Şimdi Ara

>>>RENAULT SYMBOL<<< (162. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.867
Cevap
13
Favori
489.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

>>>RENAULT SYMBOL<<<
  • hortum kelepcesı kısa geldı kece konunca uzunu bulamadık..onun ıcın hortumu altına aldık..
    bu sekılde guzel herhangı bır sıkısma yapmadı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: frantic2

hortum kelepcesı kısa geldı kece konunca uzunu bulamadık..onun ıcın hortumu altına aldık..
    bu sekılde guzel herhangı bır sıkısma yapmadı..

hocam benimkide broadcast33 nikli arkadasım gibi takılı. ne zararı olur dersen bazen kışın o hortumda kalan antifrezzli su donma yapıyor.motorun ısı hortumdaki suyu ısıtarak donmayı cözüyor. kışları sıkıntı yaşarsın. ben bir cok kez anlattım hortum kelecpcesini üsten takın diye hep uayardım size en cok zorlayan yer burası olcak dedim. sen tersini yapmışsın :)

eger kelepçe sendeyse ,zaten o klipsler cıkıyor, o kilpsi cıkar sen deki kelepçeli olanını tak. kelepceyi attıysan bir ara sanayiye ugrarsın ücretli alırsın :)
    zor birsey degil cıkarmak, ben detaylı temizlik yaptıgımda keçeyi tamamen cıkartı kaputu silip tekrar takıyorum.

• kılips atmadık duruyor...
    bızım burda donma olayı olmuyor 0 derece gormuyoruz hıc.....dun aceleye geldı hepsi 5 dak ıcınde alınıp takıldı..:)
    yarın musait zamanda dedıdgın gıbı yapayım daha faydalı oılur...
    benım ıcın en onemlı yanı o keceyı bulmak oldu..kac zamandır ara tara yok..hic bulamasaydım ist dan getırtecektım.sizlerden rica edip...
  • quote:

kılips atmadık duruyor...
    bızım burda donma olayı olmuyor 0 derece gormuyoruz hıc.....dun aceleye geldı hepsi 5 dak ıcınde alınıp takıldı..:)
    benım ıcın en onemlı yanı o keceyı bulmak oldu..kac zamandır ara tara yok..hic bulamasaydım ist dan getırtecektım.sizlerden rica edip...

atmadıgın iyi olmuş, dogru şekilde takılması en iyisi, aksilik başka birseye neden olur durduk yere zarar acmayasın.
    abi herzman ufak tefek parcalarda zorluk çekersen yardımcı olurum getirtmede. işin hallolduysa senden iyisi yok.
    aradaki farkı hissetmişsindir.
  • arkadaşlar yorumları okudumda gerçketen reneult servisi bizi yoluyor bende busene yıllık bakımı özel serviste yaptırmayı düşünoyurm nasıl olsa garantisi doldu yarı yarıya kar ederim diyorum ayrıca symbolüne lpg taktrıan varmı aranızda memnunmusnuz o konuda bende son gelen benzin zamlarından sonra ciddi ciddi düşünüyorum....
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahildeki kral

arkadaşlar yorumları okudumda gerçketen reneult servisi bizi yoluyor bende busene yıllık bakımı özel serviste yaptırmayı düşünoyurm nasıl olsa garantisi doldu yarı yarıya kar ederim diyorum ayrıca symbolüne lpg taktrıan varmı aranızda memnunmusnuz o konuda bende son gelen benzin zamlarından sonra ciddi ciddi düşünüyorum....

hocam tüm markanın servisleri böyle ve bakım fiyatları bizim kinden ucuk. ben gecen renault servisene sordum 193tl dedi. yag ,yag filitresi hava filitresi. dışarda aynı ürünleri yag 75tl,yagfilitresi 10tl,hava filitresi 25tl. işcilik ücreti en pahalısı 40tl alsa. 150tl tutar- servise 50tl fazla verip gözün arkada kalmaz. her noktasına bakıyorlar ve garantili. 50tl fazla verip servise yaptırmakta fayda var.50 tl seni kurtarırmı bilmiyorum ama arabanı kesinlikle fazlasıyla kurtarır.

