Şimdi Ara

Renault Megan 1 (2001) RXİ Koltuk Kılıfı Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
11.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, Renault Megan 1 (2001) RXİ model için koltuk kılıfı almak istiyorum..

Aracımda hem arkada hem de önde orjinal kolçak var. Birde ön koltuklarda yan taraflarda pencere tipi hava hastıkları var. Zaten renault.com dan koltukların özelliklerini görebilirsiniz. Deri ya da kısmen deri kılıf da olabilir.. Aracımın renği gümüş olfuğundan, gri yada siyah tonlarda arıyorum..

Piyasadaki koltuk kılıflarına baktığımda kolçaklar ve hava yastıkları uyuşmazlığı sorunuyla karşılaştım. Aracıma uyğun kılıf bulamadım.. Nasıl bir koltuk kılıfını nerden temin edebilirim.? Aradığım kılıf deri de olabilir.. Yada kısmen bazı yerleri deri olabilir.

Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rotartsanimdA -- 4 Aralık 2009; 23:31:11 >

• açıkçası çok zor.bende bunu çok aradım ancak bulamadım.karşılaştığım sorunlar:ön koltuğun yapısı gereği diper standart kılıflar yanlarda bulunan demirlere taklıyor ve koltuk üstünde bol kalıyor kılıf.tabi inip bindikçe saabitlenmemiş kılıf sağa sola kayıyor ve kat kat görünüm alıyor.bunun çözümü özel dikim kılıf yaptırmak.bununda fiyatı iyi bir malzeme ile 200 300 lira arası değişiyor.değer-değmez tartışılır ancak orjinal döşeme gibi yapacaklarına inanmadığım için ben de yaptırmadım.
  • Evet bulmak gerçekden çok sorunlu, özellikle de megan1 ler için. Bu arada bir oto aksesuarcı ile konuştum. Bana dediki, biz aracınızın markası ne olursa olsun hali hazırdaki bir kılıfı alırsan ufak defek dikimleri yaparak birebir otuturuyoruz dedi. Hatta birtane megan1 e yaptık dedi. 70 tl lik şu kılıfı aldı, bizde 20 tl işçilikle ttoplamda 90 tl ye yapıtık dedi. Hatta orjinal kumaşındanda bizde var dedi..

Ben pek ikna olmadım.. Birde servise soracağım bakalım onlar ne diyecek..

Bu arada internetten megane coupe 1 içinin resmini buldum. Orjinalmidir bilmiyorum ama aradığım şey bu işte... Yada türevleri..

Renault Megan 1 (2001) RXİ Koltuk Kılıfı Önerisi

Bu arada şunuda ekleyeyim.. Yukardaki resimde görüldüğü gibi kapı iç yüzeyleri plastik.. Oysaki RXİ lerde bu kısım kumaş. Aslında benim hedefimde şu var: koltuklar, tüm kapıların iç yüzeylerindeki kumaşlar, hatta mümkünse tavan döşemesine kadar deri döşemek.. Zaten tavan döşemesi çok iyi seçilmemiş bir keçe malzeme.. RXİ leri bilirseniz zaten şöyle bir durum var: ön koltukların arka yüzeyleri ve oturak altı çevresi ile arka koltuk oturak altı çevresi tamamen orjinal deridir zaten. Benim deri ile tamamlayacağım kısımları bunun dışındaki kısımlar olacak..

Araç içi siyah-gri-krem rengi tonları yapmayı düşünüyorum bu şekilde..

Tabiki deri bazen çok itici olabiliyor. Ancak ben tavan ve kapı iç yüzeylerini krem rengi yaparak bu sıkıcılığı engeleyeceğim. 2009 passat ın bazı modellerinde ve 2009 focus larda da bazı modellerde orjinal olarak gördüm. İç kapinde kumaş hiç kullanılmamış. Ve gerçekden çok hoştu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rotartsanimdA -- 5 Aralık 2009; 11:19:21 >

• en güzel siyah durur ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2001 Megane 1 vs Fabia
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.