Şimdi Ara

>>>RENAULT SYMBOL<<< (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.867
Cevap
13
Favori
485.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hem erayı hemde symbolüde kullan biri olark konuşuyorum bu sınfın en ii aracı şuanda yeni symboldür era zaten yakında makyajdan geccek alanlar kafadan 1-0 yenik başlarlar ama symbol daha yeni makyajlandı vede çok ii bir durmua geldi bagaj konususn da symbol çok üstün konforda hemen hemen aynılar motorda era daha gücülü gibi görünsede symbol ksa viteslerde daha atak vede daha ekonomik kısacası symbol diyorum...
  • Arkadaşlar hepinize selamlar...

Bazı arkadaşların teslim aldıkları araba veya ürünlerle ilgili problemleri oluyor.

Tüketici haklarınızı bilmenizi istiyorum. Bu sebeple forumun her yerine aynı şeyi eklemektense bir sayfa hazırladım. Tüketici haklarını kısaca yazdım.
    İnşallah ihtiyacınız olmaz.
    Okumak isterseniz linki aşağıya ekledim.

www.muratkoseoglu.com
    Murat KÖSEOĞLU - Yeminli Mali Müşavir
    http://www.muratkoseoglu.com/tuketici.htm

• arkadaslar hafta sonu diyarbakır-hasankeyf-midyat-mardin-diyarbakır guzergahında bır seyahata cıktım toplam 350 km yol yaptım genelde klima acıktı geziyi tamamlayıp diyarbakıra dondugumde benzın aldım ve 70 tl tuttu.sımdı ben km de 202 kuruş mu yaktım bu deger nasıl sehirler arası ıcın.arac ta bu arada 3300 km gecti.
  • Herkese merhaba!Aranıza yeni katıldım.Nisan 4 ten beri sümbülümü bekliyorum.İzmir mais ten 21.500 e aldım 1.4 expression modelini.Platin gri aldım.Almadan önce bir çok model araştırdım.Test sürüşü yaptım.Symbol ü ne araştırdım ne test sürüşü yaptım.Gittim MAİS e şöyle bir etrafında döndüm.Tamam dedim.Ama o ilk heyecanla kağıtları imzalarken arabanın teslimatının haziran olduğunu falan görmedi gözüm.Şimdi de haziran gelmek bilmiyor.Herkese aracını kazasız belasız kullanmak nasip etsin Rabbim.Kullananlar varsa nasıl memnun musunuz?Kasko konusunu ne yaptınız?Mais 800 lira dedi.Aracın ötv indirimi öncesi değerini falan gösterecez dediler.Dışarıda 450-650 arası fiyat aldım.Sizce ne yapayım?Selamlar
  • merhaba arkadaslar bizde 1.4 75 bg platin grisi expression + konfor paketlisine siparişi verdik 2 hafta önce ancak bize mayıs sonu teslimd ediler ankara eskişehiryolundaki mais size neden haziran teslimli veriyolar anlamadım... ayrıca standart bi biniciyseniz ve bu segmenttekiş bi aractan kendi kapasitesinin üğzerinde bi başarı ve performans beklemiosanız bence bu fiyata tr sartlarında alınabilecek özellikte ve konforda bi arac aynı zamanda yenilenen kasası ve tavan hariç deişen tüm parçalarıyla şık bi arac ortaya cıkmış :D

aracı 23.000 tl ye aldık sınıfının full ü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emojuk06 -- 19 Mayıs 2009; 22:39:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kutbul

arkadaslar hafta sonu diyarbakır-hasankeyf-midyat-mardin-diyarbakır guzergahında bır seyahata cıktım toplam 350 km yol yaptım genelde klima acıktı geziyi tamamlayıp diyarbakıra dondugumde benzın aldım ve 70 tl tuttu.sımdı ben km de 202 kuruş mu yaktım bu deger nasıl sehirler arası ıcın.arac ta bu arada 3300 km gecti.

km de 20 kuruş (ikiyüzbin eski lira) yakmışsın bence fazla ben şehir içi 145-150 yakıyorum(dizel farkı)

kaskoyu renault bayisinden yaptırdım full 780 dediler sonra 700e yapıldı. ötv indirimi sonrasındaki fiyatı gösterildi

kasko için dışarıdan ise 600 lira fiyat aldım ilk sıfır aracım ilk kaskom o yüzden bayiye yap gitsin dedim

geç teslimatlar çok can sıkıcı, sırf o sebepten dilediğim araca sahip olamadım oDANDİK modelini aldım hemen teslim...

