Şimdi Ara

Renault 12 anısına bir video montajladım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Renault 12 hatırasına bir video montajı yaptım. video açılmazsa 10 dakika sonra yeniden deneyebilirsiniz çünkü dailymotion'ın bir video incelme ve kabul süresi var. ben izleyebiliyorum ama ziyaretçiler için ne zaman açılır bilmiyorum. muhtemelen çok sürmez.

umarım beğenirsiniz. iyi geceler.

http://www.dailymotion.com/video/xic196_renault-12_auto

• mesajım bulunsun , açılınca izlerim
  • Videoyu izleyemedim şuan için açılmıyor ama r12 hakkında şunu soyleyebilirim.Ülkemizde özellikle kırsalda hala kullanılıyor.Çok güzel araçlar bilhassa çok Dayanıklı araçlar.Tarla,Dağ v.s yerler için toros biçilmiş kaftan.Tamiri ucuz parçası kolaylıkla bulunabilir.LPG'ye uyumlu motoru Bu aracı hala kullanılabilir kılıyor (Bence ).Kasa hafif motor gücü Kasaya yeterli.Konfor adına çok şey beklenemez.

Ama artık yavaş yavaş piyasadan silinmeye başlayacaklar yaşladı r12'ler.Bir dönemdi ve artık bitti (Bence).
  • açıldı eline sağlık
  • evet açılmış. ben teşekkür ederim.
  • güzel olmuş , elinize sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.Kahriman

güzel olmuş , elinize sağlık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • reno 12 meraklılarına , istanbul güngörendeki zenginli reno bayiinde showroomda duran 12 yi görmelerini tavsiye ederim..
  • Hoş çalışma, eline sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrttd

reno 12 meraklılarına , istanbul güngörendeki zenginli reno bayiinde showroomda duran 12 yi görmelerini tavsiye ederim..

foto yokmu?
  • Superhead ; maalesef resim çekmedim...yakın zamanlarda ugrayabilirsem ve araç hala orda ise şekip göndermeye çalışırım aracın resimlerini ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrttd

Superhead ; maalesef resim çekmedim...yakın zamanlarda ugrayabilirsem ve araç hala orda ise şekip göndermeye çalışırım aracın resimlerini ..

çok iyi olur merak ettim nasıl bişey.
  • Elinize sağlık..
  • Güzel çalışma, elinize sağlık.
  • Hoş bir çalışma olmuş, elinize sağlık
  • Elinize sağlık
  • hepinize teşekkür ederim arkadaşlar.
  • böyle bir videoda var gayet hoş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.