misal sattıgında servis bakımlı diyeceksin, benim aracımda mayısta 2. bakıma gircek garantisi dolsada kampanya günlerini bekliyecegim. mayısın 2,3. haftasında %30 kampanyaları başlıyor. acele etmene gerek yok sende kampanyaları bekle. yılı kmsi doldu diye aracın bozulacak degil. kmsi dolarsa servis ışıgı yanar. pekte önemli degil bu.

lpgye gelince şlimdiye kadar lpgden memnun olmayan duymadım. tabi kaliteli lpg ve iyi ustaya yapıldıgında seni sanayi sanayi dolaştırmaz,basını agrıtmaz. kaliteli lpgde taktırsanda iş ustada bitiyor. usta kötüyse lpg kalitelide olsa dahi yine sanayi sanayi dolaşırsın.

lpgde sorun yok istediğin markayı heryerde bulursun. ama ustayı iyi seçeceksin.
    marka olarak prins i şiddetle öneririm. 2. alternatif brc. prinsi taktıramıyorsan bütceden dolayı hic bir markaya bakmadan brc taktır.
    prins in fiyatı 2000tl,brcnin fiyatı 1500tl.

• quote:

Orijinalden alıntı: kdrbrkn

leon hocam açıklamaların için teşekkürler :) aklımda en başından beri yeni astra var dizeli 1.3 motor olmasaydı gözüm kapalı alırdım belki kimse sorun yaşamıyodur ama ben istemiyorum düşük motorlu.
    bu arada silecekleri yenileme zamanı geldi bugün sordum renault servise 55 dediler.çok geldi bana.yakın zamanda değiştireniz varmı fiyat durumları nasıl??

Orjinal symbol sileceği pahalı başka bir arkadaş söylemişti fiat fiorinonun sileceğide birebir symbole oluyormuş ve yarı fiyatına takmışlar onu deneyin araştırın bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: FX1

leon hocam arabayı satsam kaça gider Exp.konfor paketli? Ev alma durumum olabilir o zaman istemesemde satabilirim(nakit bulamassam)....piyasada 21.000 ile 23.500 arasında değişiyor...Arabamı seviyorum aslında içinde hiç sigara içilmedi, her yıkamayı da kendim süngerle yapıyorum fırça değmedi, hiç yıkamacıya da götürmedim 2.yağ değişimine 750 km kaldı 23500 km de veya 25 mayısta değiştirmem lazım garanti sona eriyor...Satacak olsam 23.000 liradan aşağı vermeyi düşünmüyorum belki 3-5 pazarlık payı olabilir..

En güzeli aracı pazara götürmek ya da internetten ilan vermek kafanızda bir fiyat belirleyin pazarlık payını ekleyin alıcı olan zaten istediğiniz fiyata alır.ben arabayı internetten bulmuştum gittim izmire aldım geldim..
  • Sıfır symbollere polen filtresi takmadığı için Renault' u suçlayıp duruyorduk. Bugün bir akrabamın 2010 model Yoyota Yaris arabasına baktık. Polen filtresi yoktu ve filtre kapağının bir tırnağı kırıktı. Serviste sökmüşler ve takmamışlar diye düşünürken kafamıza takıldı ve servise gittik. Servisin söylediği bu arabalar polen filtresiz satılıyor, eğer isterseniz 60 TL' ye takarız dediler.

Yaris' i de şehirlerarası yolda yaklaşık 100 Km kullandım. Kullandığım araba dizel ve bizim dizel symbollerden motoru daha güçlü. Yarisin bizim arabalardan tek üstün olduğu taraf yol tutuşu. İçerideki yol ve motor sesi symbollerle aynı. Motor düşük devirlerde çok bayılıyor. Kısacası symbolümden memnınum.
  • her aracta dedıgınız gıbı --+++ ler vardır..
    onun ıcın herkes kafasına gore uygun olanı alır..
    sınıfına gore gayet ii kısaca bende mennunum rahatlıgı ıle..
  • quote:

