanıyorum,

30.000 km de aracın triger kayışı değişti, 35.000 km de aracın direksiyonu içinde bulunan döner konnektör değişti, 35.000 - 40.000 arasında aracın devir daimi değişti, 50.000 km de sol cam motoru değişti, 60.000 km de el freni bozuldu ve el fren teli ile el frenin kolunun içindeki parçalar değişti.

aldığımız günden beri her 3-5 ayda bir rot balans ayarına girdi,

ön düzen artık o kadar yıpranmışki rot - balans ayarı bile ayar tutmuyordur sonuç olarak servisin geçen hafta değişecek dediği parçalar aşağıda

rot kolları, rot başları, rotiller, salıncak, ve nasıl oldu bilmiyorum 4 amortiserde patlamış, toplamda işçilik dahil 2.000 + KDV masraf çıkardılar.

Yetkili servis misiniz yoksa özel servis mi ?

yetkili servis demek herşey demek değildir donanım haberde yeniyim ama internette beni araştırırsanız mesleki konuda hangi kademede olduğumu anlarsınız ve ben size şunu diyeyim yetkili serviste hiç çalışmadım ve hiç bir kursa gitmeden kendi kendimi yetiştirdim yetkili servisler daima sorunsuz olacak diye bişi yok adam gibi usta olsun yetkilide olsun özel serviste olsun yeterli işi yapan ustadır servis değildir siz işten anlayan ustalara denk gelmemişsiniz sizin yerinizi bilmiyorum ama garantili olarak her işinizi yaparım ön takımla ilgili 1 yılda sınırsız km garantisi veririm size 1000+kdv ye aracınızın onarımını yaparım ve faturanızıda keserim saygılarımla

• Fırat ustam donanımhabere hoş geldin;Kendisi işinde uzman bilgisiylede çok yetkili servisim diyenden önce gelir benim için,Hocam tecrübe ve bilgilerini buradada tüm ihtiyaç sahiplerilye paylaşman dileğiyle.Saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: delican77

Fırat ustam donanımhabere hoş geldin;Kendisi işinde uzman bilgisiylede çok yetkili servisim diyenden önce gelir benim için,Hocam tecrübe ve bilgilerini buradada tüm ihtiyaç sahiplerilye paylaşman dileğiyle.Saygılar...

hb canım kardeşim düşüncelerin için tsk ederim saygılar
  • Aracımın ağır bakımını Fırat Usta'ya yaptırdım ben. Memnun kaldığımı rahatlıkla söyleyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wurtz

Aracımın ağır bakımını Fırat Usta'ya yaptırdım ben. Memnun kaldığımı rahatlıkla söyleyebilirim.

tsk ederim
  • kendisi aynı zamanda uzaktan da yardımcı olmaktadır. bana telefonla bilgi vermiş, arıza üzerine yorumunu belirtmiş ve dedikleri aynen çıkmıştır.
  • quote:

Aracımın ağır bakımını Fırat Usta'ya yaptırdım ben. Memnun kaldığımı rahatlıkla söyleyebilirim.

Ustamızın yeri nerede? Bizim bu tak tak sesine kimse çözüm bulamadı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death666

quote:

Nazilli'de kendisi. Benim araçla baya uğraştı. Ben biraz da farklı denk geldim. Netten sorular soruyordum önceden. Sanayiden tanıdığım bir ağabeyime sordum kime gidilir burada diye o da Fırat ustayı önerdi.

Ayrıca belirtmek istediğim bir başka konu da var. Kendisine güvenim sonsuz. Aracımda önemli evraklarımı unutmuştum aracı bıraktığımda. Aradım söyledim sağolsun kendi değerli eşyalarının yanına koydu. Açıkçası benim için en önemli olan hususlardan birisi...

• Aydın Nazilli mi? Çok uzak kaldı bize :)
  • quote:

Aydın Nazilli mi? Çok uzak kaldı bize :)

Evet Aydın'da kendisi. Tabi ufak tefek şeyler için değil de büyük bakımlar için değer diye düşünüyorum... Neticede aracı alınca 1-2 kere yapılıyor...
  • quote:

quote:

aracından tak tak diye ses geldiğini söylemişsin tam olarak sorunu anlatırmısın ???
  • Aracım 2007 Kangoo 1.5 Dci 80 Hp Expression Grand Comfort.Benim sıkıntım çok uzun süredir çözümlenemeyen bir dert.Yetkili serviste her bakımda 4 teker sökülüp disk ve kampanalar temizleniyor,hava tutulup sprey falan sıkılıyor.Geçen sene orjinal fren balataları değişti.Buna rağmen ışıklara yaklaşırken çıkan o iğrenç ses (wooouuuuuuuğğğğğk) bir türlü kesilmiyor.Yemin ederim millet tır geliyor sanıyor.Hatta korkup dönüp bakanlar oluyor.Bu durumdan utanıyorum ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: historiyst_45