@emojuk: yorumlarında haklısın sonuçta segmenti belli aracın bi focusla veya golfle karşılaştırmak yanlış olur... benzinlisini bilemem ancak dizelin çekişini beğendim. firmamın dizel fiestasından daha rahat ve seri olduğunu düşünüyorum

• evet segmenti belli bi arac ama bu segmentteki araclar içerisinde en idalli diebilirim tabi kendi görüşüm bu amcam 1.4 97 bg a.c. team era aldı sıfır 1 ay önce 1 hafta bende kaldı arac kullandım hoşuma gitti ondan 1 hafta sonrada symbolun test surusu ıcın bayiiye gittim 1.2 75 bg vardı sadece onu testettim o motora ragmen cekişinden memnun kaldm ara hızlanmaları pek tatmın edici olmasada sonucta kullanım amacı aile sportif amaclı diil :D benzinlisiyle dizel artasında iilaki fark vardır dizelin cekişi herzaman superdir bu hangi arac olursa olsun biz aracı 23.000 tl ye aldık fullünü ancak dizel 1.5 65 bg arasında 4.000 tl fark vardı bizde sık binen bırısı diiliz alıcaz arac garajda yatıcak yılda bıkez tatıl birde hafta sonları belki kullanılacak :D dizelin pek bi avantajı olmuyo bu durumda bizde... AMA AKARYAKITA İNAT 98 OKTAN KURSUNSUZ SÜPER :D xlpgx :D
  • Ben arabayı sipariş ederken performansı falan kriter almadım.Satış sorumlusuna en sorunsuz renault hangisi dedim çünkü bir önceki aracım 98 tipo 1.4 i.e idi.Ve çok sorun çıkarttı,yolda falan bıraktı.Duygusal bağım kopunca da sattım.Fiyat önemli değil dedim.O da bak dedi Kaleosu gösterdi bundan bile şikayet aldık ama bana göre en sorunsuz renault satış rakamlarına göre kıyaslarsan symbol dedi.Ben de test sürüşü detaylı bir inceleme bile yapmadan sipariş verdim.
    Bu teslimat olayı bana da saçma geldi benden çok sonra almışsınız aracınızı hayırlı olsun inşallah ama benden önce teslim alacaksınız.Ben 1.4 exp.düz aldım.Bir gün sonra aradılar konfor paket isterseniz mayıs ayı teslim edelim dediler ben istemedim.Teferruatlı olmasın dedim.Belki ondan geç teslim ediyolar bilmiyorum.Neyse bekleyecez napalım

• anladım.. ama sacmalık ya konfor paketı dahil olunca neden erken oluyo :S benım bildigim aracta istenen özellikler arttıkca teslimat suresı uzar ki sizin verdiginiz sipariş modelide bekletilecek tarzda deil bizde 1.4 expression + konfor paketlisine verdik siparişi hatta mayıs ayının sonunada kalmyabilir dediler bizde aracı 20-25 arasında beklioruz bakalım...
  • Kardeşim inşallah kazasız belasız güle güle kullanın aracınızı Dikkat edin,Ankara trafiği karmaşık geldi rahatsız etti beni ama siz alışkınsınızdır Siz aracınızı benden önce teslim alıcaksınız büyük ihtimalle,araç gelince msj atın görüşlerinizi ok?Selamlar
  • arkadaşlar bu yeni symbollerın tirger kayışı zincir mi yoksa digerınden mi.bilgisi olan varsa sevınırım.bide bu symbollerın vıteslerının bazıları mandallı bazıları düz vıtes.neden böyle?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hicranyarası

arkadaşlar bu yeni symbollerın tirger kayışı zincir mi yoksa digerınden mi.bilgisi olan varsa sevınırım.bide bu symbollerın vıteslerının bazıları mandallı bazıları düz vıtes.neden böyle?