Orijinalden alıntı: broadcast33

quote:

dogru dersın bodrum reno servıs ucmus...dedım 25-45 arası yok oyle dııl dedıler...
    dun mılasta sanıyıde orjınal reno parcası satan yerde 30 tl dedıler(orjınal renonun paketınde) ellerınde varmıs hemen cık oarada takıverdık..orjınal oldugu ıcın şak dıe oturdu...
    1 haftadır kac yere telefon actım onun için...:)
     >>>RENAULT SYMBOL<<<

Hocam hayırlı olsun keçeniz.Yalnız alt tarafta cam fıskıyelerine hortumların olduğu kısımda sanki problem var gibi.Hortum ve keçe siyah olduğu için tam seçemedim ama o hortumun keçe üzerindeki klips halkasından geçmesi lazım.

dun acele ıle 5 dak ıcınde alındı takıldı oldugu yerde o dedıgın kılıps cıakrdı normal caktılar hortumu altına aldılar..o kılıps duruyor
    yarın bakacam bır musait zamanda ustune almayı
    denıcem..

• quote:

Orijinalden alıntı: leon_312

quote:

arkadaşlar yorumları okudumda gerçketen reneult servisi bizi yoluyor bende busene yıllık bakımı özel serviste yaptırmayı düşünoyurm nasıl olsa garantisi doldu yarı yarıya kar ederim diyorum ayrıca symbolüne lpg taktrıan varmı aranızda memnunmusnuz o konuda bende son gelen benzin zamlarından sonra ciddi ciddi düşünüyorum....

hocam tüm markanın servisleri böyle ve bakım fiyatları bizim kinden ucuk. ben gecen renault servisene sordum 193tl dedi. yag ,yag filitresi hava filitresi. dışarda aynı ürünleri yag 75tl,yagfilitresi 10tl,hava filitresi 25tl. işcilik ücreti en pahalısı 40tl alsa. 150tl tutar- servise 50tl fazla verip gözün arkada kalmaz. her noktasına bakıyorlar ve garantili. 50tl fazla verip servise yaptırmakta fayda var.50 tl seni kurtarırmı bilmiyorum ama arabanı kesinlikle fazlasıyla kurtarır.

misal sattıgında servis bakımlı diyeceksin, benim aracımda mayısta 2. bakıma gircek garantisi dolsada kampanya günlerini bekliyecegim. mayısın 2,3. haftasında %30 kampanyaları başlıyor. acele etmene gerek yok sende kampanyaları bekle. yılı kmsi doldu diye aracın bozulacak degil. kmsi dolarsa servis ışıgı yanar. pekte önemli degil bu.

lpgye gelince şlimdiye kadar lpgden memnun olmayan duymadım. tabi kaliteli lpg ve iyi ustaya yapıldıgında seni sanayi sanayi dolaştırmaz,basını agrıtmaz. kaliteli lpgde taktırsanda iş ustada bitiyor. usta kötüyse lpg kalitelide olsa dahi yine sanayi sanayi dolaşırsın.

lpgde sorun yok istediğin markayı heryerde bulursun. ama ustayı iyi seçeceksin.
    marka olarak prins i şiddetle öneririm. 2. alternatif brc. prinsi taktıramıyorsan bütceden dolayı hic bir markaya bakmadan brc taktır.
    prins in fiyatı 2000tl,brcnin fiyatı 1500tl.

50 lira fark varsa gercekten değmez bende yarı yarıya kar ederim diyordum vay be lpgde düşünüyorum yaza doğru simit tarzı oluyormuş öle olunca bagajda daha az yer kaplıyor diye biliyorum dediğniz markalar aklımda bulunsun teşşekürler..

• quote:

50 lira fark varsa gercekten değmez bende yarı yarıya kar ederim diyordum vay be lpgde düşünüyorum yaza doğru simit tarzı oluyormuş öle olunca bagajda daha az yer kaplıyor diye biliyorum dediğniz markalar aklımda bulunsun teşşekürler..

hocam serviste işcilik çok alıyorlar bunun dısında servisin parça fiyatı ile sanayide satılan orjinal yedek parcacı arasında 5,10tl oynuyor. sanayide yaktıgın benzine degmez. yinede fiyat ögrenmek icin yedek parcacıyı arayarak ögren en azından fikir edinirsin. + işcilik katarsın sonra servisi arar bunlar degişsecek nekadar tutar dedin mi arada ki fark bütceni aşmıyorsa serviste yaptırısın. yani 2 yerinde fiyatı bulunsun.

