Şimdi Ara

RENAULT 21fan club 21ciler BURAYA!!!! efsane araç 21 optima-manager-concorde-turbo-quadra (478. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.098
Cevap
39
Favori
1.308.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 476477478479480
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tepecikli 43

quote:

Orijinalden alıntı: zadoo

s.a. arkadaşlar 91 model concorde'm var kalorifer önceleri az ısıtıyordu şimdi hiç ısıtmamaya başladı. sebebi nedir bu kalorifer peteğini ben kendim sökebilrmiyim. bilen varsa yardımcı olabilirmi..

Forumumuza hoş geldiniz,sefalar getirdiniz

Hoşbulduuk eyvallah

• Valla 2 ustaya gittim biri termostattan dedi gaz verince sıcak geliyo. Oburude kalorifer radyotoru dedi.havaların soğuk olduğundanmıdır motor ısınmıyor ısındıgındada sıcak ilk açınca geliyo sonra soğuyor.
  • ben emin olmadıgımı yazmıştım
    TX, RX 2.0 litre (1995 cc) enjeksiyonlu, 120 BG , Azami hız: 200 km/s
    TXE, Concorde 2.0 litre (1995 cc) enjeksiyonlu, 136 BG , Azami hız: 220 km/s
    TXI 2.0 litre (1995 cc) enjeksiyonlu, 140 BG , Azami hız: 240 km/s
  • quote:

Orijinalden alıntı: concorde2000

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    GÖRDÜĞÜNÜZE İNANIN! YENİDEN YARATILDI...16CHN PLAKA İLE SATILIK

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-gordugunuze-inanin-yeniden-yaratildi...16chn-plaka-ile-satilik-198337690/detay

• eyvallah hocam saolasın yardım için bugun bakacam inş. bende işin aslı pek güvenmiyorum ustaya konsolu sökse toplayabilecekmi 200 tl istiyor ama güvenemiyorum.dediğin gibi termostatı değiştiriyim bi şansımı deniyim tekrar saolasın.
  • dediklerinize katılıyorum özellikle son cümlenize ayrıca aracımda kalkışta titreme vardı usta baskı balatayı degişelim dedi fakat forumun birinde yaglanmadan bahsedilmiş ve çözüm için yokuşta 2.viteste 4000 5000 devirde yarım debriyaj kalkarak debriyajı bir miktar aşındırmayla yaglamadan kurtulabilicegini yazıyordu bende bugün denedim ve ortalama 500tl dan kurtuldum aracınızda kalkışta titreme varsa denemenizi öneririm bu yaglamada yag keçesi veya pirizdirek keçesinden yag kaçırıp baskı balatayı yaglaması bu yaglama sonucunda baskı balatanın kalkışlarda kaçırması
  • Merhaba arkadaslar 93 model optima debriyaja bastigimda tak diye bi ses geliyor. tabi ayagimi komple cekip bastigimde en tepede gelen bir ses sanki bir yere takilipta birakiyormus gibi yolda giderken aniden oldu. Her vites degistirmemde bu ses geliyor neden oolabiir acaba???
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    https://www.youtube.com/watch?v=mFirwtiCzXI

özel yapım bir concorde um var sonradan turbolama 5 motor yaptırdım 12.000cc toplamda 5 turbosu var 5 motorda 21 tane chiptuning uygulaması var ortadan böldürüp genişlettik arabayı daha iyi yol tutsun diye(araç şimdi tam 1.5 şerit) eşimle bu şarkıyı dinleyip yolculuk yaptık onu çok seviyorum aşkım bu şarkı senin için sana armağan seni çok seviyorum bırakma beni aramızda bir sorun yok arabam 590 basıyor önünde tarayıcı prompütör var haberleşici yol bilgisi veriyor sesli olarak aşkım seni çok seviyorum.. vefalı sevdiğimsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 4 Mart 2015; 7:40:09 >

• herkese merhaba ben de aranıza katılmak istiyorum aracım 93 optima lacivert bildiğiniz canavar...
  • Benim sorunum fıskiyem çalışmıyor silecek kolunu çektiğimde tık bile demiyor sigortası mı atmış yoksa kolda mı bişey var çözemedim vaktim olmadığı için de elektrikçiye gidemiyorum
  • İşte arabam km si orjinal 166000 de yakıt uzun yolda 20-23 krş yakıyor lpg de 180 km hıza ulaşabiliyor kesinlikle kazası yok bi kaç yerinde el kadar olmak kaydıyla boyası tamamen orjinal
     RENAULT 21fan club 21ciler BURAYA!!!! efsane araç 21 optima-manager-concorde-turbo-quadra RENAULT 21fan club 21ciler BURAYA!!!! efsane araç 21 optima-manager-concorde-turbo-quadra RENAULT 21fan club 21ciler BURAYA!!!! efsane araç 21 optima-manager-concorde-turbo-quadra

• quote:

Orijinalden alıntı: driverg

İşte arabam km si orjinal 166000 de yakıt uzun yolda 20-23 krş yakıyor lpg de 180 km hıza ulaşabiliyor kesinlikle kazası yok bi kaç yerinde el kadar olmak kaydıyla boyası tamamen orjinal
     RENAULT 21fan club 21ciler BURAYA!!!! efsane araç 21 optima-manager-concorde-turbo-quadra RENAULT 21fan club 21ciler BURAYA!!!! efsane araç 21 optima-manager-concorde-turbo-quadra RENAULT 21fan club 21ciler BURAYA!!!! efsane araç 21 optima-manager-concorde-turbo-quadra
    sonunda bizde 91 manager 1.7 aldık bu gün hayırlısıyla.valla fiyatından ve satamama probleminden dolayı alırkende şuandada çok tereddüt ettim ama arabaya binince insan nasıl tutmaz bu araba diyor.

• :/ forumda kimse yok galiba
  • Neden kimse yok forumda
  • Evet kesinlikle katılıyorum sana ben en düşük motor ve donanımsız olanını kullanmama nazaran fazlasıyla memnunum
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    deneme
  • quote:

Orijinalden alıntı: m41kaya

deneme

Alıntıları Göster
    selamun aleykum arkadaslar reno21 almayı düsünüyorum 91 model 249 km de ve ilk sahibinden 6.250 istiyor yorumlarınızı beklitorum saygılar
  • quote:

selamun aleykum arkadaslar reno21 almayı düsünüyorum 91 model 249 km de ve ilk sahibinden 6.250 istiyor yorumlarınızı beklitorum saygılar

Alıntıları Göster
    Merhabalar arkadaşlar,

Bir R21 almayı düşünüyorum bütcem 10 bin tl ye kadar. Konfor, güvenlik ve performans açısından bu fiyata kadar olan araçları incelediğimde R21 e karar verdim. Bir konuda kararsız kaldım bu konuda detaylı bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. 2.0 motor olan bir seri istiyorum sizce Concode mi? Manager 2.0 mı tercih etmeliyim ? artı ve eksileri ile yorumlarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

• concord modeli muayeneden yeni cıkmıs,,resimlerde bakımlı tek kusuru ön kaput günüş yanığı var..tşkkrlr
  • quote:

concord modeli muayeneden yeni cıkmıs,,resimlerde bakımlı tek kusuru ön kaput günüş yanığı var..tşkkrlr
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-satilik-concorde-10-numara-204993810/detay/
  • 
Sayfa: önceki 476477478479480
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.