Şimdi Ara

RENAULT 21fan club 21ciler BURAYA!!!! efsane araç 21 optima-manager-concorde-turbo-quadra (484. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.098
Cevap
39
Favori
1.312.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 482483484485486
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sahibinden
    İlan No: 259918604
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-259918604/detay

Şu araç için bir yorumunuzu alabilir miyim
    Kaportası ok gibi
    Muhtemelen yakin bi zamanda elden geçmiş ama yapan iyi yapmış diyebilirim
    Tabi sizinde fikrinizi almak isterim
    Klima bu araçta aradığım bir özellik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • concorde2000 kullanıcısına yanıt
    Evet teşekkürler bugğn görüşmeye çalışacağım

• Arkadaşlar optimamı satıp menager 1,7 almayı düşünüyorum menager sahipleri ya da bilgisi olanlar bi yorum yapabilir mi yakıt olarak ne yakar bunlar ne gibi arızalar verir vs.
    Benim koca kurt şu an 22-23 krş şehiriçi yakıyo 17-18 ş. Dışı
    Çok fark var mı arada yakıt olarak

• Sakin kullanım şehir içi
    Sakin kullanım şehir içi

Sakin kullanım şehir içi

Evet lpg de

• merhabalar kardeşler arkadaşlar bende 95 model concorde ile araniza katilmis bulunmaktayim ilk göz ağrım insallah cok fazla bi sıkıntı cikarmaz suanlik elektriksel bi sikintim var sadece. gostergeler hiç calismiyor marsa basarken devir saati 2000 lere cikiyor çalışınca araba dibe inip kaliyor. yol bilgisayarim calisiyor ancak 7 fonksiyonda deger gostermiyor 0__5 / sicaklik 50* sabit / ----- diger veriletde böyle. yanip sönüyorlar. alir almaz araci satmak istemiyorum sorunu bilerek aldim hallettiririm diye kimseye gitmedim daha trabzondayim burada ustasi olan yyardimci olabilecek var mi acaba. TEŞEKKÜRLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahin2933 -- 11 Ocak 2016; 1:22:41 >
  • r21 manager klima gazı basılması ne kadar tutar? yer = izmir
  • quote:

Orijinalden alıntı: driverg

Arkadaşlar optimamı satıp menager 1,7 almayı düşünüyorum menager sahipleri ya da bilgisi olanlar bi yorum yapabilir mi yakıt olarak ne yakar bunlar ne gibi arızalar verir vs.
    Benim koca kurt şu an 22-23 krş şehiriçi yakıyo 17-18 ş. Dışı
    Çok fark var mı arada yakıt olarak

1994 modele kadarki 1.7 Manager'ler yaramaz.
    Nedeni, motorun kasayı sürükleyememesi.
    94'te daha yüksek oranlı diferansiyel kondu ve bu sorun çözüldü.
    (Vaktiyle bende de bir 91 Manager vardı, tekerleklerini 13'' Flash ile değiştirerek çekişini iyileştirebilmiştim)

Optima'daki motor 1.6 olmasına rağmen güç hattı (powertrain) uygun olduğu için o motor kasayı daha iyi çekiyor.

Optima'dan Manager'e geçmenin sebebi sadece klima eksikliği olabilir, ama zaten klima kullanıldığında da araba iyice hantallaşıyor.

• Manager klıma kompresörü fiyatı nedir?
  • concorde2000 cok tesekkurler. yavas yavas halledicem insallah tesekkurler verdigin bilgiler icin gideceğim bi elektrikciye artik yapacak bir sey yok basinda durucam aracin kafalarina göre bisey yapmasinlar.

oguzgokberk 150 lira gibi bir sey tutuyor sanirim kacak testi de yaoiyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahin2933 -- 12 Ocak 2016; 14:53:26 >
  • hay masallah aslan gibi yatiyor orda :)

• kocausta* kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim kocausta yani benim optima 94 e kadar olan menagerlerden daha mı atak ve seri

• merhabalar arkadaşlar 96 model menager buldum tanıdıkta acaba araç hakkında bilgi alabilirmiyim aracın modeli 1996 model menager 2.0 motor bunlar kaç beygir oluyor benzinde ne kadar yakıyor gazda ne kadar yakıyor. şehir içi ve şehir dışı tüketimi hakkında bilgi edinmek istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: driverg

Çok teşekkür ederim kocausta yani benim optima 94 e kadar olan menagerlerden daha mı atak ve seri

Doğrudur
  • merhabalar arkadaslar neden forumda canlılık yok eskiler neredeler ?? cevap bizde bırakırsak bu isi ne olacak bu arabalarin hali ? ben hala zevkle bindiğim tek arac

• Arkadaşlar bir sorum olucak egsoz manifoldunu söküp temizleyen oldu mu hiç ?
  • gkhn1907 G kullanıcısına yanıt
    hayirdir sorun mu var manifoltta ? ben sökmeyi düşünüyorum contasini degismek icin

• quote:

Orijinalden alıntı: concorde2000

https://tr.wikipedia.org/wiki/Renault_21

Beygir konusundaki sorunun cevabını burda bulabılırsın , Fakat burda Manager 2.0 diye yazmaz çünkü avrupada böyle bir model yoktur, siz orada yazan Concorde motor gücüne bakarsınız, MANAGER2000 ile CONCORDE motorları aynıdır çünkü. Aracın tam verimli olarak Bg gücünü vermesi için bakımları tam olmalı birde.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-orjinal-manager-hasarsiz-kayitsiz-tskkr-25-favori-239953516/detay

iyi günler bu arac 96 model ve sahibi 2000 motor menager dedi incelermisiniz

• 
Sayfa: önceki 482483484485486
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.