Çanakkale-Biga bayiinde var. Symbol 2009. 20YTL'ye satıyorlar. 5000 YTL kredi de 0 faiz 24 ay vade.
quote:
Orjinalden alıntı: kalper
quote:
Orjinalden alıntı: emrebjk500
yakit konusunda 7.1 yakior ortalama kardesim vergiside cabasi
1.2 16V 5.9 yakior ortalama
Bende senin dediğin gib yakıt tasarrufundan yanayım. bende takas edip 1.2 almayı düşünüyordum. Taaaa ki deneyene kadar. 1.2 16 V araç ile Sollama yapman için çoook basman gerekiyor. hemen toparlamıyor. ve Yolda da eğer trafiğe uyum sağlayayım dersen 1.2 16V ile , çook basman gerekecek ve hep fazla yakacaksın.
Arkadaşlar 1.2 motor vergi ve yakıt yönünden gerçekten avantajlı,şehir içi kullanımda çok ideal.Ama uzun yolda sıkıntılı olur bencede..Rampalara çok iyi kaptırmak gerekir,araba kendini hemen toparlayamaz,sollamalarda vites küçültüp gaza yüklenmek lazım,motor 100km yi geçtikten sonra bağırmaya başlar,kullanıcıyı sitrese sokabilir
Yazdıklarına katılıyorum.
Arkadaşlar, Yeni Symbol'ün 85 BG dCI versiyonunu test sürüşü yapan veya sahibi olan var mı? Varsa, izlenimlerini/tecrübelerini paylaşmasını rica ediyorum.
Bu sınıf 85Bg bi araca 32.850Ytl verilebilir mi ?
85 değil ama 80 bg liğini 110 bin kmden beri kullanıyorum.Benimki sıfır 100 km hıza 12.2 yeni si 12.3 saniyede ulaşıyor son hızları da aynı.Benimki 950 kg yenisi 980 kg bu yüzden değerler aynı.Zaten motor aynı işletim sistemi farkı ile 5 bg daah artmış.Şöyle anlatayım.65 bg e göre çok daha hızlı bir araba,koltuğa yapıştırıyor ve 65 liğe göre az yakıyor.Ben yakıtını şehir dışı 90 km sabit hızla 4 litre olarak ölçüyorum herseferinde.Bir depo ile bursadan rizeye gittik 1150 km yol yaptık.Benim aracım 2005 model o zaman 27500 ytl ye almıştık araç full donanım.Hem hızlı gitsin hem az yaksın diyorsanız bu araç on numara bir araç.Beni bu güne kadar hiç üzmedi ve bir kere bile 1000 lira fazla verdik 80 liğini aldık diye pişman olmadım hatta iyi ki 80 lini almışım dedim.Abartısız söylüyorum performansı çok güzel.Sakin kullanımda ve şehir içinde çok ekonomik.Yalnız bu aracın 65 lik versiyonuna göre süspansiyonu daha serttir...110 bin km ye kadar tek kuruş masraf çıkarmadı bakımlar hariç.Debriyaj ön takım herşey orjinal ve araç sürekli şehir içi kullanılıyor.Ben çok memnunum aracımdan tavsiye ederim......
quote:
Orjinalden alıntı: turbox
Arkadaşlar, Yeni Symbol'ün 85 BG dCI versiyonunu test sürüşü yapan veya sahibi olan var mı? Varsa, izlenimlerini/tecrübelerini paylaşmasını rica ediyorum.
@roverver
Yorumlarınız için teşekkür ederim. Yeni kasa Symbol'de dCI 85 BG kullanan arkadaşlar varsa, onların da görüşlerini almak istiyorum.
yeni symbol ün tasarımını beğenmeyen arkadaşlar. buyrun size tasarım harikası 50-60 milyarlık 2009 model renault safrane. symbol ile nekadar benzer, sizde görün.
bu arada bagaj lambası mevcut benim 2009 symbolümde:)
birde iki arabayı böyle görün ve tasarımına laf atmadan önce birdaha düşünün
kenan29 hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanı dılerım.bende yarın teslim alacagım hangi donanımı aldın hangi renk...
Yeni Symbol alan arkadaşlar, arabalarınızı biraz anlatırmısınız? AKsilik olmazsa 2009 KAsım gibi bende arabamı yeni Symbol ile değiştirmeyi düşünüyorum. 1.2 veya 1.4 Expression + full paket var kafamda.
tşk. ederim. 1.2 expresion aldım. herhangi problem yok 2 aydır. bi önceki arabam 1.4 16 v 98 byg. idi. ona rağmen şehir içi hiç fark hissetmedim gücünde. farkı uzun yolda 90 ı geçince hissetmeye başlıyor insan. renk ise bulut gri. sen ne seçtin?
ben 1.4 8v expression olanı sectim bugun aldım arabayı platin gri rengi guzel hosuma gıttı.allah herkezi korusun kazasız belasız surusler dilerim herkeze...
quote:
Orjinalden alıntı: kutbul
ben 1.4 8v expression olanı sectim bugun aldım arabayı platin gri rengi guzel hosuma gıttı.allah herkezi korusun kazasız belasız surusler dilerim herkeze...
hayırlı olsun. kazasız belasız günlerde kullan. kaça maloldu söyleyebilirmisin. ben 22.460 e almıştım. bir de gösterge ekranında ilk kontağı açtığında yağ seviyesini gösteriyor mu?
Yeni araç alan arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun,Allah kazasız belasız iyi günlerde kullanmayı nasip etsin.
hayırlı olsun. kazasız belasız günlerde kullan. kaça maloldu söyleyebilirmisin. ben 22.460 e almıştım. bir de gösterge ekranında ilk kontağı açtığında yağ seviyesini gösteriyor mu?
sabah baktım bendede yanıyor.
Gence Gün Babamın İstegi Üzerine Renault Bayisine Gittik ve 85 hp dizel symbol test ettim ..
Arac Full donanıma sahip olmasına ragman bizim eski 99 model brodway havasını aynen tattırdı..
test parkurumuz 10 km şehirlerarası bir yoldu yolda en fazla 130 gördüm. sebebi ise 130 dan sonra arac artık yolda gezinmeye baslamıstı ve korktugum için basamadım.
işin özü tamam tasarım olarak güzel bagaj hacmi olarak desen daha da güzel (zaten arac tanıtımını yaparken dizel öotorun ekonomisinden ve bagaş hacminden bahsediyolar) velhasıl arabada ne yol tutusu var nede konfor... bence bu fiyata bu araba degmez.. symbol en full alacagıma megane baz model alarım bence..
bu arada 85 hp dci exp.platin grisi 2009 symbol + aliminyum ve konfor pack 28.000 ytl ye bırakacaklar.