Şimdi Ara

Renault Oyak Kampanyası Ana Konu ® (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18.922
Cevap
314
Favori
1.718.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EynelMefer

iki yıl önceki kampanyadan, megane touch cvt aldım..o yıl joy-touch-icon yeni çıkmıştı, geçen sene megane koymadılar bu senede sadece touch ı koymuşlar...2bin km de brc taktırdım, 2bin tl ye.12binde özel serviste (evet garantisi iptal olmuştu, aynı işlemi zaten servis 350-450 tl ye yapacaktı,ama lpg li olduğu için zaten servis hiç bi şekilde içeri almıyor aracı) yağ değişimi yaptırdım, 170 liraya, filtreler falanda değişti...tavana folyo, camlara film, amerikan park yaptırdım, toplamda da 17 bin km yapıp sattım...ben de bi tanıdığın üzerinden almıştım, 12. ayda kredi bitince devrini yaptık..neyse sorunuz olursa cevaplarım..

ben de çoğumuz gibi çok fazlasıyla kararsızım, hepsinin artısını eksisini düşünüyorum..ve hergüne farklı bi araçla uyanıyorum, net kararım bi türlü veremiyorum, şuan için ibre yeniden bir kez daha değişecek yüzüyle yine megane cvt olacak gibi, artıları çok eksileri var ama fiyat olarak tatmin edici bi fiyat, şapkadan nasıl yeni bi ön konsol çıkar bilmiyoruz ama ben umutluyum bundan daha iyi olacaktır.düşünmeniz gereken en önemli konu bence genişlik rahatlık yani konfor; eğer evliyseniz ve çocuğunuz varsa clioyu düşüinmeyin,14 cm arka koltuk diz mesefesi var bu sayı capturda 21 cm iken meganeda bunların arasında bi sayı.bir de test edersiniz elbette ama cilo sport aldatmacasına düşmeyin aracın sadece bagaj genişliği var, yoksa koltukların tüm oranları clio ile aynı.bir de captur için çift renk almayacaksanız ki o da sadece iconda var, pek bi espirisi olmuyor, ama touch alıp 100 -200 e folyo ile çift renk yapabilirsiniz aklınızda olsun..ayrıca sıfır alıyorum ama dokunmayayım orasına burasına diye kendinizi kasmayın, Allahın izniyle zaten garantilik gerektiren bi hata çıkmayacaktır,daldan dala atlıyorum ama yolcu ön koltuğunun yükseklik alçaklık ayarının olmamasını düşünürken clioda az biraz uzun boylu birisi yanınıza oturduğunda pek rahat edemeyecektir.ve anlamsız bulduğum ön kol dayamasını arkaya olan gereksiz uzantısı arkada oturanları rahatsız edici derecede, hani priz taksalarmış bari oraya neyse derdik ama boş boş kalabalık ediyor.ve hangi aracı aldıysanız alacaksanız, kararınızı verdikten sonra artık çok takılmayın yorumlara yazılan ve çizilenlere, ince eleyip sık dokuyun ve sakın ya bir kez alıyorum demeyin, sanki hemen seneye satabilecekmişiniz gibi seçim yapın..gönlünüze göre olsun herşey..

genel olarka nasıl bir acatır megane 3...ve neden hemen satma gereği duydunuz menuniyetsilizk mi?detaylı açıklama yaparsanız sevinirim..ana konuda bile nerdeyse benzi,nli kullanan yok gibi!!

• Bence yeni meganelarda donanım eksiği olmayacak mevcut olandan . Sadece konsol ve iç görünüş değişecek gibi geliyor. Oyak kampanyasında olanlar için .Ama net bir cevabı olan varsa öğrenen kısıtlamalar vs mevcutsa bize söylerlerse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hassin -- 13 Kasım 2014; 10:52:44 >
  • Aracınız hayirli olsun.tam olarak hangi belgeleri istiyorlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: slmhzl

Aracınız hayirli olsun.tam olarak hangi belgeleri istiyorlar?

