Bildirim
Renault Fluence vs Hyundai Matrix
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
tuhaf bi kıyaslama olmuş.apayrı segment apayrı özellikte araçlar. -
sorma sebebim şu kardeşim ve babam matrixi överken ben fluence ile karşılaştırmanın bile fluence arabaya hakaret olduğunu düşünüyorum bundan sordum -
-
bu babam için ben ona fluence al diyorum ama o matrixte diretiyor -
quote:
Orijinalden alıntı: sinoplu2009
NOLDU LA YARIM SAAT İÇİNDE BORSADA PARAN MI BATTI
http://forum.donanimhaber.com/m_50809291/tm.htm
trajikomik olmuş
-
quote:
Orijinalden alıntı: sinoplu2009
NOLDU LA YARIM SAAT İÇİNDE BORSADA PARAN MI BATTI
http://forum.donanimhaber.com/m_50809291/tm.htm
-
Millet ikişer ikişer araba alıyo -
quote:
Orijinalden alıntı: becausefor
Millet ikişer ikişer araba alıyo
-
Matrix tipten kaybeden ilerde kimseye satamayacağın bir araç. Ya da zor satacağın.
Fluence en azından çok rahat satılır. -
Renault Fluence daha mantıklıdır. -
Ben de öyle düşünüyorum ama kardeşim ve babam ne bulduysa o kamyon kılıklı matrixte anlamadım gitti -
Matrix'i para verip almak için kör olmak lazım. Kullanmaya utanılacak kadar çirkin. -
renault fluence -
quote:
Orijinalden alıntı: muccio
Matrix'i para verip almak için kör olmak lazım. Kullanmaya utanılacak kadar çirkin.
özellikle içi -
Fluance ile Matrix kıyaslaması her yönüyle yanlış.
Matrix bir MPV, dolayısıyla sınıfındaki araçlarla kıyaslanabilir. İyidir, kötüdür, güzeldir, çirkindir. Bunlar göreceli hususlar...
Bu arada bilenler zaten biliyor ama bilmeyenler için belirteyim; Matrix bir PİNİNFARİNA tasarımıdır... -
fuluans.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi This Time -- 19 Temmuz 2011; 13:00:08 > -
quote:
Orijinalden alıntı: crazyarif
quote:
Orijinalden alıntı: muccio
Matrix'i para verip almak için kör olmak lazım. Kullanmaya utanılacak kadar çirkin.
özellikle içi
Şans eseri aracı dün yakından gördüm gerçekten bu eleştiriler az bile 2011 model arabaya o tasarım yakışmamış -
quote:
Orijinalden alıntı: 4polat
Fluance ile Matrix kıyaslaması her yönüyle yanlış.
Matrix bir MPV, dolayısıyla sınıfındaki araçlarla kıyaslanabilir. İyidir, kötüdür, güzeldir, çirkindir. Bunlar göreceli hususlar...
Bu arada bilenler zaten biliyor ama bilmeyenler için belirteyim; Matrix bir PİNİNFARİNA tasarımıdır...
babamla benim düşüncelerimiz ikisinin karşılaştırılamayacağını ben de en az senin kadar iyi biliyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X