2 lpg markasından şaşma. eger 6,7 sene den uzun binceksen prins taktır. kısa binceksen brc taktır.
    simitte yedek lastiğin yerine takıldıgını biliyorsundur. aksilik ya unmadıgın yerde lastik patlarsa, simit tank seni kurtarmaz.

bagajda yer kaplamamasını istiyorsan ince silindir şeklinde tank takılıyor onu öneririm sana.

simitin 1 avantajı, 1 de dezavantajı var. avantajı sadece yedek lastiği sorun etmezsek yerden tasarruf saglıyor. dezavantajı ise dogru yakıt göstergesini göstermemesi.

• quote:

kılips atmadık duruyor...

Hocam arabaya gerekli eklemeleri yapmaya başlamışken resimde kırmızı ile işaretlediğim fitili de takarsanız aracınıza iyilik yapmış olursunuz.Sağolsun leon hocam bu fitili
    symbolün yurtdışına ihraç edilenlerin üstünde takılı olduğunu video ile gösterdi.Bende gittim piyasadan 5 tl karşılında alıp taktım.

>>>RENAULT SYMBOL<<<

>>>RENAULT SYMBOL<<<

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi broadcast33 -- 25 Mart 2011; 14:34:51 >

• Bilgi için sagol ne lazımsa yapacaz artık sonucta bız ona bakarsak konfor ıcın oda bize sunar....
    bak yine iş çıktı bize :)
    yolum dusunce sanayıye takdırayım...
    kılps atmadımdı takdım bugun ..o gun hemencık orda takdılardı vaktımde kısa ıdı onemsemedımdi...bugun kendım takdım hıc sorun olmadan hemen takıldı sımdı hortum aynı sızınkıler gıbı artık....
    bu kapı lastıgı ruzgar gırısınımı engelleıyor fayfası nedır ..
    ses den yana sorunum yoktu gecen gun uzun bır yola gıttım ruzaggarlı ıdı hava kapı fıtıılerııden ruzgarmı alıyor nedır ruzgar sesı vardı..sankı arka kapaıalrdan
    bu sorunu bazılarındada vardı ne yaparak kestınız..
  • quote:

Bilgi için sagol ne lazımsa yapacaz artık sonucta bız ona bakarsak konfor ıcın oda bize sunar....
    bak yine iş çıktı bize :)
    yolum dusunce sanayıye takdırayım...
    kılps atmadımdı takdım bugun ..o gun hemencık orda takdılardı vaktımde kısa ıdı onemsemedımdi...bugun kendım takdım hıc sorun olmadan hemen takıldı sımdı hortum aynı sızınkıler gıbı artık....
    bu kapı lastıgı ruzgar gırısınımı engelleıyor fayfası nedır ..
    ses den yana sorunum yoktu gecen gun uzun bır yola gıttım ruzaggarlı ıdı hava kapı fıtıılerııden ruzgarmı alıyor nedır ruzgar sesı vardı..sankı arka kapaıalrdan
    bu sorunu bazılarındada vardı ne yaparak kestınız..

Bu fitil içeri toz,yağmur suyu girişini engelliyor ayrıca sese de faydası var.Zararı varmı dersen reno yurtdışına gönderdiği araçlara taktığına göre bir zararı yoktur diye düşünüyorum.Fiyatıda ucuz olduğundan takmakta fayda var.Rüzgar sesi eğer camlar kapalıysa antenden olabilir.Radyo antenini mümkün olduğu karar tavan sacına yaklaştırman lazım.Daha önce forumda bu konu tartışılmıştı deneyenler sesin azaldığından bahsetmişlerdi.