Benzinli modeli mandallı, dizel ise düz, yeni Symbol alan arkadaşlar aracınız hayırlı olsun, bende aracı alalı 2 hafta geçti çok sık binmiyorum h.sonları güzel oluyor, görende hasta oluyor araca söylim, Kazasız belasız sürüşler dilerim, bu arada biz kaskoyu çok pahalı yaptırmışız galiba, 1050 lira verdik 1.4 Expresion Konfor paketli modeline, Axa'dan yaptırdık ama full+full kasko, yeni kasko yaptırcak arkadaşlar terör ve doğal afetlere karşıda sigortalıyormu kasko şirketiniz, kaza durumunda araç perte çıkarsa (Allah Göstermesin) aracın kaza tarihindeki "0" km ucretini ödüyormu bunları bi düşünün...

• aracın kıtapcıgında 95 oktan benzın yazıyor 98 oktan da bır sorun olurmu performansımı etkıler 98 aldıgımızda bıze ne faydası olur arkadaslar.bende arabayı aldıgımda aralık ayında 550 tl yaptırmıstım full kaskoyu.evet benzınlı aracı olan arkadaslar hıc olcum yapmadınızmı benım sehırler arsı 20kurus cıktı sızde durum nasıl...
  • Kardes bızde Koc Allıanz da yaptırdık 705 Mılyona bır yıl boyunca boya koruma yaptırırta bılıyorsunuz ucretsız ıstedıgınız zaman. dıger seyler zaten var dogal afetler fılan arac pert oldugunda ucret odenmesı fılan var bır cama bırsey olursa onu da kasko karsılıyor.Frontozo1981 kardesım 1050 lıra bıraz fazla vermıssınız.Koskoyu 450 tl ıle 650 tl arasında yaptırırsanız kacırmayın ama zor ben cok arastırdım bulamadım ama arastırmadan da yapmayın derım.
  • Su gerı vıtesı mandallı yapmalarına cok sınır oluyorum dızelın authentıq modelınde mandalsız gerı vıtes var benım arabam expresssıon benzınlı onu mandallı yapmıslar hangı mantıkla anlayamadım barı butun aothentıqlerı mandallı yapsalarmıs ama vıtes topuzu gercekten guzel tam avuca oturuyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokmavı

Su gerı vıtesı mandallı yapmalarına cok sınır oluyorum dızelın authentıq modelınde mandalsız gerı vıtes var benım arabam expresssıon benzınlı onu mandallı yapmıslar hangı mantıkla anlayamadım barı butun aothentıqlerı mandallı yapsalarmıs ama vıtes topuzu gercekten guzel tam avuca oturuyor.

valla ılk baslarda bende senın gıbı dusunuyordum acayıp moralım bozulmustu ama kullandıkca alıstım hatta daha rahat gelmeye basladı...
  • ya bizde renoda axa sigortadan yaptırdık 840 lira kredi kartına 10 taksit biraz pahalı biliyoduk ama bu sene böle yapalım dedik seney başka bir yerden bakcaz araç 1.4 expresion+konfor paketli bizim ak sigorta ve ışık sigorta çok ucuza yapıolar yeni alanlar onlara baksın derim ben..
  • pekı arkadaşlar bu symbolun triger kayısı zıncırmı bilen varsa sevınırım..
  • evet zamanla alısıyor ınsan ben yavas yavas alısmaya basladım.Hıcran Yarası KArdes araba yanımda cogu zaman olmadıgından bakamadım ama triger kayısına bakabılırsem sana yazarım.Şuanda Evde GUzellık Uykusunda
  • kardesler sızlere bır sorum olcak arabayı gunesten korumak ıcın ustune branda sersem nasıl olur bazıları branda yanıgı ız olur fılan dedı acıkcası korktum eger oyleyse baska turlu nasıl gunesten kuslardan koruyabılırım.Cevap Yazarsanız cok Memnun Olucam Cunku arabayı yazlıkta bırakacagım en az 3 4 hafta kullanamıcam ve Temmuzun ortasında gunesın altında kavrulmasını ıstemıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.