Belgeleri ben hazırlamıyorum , aracı oyak üyesi arkadaşım yapıyor o belgeleri

• quote:

Orijinalden alıntı: herroes

oyakta olmayanlar:
    elektronik patinaj önleme AFU
    ısofix
    merkzi kilit
    yol bilgisayarı
    yükseklik ayarlı direksiyon
    derinlik ayarlı direksiyon
    sürücü koltuğu yükseklik ayarı
    arka koltuk sırtlığı katlanma özelliği
    ön koltuk dayanağı
    arka koltuk dayanağı
    12 v priz
    touch siyah döşeme
    gövde rengi yan aynalar
    yan aynaya entegre sinyaller
    gümüş rengi kapı kolları

eğer hal böyle ise arac zaten otomatikman (abartılı soluyorum) 20 milyara düşüyor sanırım...bize de 44,5 tl satıyorlar
    yanılıyormuyum arkadaşlar bi yardım lütfen!!!konu hakkında bilgisi olan paylaşır mı lütfen..oyakları aradım kimse cevap vermiyor...!!!

arkadaşlar bugün itibariyle görüştüm...oyak tablosunda yazan donanım olacakmış..yani renault siteinde yazan donanımdan yukarıdakiler eksik...diğer modellere bakmadım neler eksik olduğuna dair....bir kaç kişi daha arayıp sorabili rmi?check etmiş olurz...ama ben direkt kampanyaya bakan temsilci ile görüştüm altını çize çize de sordum...oyak tablsoundaki şeyleri okudu tek tek bunlar olacak dedi...siteden eksik dedim...evet dedi..bunlar olacak hepsi bu arakdaşlar!!!!

• quote:

quote:

oyakta olmayanlar:
    ısofix
    merkzi kilit
    yol bilgisayarı
    ön koltuk dayanağı
    arka koltuk dayanağı
    12 v priz
    touch siyah döşeme
    gövde rengi yan aynalar
    gümüş rengi kapı kolları

eğer hal böyle ise arac zaten otomatikman (abartılı soluyorum) 20 milyara düşüyor sanırım...bize de 44,5 tl satıyorlar
    yanılıyormuyum arkadaşlar bi yardım lütfen!!!konu hakkında bilgisi olan paylaşır mı lütfen..oyakları aradım kimse cevap vermiyor...!!!

arkadaşlar bugün itibariyle görüştüm...oyak tablosunda yazan donanım olacakmış..yani renault siteinde yazan donanımdan yukarıdakiler eksik...diğer modellere bakmadım neler eksik olduğuna dair....bir kaç kişi daha arayıp sorabili rmi?check etmiş olurz...ama ben direkt kampanyaya bakan temsilci ile görüştüm altını çize çize de sordum...oyak tablsoundaki şeyleri okudu tek tek bunlar olacak dedi...siteden eksik dedim...evet dedi..bunlar olacak hepsi bu arakdaşlar!!!!

Arkadaş öyle saçma şey mi olur merkezi kilit yol bilgisayarı vs. olmaması tek kelimeyle saçmalık

• hassin kullanıcısına yanıt
    yol bilgisayarsız , isofixsiz araç olamaz .o zaman gider şahin alırım bana çok garip geldi bu durum.
  • Bence arkadaşı telefondaki eleman başında savmış ya da anlamamış olayı. Touch Plus bir de yani touch modelin üstü araçta yol bilgisayarı mı olmaz yuh.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4KiLL!

Bence arkadaşı telefondaki eleman başında savmış ya da anlamamış olayı. Touch Plus bir de yani touch modelin üstü araçta yol bilgisayarı mı olmaz yuh.

hocam başından savma filan değil yaklaşık 5-6 dakika konuştum temsilci her ikisini de açtı ordan okudu bana ben de teyit ettim...altını cize cize sorddum...oyagın ki geçerli olacak dedi...bellki de o da tam bilmiyordur mevzuyu...emin değildir ..emin olmadığı için de eksik olan tafın yani oyagın donanımıyla geleceğini soyledi...bilemiyorum artık...ben yakında olsam yüzyüze gidecem ama uzagım...varsa arkadaşlar yakın bu konuyu bi görüşsünler nedir ne değildir??
  • herroes kullanıcısına yanıt
    Kısmetse bende başvuru için cumartesi gitmeyi düşünüyorum mais'e hem tanıdık da var servis kısmında ayrıntılı olarak sorarım hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4KiLL!

Kısmetse bende başvuru için cumartesi gitmeyi düşünüyorum mais'e hem tanıdık da var servis kısmında ayrıntılı olarak sorarım hocam.

bi zahmet hocam hayırlı haberleriniz bekliyoruz...!!!
  • Arkadaşlar, su anda mais ankara subedeyim, donanım farklılığı yok diyor arkadaşlar

• hocam bi sorar mısnız oyakta ki özellikler ile reno sitesindeki özellikler aynı değil..daha doğrusu eksik..neden böyleymiş peki??sonra araç geldiğinde sürpriz ile karşılaşmayalaım
  • Arkadaşlar selam, reklamlarda resimlerde vb benzeri mecrelarda, resimdeki araç ve donanımlar model ve yıla a göre değişebilir, xxx firma belirtilen modelde değişiklik yapma hakkını saklı tutar vb. İfadeleri oldukça sık duymuşsunuzdur zaten, sizin bahsettiğiniz donanım farkı da ışte aynen bu, yani seçtiğiniz donanım da ne var ise oyak kampanyası ile aldığınız arac da aynısı mevcut. İcinizi ferah tutun ben de bugün aracima, r link navi eklettim, danışma için ankara mais şubesi semra kılınç hanımdan detaylı bilgi alabilirsiniz

