Şimdi Ara

Renault 21'i nasıl bilirsiniz =)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    şehir içi tecrubem pek yoq, bu aracı başlangıc aracı olarak onerir misiniz? hidrolik direksiyon olması ve cok kelepir olması buyuk avantaj..

5 6 milyara kdr daha başka bi baslangıc oneriniz war mıdır?? saygılar

• Uygun olur fazla tecrğbeniz yoksa eğer. Ama unutmamak lazım Renault 21'in parça fiyatları ucuz değildir. Broadway veya Doğan'a bakabilirsiniz.
  • tavsiye olunmaz. özellikle acemilik ve özellikle ş içi için. bi kaza yaptın mı yandın valla. bırak arabayı git.

en güzeli temiz bi broadway veya en makulu opel crsa tarzı arabalardır. ford fiesta fln. onlar da hidrolik.
  • renault 21 parçası pahalıdır.

birde 21 concorde ise başlangıç için biraz hızlı gelebilir. süper araba ama baş belası
  • 99 da bendede 92 model r 21 manager vardi.... kesinlikle 1. sinif bi arac, gerek surus, gerek konfor konusunda....
    ama baslangic olarak alinabilecek bi arac deildir... bi kere yan sanayi veya cikma parca bulmakta cok zorlaniyo insan, ve orjinal parcalari su anki laguna parcalari ayarinda... motor aksami bana hic sorun cikarmadi ama elektronik donanimi bana cok sorun cikariyodu....
    merkezi kilit, elektrikli camalar....vs..vs oksitlenme problemi yasiyodu elektronik donanimi....
    ben sadece 3 ay dayanabildim ve sattim....
    benim sana tavsiyem golf 2 veya golf 3 gibi araclara yonelmen.... orjinal parca deil ama yan sanayi ve cikma parcalar ile sorunlari cok ucuza hal edilebilir ve guvenlik konusunda belli bi artin olabilir.....

quote:

Orjinalden alıntı: aDoLF®

başlangıc arabası olabilir mi??
    şehir içi tecrubem pek yoq, bu aracı başlangıc aracı olarak onerir misiniz? hidrolik direksiyon olması ve cok kelepir olması buyuk avantaj..

5 6 milyara kdr daha başka bi baslangıc oneriniz war mıdır?? saygılar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.2 TSİ Nasıl Bilirsiniz?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.