• fitil işini sanayı gıtııgımde alırım faydalı olur..

anten su an dık dııl yarım asagıya bakıyor asagıya ındıreyım bakalım bırazda....o kadar uzun anten yapmanın ne anlamı vardıkı...
    fıtıllerden ses gelıyor gıbı ruzgar sesı ...yakında yola gıdecem yıne bakalım nasıl olacak..tamamen antenı sokeyım yada o zaman ne olacak bakalım:)
  • broadcast33 dediği gibi kaputun etrafına fitil cekilmesi şart. daha önceden dediğim gibi boydan boya cekilseydi yani dönemece kadar daha iyii olur. ve dönemecin bittiği yerde düz gelen tarafa yanlamasına gecirilen fitil olursa daha güzel olur.
    fitilde saglamlık , kalite ve kavuk karısımı veya kavucuk olması önemli.

ön taraftaki uzun fitili orjinal istiyorsanız. sileceklerin ordaki fitilden istemeniz yeterli olur. kaput keçesi gibi o fitilde tıpatıp oluyor dönemece kadar. boyu uzun geldi kısa geldi olayı yok. ben servise sordumuştum ellerinde yoktu getiririz demişlerdi fiyatı 10tl ile 15tl arası demişti tüm servisleri arayarak hepsi bu fiyatı verdi.
    yan ataraflarada sanayiden oraya uygun fitil almalısınız.

ne gibi faydası var derseniz. iceriye toz kacmasın ve iceride su birikimini engeller, kaputu kapatırken tok ses cıkmasını saglar ve son olarakta cok cok azda olsa yine iceriye motor sesini gecirmez.

kapılarda fitil yok sadece suyun girmemesi icin yapılan fitil var. kapılara komple fitil cekilmesi şart. fitili kapıya yapıştırmak icin arkası bantlı fitil alın.kavucuk karısımlı veya kavucuk olmasına dikkat edin. bunların dısındaki herhangibir fitil işinize yaramaz.

kapılara fitili çekerken aracın iç kısmındaki fitil ile sizin çekeceginiz fitil bir birine degsin. degemezse işiniize aramaz.
    c segmenlerine takılan kapı fitilleri kadifemsi oluyor. bizim araclarda ön camı indirin, camın girdiği yerde kadifemsi fitilvar. bula bilirseniz onu tercih edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: leon_312

broadcast33 dediği gibi kaputun etrafına fitil cekilmesi şart. daha önceden dediğim gibi boydan boya cekilseydi yani dönemece kadar daha iyii olur. ve dönemecin bittiği yerde düz gelen tarafa yanlamasına gecirilen fitil olursa daha güzel olur.
    fitilde saglamlık , kalite ve kavuk karısımı veya kavucuk olması önemli.

ön taraftaki uzun fitili orjinal istiyorsanız. sileceklerin ordaki fitilden istemeniz yeterli olur. kaput keçesi gibi o fitilde tıpatıp oluyor dönemece kadar. boyu uzun geldi kısa geldi olayı yok. ben servise sordumuştum ellerinde yoktu getiririz demişlerdi fiyatı 10tl ile 15tl arası demişti tüm servisleri arayarak hepsi bu fiyatı verdi.
    yan ataraflarada sanayiden oraya uygun fitil almalısınız.

ne gibi faydası var derseniz. iceriye toz kacmasın ve iceride su birikimini engeller, kaputu kapatırken tok ses cıkmasını saglar ve son olarakta cok cok azda olsa yine iceriye motor sesini gecirmez.

kapılarda fitil yok sadece suyun girmemesi icin yapılan fitil var. kapılara komple fitil cekilmesi şart. fitili kapıya yapıştırmak icin arkası bantlı fitil alın.kavucuk karısımlı veya kavucuk olmasına dikkat edin. bunların dısındaki herhangibir fitil işinize yaramaz.

kapılara fitili çekerken aracın iç kısmındaki fitil ile sizin çekeceginiz fitil bir birine degsin. degemezse işiniize aramaz.
    c segmenlerine takılan kapı fitilleri kadifemsi oluyor. bizim araclarda ön camı indirin, camın girdiği yerde kadifemsi fitilvar. bula bilirseniz onu tercih edin.

sgl.bılgıler için eksıgını tamamlacaz artık sınucta arabamız...
    bir uzun yol gıdıp gelecem anten olayından dııglse gerekırse dedıgın gıbı kapı fıtılı taktırayım olmassa cunku ruzgar sesı gelırse bır anlamı yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frantic2 -- 25 Mart 2011; 19:57:21 >

• 
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.