Şimdi Ara

Renault 'nun Klima Kalitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
2.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 20 Mayıstan beri Renault Captur sahibiyim. Araçtan genel olarak oldukça memnunum fakat havaların da iyica ısınmasıyla farkettim ki benim aracımın kliması yeterince araç içini soğutmuyor. Sizce 0 kilometre aldığım aracın klimasında mı bir sorun vardır yoksa çok çok da kaliteli olmadığını bildiğim Renault klima işinden zaten pek allamıyor mudur?

• Sifir aldigim arabaya bidolu para verdiysem islevini en iyi sekilde yerine getirmesini beklerim. Servise bi danisin hocam. Yalniz onlarda normal diyecektir muhtemelen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracınız hayırlı olsun.

Renault daha doğrusu fransız markalar klimada alman ve Japonlara göre geride maalesef.

Bir çok konu başlığı var farklı forumlarda klima şikayetleri renault grubunda sıklıkla gündem oluşturuyor.
  • Haklısınız Renault klimalar bencede kötü

• quote:

Orijinalden alıntı: ce.mesutergul

20 Mayıstan beri Renault Captur sahibiyim. Araçtan genel olarak oldukça memnunum fakat havaların da iyica ısınmasıyla farkettim ki benim aracımın kliması yeterince araç içini soğutmuyor. Sizce 0 kilometre aldığım aracın klimasında mı bir sorun vardır yoksa çok çok da kaliteli olmadığını bildiğim Renault klima işinden zaten pek allamıyor mudur?

benim logan da gayet iyi soğutuyor ,hatta bazen klimayı açmayıp fanı açıyorum o bile soğuk uflüyor

• Valla benim fluence oldukça verimli, ama symboldeki pek hayır etmez.
  • Cevabı sorunuzun içinde kendiniz vermişsiniz. Renault'ların klimaları rakiplerine göre biraz zayıftır. Çok sıcak havalarda sorun yaşayabilirsiniz. Aynı durum Fiat'lar için de geçerli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Genelde bu konuda Almanlar ve Japonlar başarılıdır. Renault'un ki biraz zayıf kalabilir ama rahatsızlık verecek düzeyde değil.

• Otomatik klimalı mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2007 de sıfır grande punto almıştım.
    kliması soğutmuyordu.
    servise gösterdk,
    gaz yok dediler.
    doldurdular
    2-3 gün sonra gene soğutmadı.
    tekrar servis ve kaçak tespit eidldi,
    garantiden tamir edildi.
    2007 den bu yana klima gayet güzel soğutuyor.
  • Kuzenimin 2007 model scenic i vardı. onun klimada zayıftı. daha sonra servis komresörünü değiştirdi. o zaman sceniclerde böyle bir sıkıntı vardı.
  • Bu sıcakta 130 km yol gittim geldim klimam 2.seviyedeydi ve çokta rahat gidip geldim.Araba dacıa stepway (Reno grubu)
  • Bende clio iv kullanıyorum bu aralar kliması gayet guzel sogutuyor muhtemelen capturunda klima sistemi aynıdır. Yeterince sogutmuyorsa bir servise gosterin derim.

• omerf kullanıcısına yanıt
    Klimayı en soğuğa ve fanı maksimum üflemeye getirip hava çıkışına bir termometre dayayın ve birkaç dakika bekletin. Termometrenin sıcaklığı kaçı gösteriyor bu önemlidir.
  • klima performansı için herkesin yorumu farklı olabilir, herkesin sıcaklara tepkisi farklı. renaultlar bu konuda biraz zayıf rakiplerine göre. şirketteki fluenceler soğutmuyordu, 0km megane3 geldi filoya, onlar da klima konusunda başarısız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: novinovi

Bu sıcakta 130 km yol gittim geldim klimam 2.seviyedeydi ve çokta rahat gidip geldim.Araba dacıa stepway (Reno grubu)

aynen doğru, bende memnunum

• Diğer markalara göre zayıf. Şuan getz kullanıyorum(siyah) ve adana'da gayet memnunum. En sıcak havada bile içeriyi 2 dk havalandırdıktan sonra max 2-3 dk'da içeriyi soğutuyor.

Bundan önceki aracım clio idi. O çok kötüymüş buna göre. Hem soğutmuyordu hem de son hızda bile fanı çok yavaş üflüyordu.

• Yeni kasa C3'de A/C düğmesine basar basmaz anında soğutuyor hemde 21-22 dereceyi ayarlıyorum o bile fazlasıyla yetiyor. En düşüğü 15 derece.
  • Bizim Fiat da ancak idare ediyor. Bugün İstanbul 34°C. Trafiklerde yetersiz bayağı, açık yolda idare ediyor. Gerçi motor da küçük, 1.2.
  • daha önce sahip olduğumuz araçlardan megane 1 ve peugeot 206 da çok soğutmuyordu benim 2000 model ibiza aracım arkadasımın 2007 megane'ından daha iyi soğutuyor keza babamın octaviası da öyle çok iyi soğutuyor bu konuda almanlar ve japonlar 1-2 adım önde fransızlara göre yine de siz bir gösterin servise bir de camlarda film yoksa o da etkiler baya ben de film taktırıp taktırmamak arasındayım su aralar
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.