Aracım 2007 Kangoo 1.5 Dci 80 Hp Expression Grand Comfort.Benim sıkıntım çok uzun süredir çözümlenemeyen bir dert.Yetkili serviste her bakımda 4 teker sökülüp disk ve kampanalar temizleniyor,hava tutulup sprey falan sıkılıyor.Geçen sene orjinal fren balataları değişti.Buna rağmen ışıklara yaklaşırken çıkan o iğrenç ses (wooouuuuuuuğğğğğk) bir türlü kesilmiyor.Yemin ederim millet tır geliyor sanıyor.Hatta korkup dönüp bakanlar oluyor.Bu durumdan utanıyorum ...

balatalarınız sert ön disklerde veya arka kampanalarda parlama söz konusu ondan kaynaklı o ses renault mais te motrio marka malzemeler kullanılır çok kalitesizdir her ne kadar yetkili serviste satılsada size tavsiyem TRW gibi Bosch gibi yumuşak balata kullanmanızdır balatalarınızı değiştiriyorken ön fren diskleriinizi değiştirin arka kampanalarda parlama var ise hafif toz talaş aldırın tornacıya veya balatacıya hem frenleme mesafeniz kısalacaktır hemde frenleme esnasında sesin gelmediğini farkedeceksiniz saygılarımla

• quote:

Gaza basıp bıraktıkça araç sadece hareket halindeyken tak tak diye ses geliyor,egzos sallanıp vuruyor gibi,motor kulaklarında sorun yok.Sizce ne olabilir?

aracının marka ve modeli nedir
  • İyi de balataları değiştirmeden önce de bu iğrenç ses vardı.Değiştirince ilk etapta azalır gibi olduysa da sonra yine çoğaldı.Servise gidince bir sorayım bakam motrio mu takmışlar.Disklerin iyi durumda olduğunu söylediler o yüzden ellemedim.Arka kampanalardaki parlamadan kastınız nedir bilmiyorum ...
    (Aracım 46.000 de)
  • Fırat ustam EDC ile aran nasıl. Arti eksi yorum alabilir miyiz. Ben yogun trafikte sıkıntı yasıyorum. EDC başlığında paylaşıyoruz sıkıntıları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FIRAT_USTA_RCT

quote:

Gaza basıp bıraktıkça araç sadece hareket halindeyken tak tak diye ses geliyor,egzos sallanıp vuruyor gibi,motor kulaklarında sorun yok.Sizce ne olabilir?

aracının marka ve modeli nedir

2006 model Megane II 1.6 araç.Privilege modeli.Dururken bir sıkıntı yok fakat hareket halinde gaz verip ayağı çekince tak tak ediyor.Sanki egzosdan geliyor ses.Servis anlayamadı.

Ayrıca tork takozu değişti.Onuda belirteyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇVK -- 29 Ağustos 2011; 12:58:16 >
  • Merhabalar Fırat Usta Hayırlı Bayramlar ,2005 model dizel clio symbol araç satın aldım araç ön takımlarından lakırtı sesi gibi bir ses geliyor birde araç hidrolik direksiyon olmasına rağmen direksiyonu bana ağır geldi özellikle park manevrası yaparken bazı sesler geliyor .bu sorunlar acaba neden kaynaklanıyor ve tahmini ne kadar masraf çıkartır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahlep

Merhabalar Fırat Usta Hayırlı Bayramlar ,2005 model dizel clio symbol araç satın aldım araç ön takımlarından lakırtı sesi gibi bir ses geliyor birde araç hidrolik direksiyon olmasına rağmen direksiyonu bana ağır geldi özellikle park manevrası yaparken bazı sesler geliyor .bu sorunlar acaba neden kaynaklanıyor ve tahmini ne kadar masraf çıkartır?

Bir arkadaşım da 2007 Clio aldı onun da direksiyonu çok sert. Eğer bir sorun ise söyliyim de yaptırsın bari.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.