Hocam bir üstteki mesajımda bahseetim konudan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorbay -- 13 Kasım 2014; 16:25:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hassin

quote:

quote:

oyakta olmayanlar:
    ısofix
    merkzi kilit
    yol bilgisayarı
    ön koltuk dayanağı
    arka koltuk dayanağı
    12 v priz
    touch siyah döşeme
    gövde rengi yan aynalar
    gümüş rengi kapı kolları

Arkadaş öyle saçma şey mi olur merkezi kilit yol bilgisayarı vs. olmaması tek kelimeyle saçmalık

Aşağıda belirtilen ekipman olacak; Yol bilgisayarı, İsofix, merkezi kilit, yükseklik ayarlı direksiyon olmayacak!! Mümkün mü?
    Anti Blokaj Fren Sistemi (ABS)
    Elektronik Denge Programı (ESC)
    Sürücü ve yolcu hava yastıkları
    Yan hava yastıkları
    Hız ayar ve sınırlayıcı (Cruise Control)
    Arka park sensörü
    Elektronik klima
    Eller serbest Renault Card sistemi
    Otomatik yanan farlar
    Yağmur sensörü
    Refakatçi aydınlatma (Follow-me home)
    Elektrikli ve ısıtmalı dış dikiz aynaları
    Deri direksiyon
    Radyo CD MP3
    USB
    Bluetooth müzik ve telefon bağlantısı
    Direksiyondan kumandalı müzik sistemi
    Ön sis farları
    LED gündüz farları
    16" alüminyum alaşımlı jantlar

• quote:

Orijinalden alıntı: hassin

quote:

quote:

oyakta olmayanlar:
    ısofix
    merkzi kilit
    yol bilgisayarı
    ön koltuk dayanağı
    arka koltuk dayanağı
    12 v priz
    touch siyah döşeme
    gövde rengi yan aynalar
    gümüş rengi kapı kolları

yanlış bilgi... dikkate almayın

• quote:

quote:

oyakta olmayanlar:
    ısofix
    merkzi kilit
    yol bilgisayarı
    ön koltuk dayanağı
    arka koltuk dayanağı
    12 v priz
    touch siyah döşeme
    gövde rengi yan aynalar
    gümüş rengi kapı kolları

merkezi kilit
    yol bilgisayarı
    sürücü koltuğu yükseklik ayarı...

kusura bakmayın da ağır saçmalıyorsunuz, 2003 model megané da bile var yukarıdaki özellikler,

merkezi kilit olmayan araba kaldı mı ülkede? esp olacak da patinaj önleme olmayacak, teknik olarak imkansız zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Arif

quote:

quote:

oyakta olmayanlar:
    ısofix
    merkzi kilit
    yol bilgisayarı
    ön koltuk dayanağı
    arka koltuk dayanağı
    12 v priz
    touch siyah döşeme
    gövde rengi yan aynalar
    gümüş rengi kapı kolları

merkezi kilit
    yol bilgisayarı
    sürücü koltuğu yükseklik ayarı...

kusura bakmayın da ağır saçmalıyorsunuz, 2003 model megané da bile var yukarıdaki özellikler,

merkezi kilit olmayan araba kaldı mı ülkede? esp olacak da patinaj önleme olmayacak, teknik olarak imkansız zaten

Hocam aklımdan geçeni kimesi kelimesine yazmışsınız :))

bence fiyatına göre en uygun araç megane..bu yaz sattık, ev aldığımız için nakit ihtiyacı vardı, 1,5 yıllık aracı 7 bin tl fazlasına sattık, öyle de karlı bir araç, üstüne üstlük yeni özelliklerde eklenmiş, yine aynı araç için başvuru yapmayı düşünüyorum, bakalım son ana kadar neler değişecek..benzinli alan var yada yok inanın hiç ilgilenmiyorum, kim neyi alırsa alsın hayrını görsün, ben aldım kullandım sattım, ve tavsiye ediyorum acizane, üstelik tekrar aynı araç için başvuru düşünüyorsam gerisini siz düşünün, lpg olayı var, dizel tutkunları var, bekarı var evlisi var, varda var, geniş olsun lpgli olsun ve en ucuzu olsun düz mantık, megane olsun..hepsi bu :)
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.