Şimdi Ara

Renault 1.4 T 130 (Impressor)* (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
320
Cevap
1
Favori
62.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Megane III 1.4 Turbo Impressor 2010 model.. İzmir,Ermat.. Meganomania kuponuyla beraber 37.300 TL.. Araç bayiiye geldi bugün,sanırım haftasonuna kadar teslim alırım.. Navigasyon ve Açılır Tavan yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gordini

Megane III 1.4 Turbo Impressor 2010 model.. İzmir,Ermat.. Meganomania kuponuyla beraber 37.300 TL.. Araç bayiiye geldi bugün,sanırım haftasonuna kadar teslim alırım.. Navigasyon ve Açılır Tavan yok..

Liste fiyatı 43.350 TL olan aracı 37.300 TL ye bırakmışlar. Fiyat çok iyi.
    Hayırlı olsun, güle güle kullanın.
  • quote:

Megane III 1.4 Turbo Impressor 2010 model.. İzmir,Ermat.. Meganomania kuponuyla beraber 37.300 TL.. Araç bayiiye geldi bugün,sanırım haftasonuna kadar teslim alırım.. Navigasyon ve Açılır Tavan yok..

Çok yerinde bir tercih olmuş tek sıkıntı aracın benzinli olması .Piyasada çok daha fahiş fiyatla araba diye satılan bir çok araçtan daha kaliteli , daha güzel, daha donanımlı ve çok daha performanslı bir araç almışsınız.
  • Teşekkür ederim arkadaşlar..
  • Merhaba bende ağustos ayı başında aldım 1.4 tce mi (37.500 tl) genel olarak kullanımından keyif alıyorum. Motor ilk başlarda fena değil diye yorumlayacağım bir düzeydeydi ama bana şimdi yetmiyor gibi geliyor :) bundan dolayı chip olayı düşünmüyor değilim , esasında yakıt bu İstanbul trafiğinde normal şartlarda 8.7 , ancak 3 vitesi görmeyen dur kalklarda 10 net :) , bu zamana kadar lpg li araba kullanmadım ancak arabasına sıralı sistem taktıran arkadaşa işlem yaptırırken sordurdum bu motora olmaz dediler fazla araştırma yapmadığım için bu konuda yorum yapamıyorum. Diğer sayfalarda ve diğer megan başlığında yeni araç alan arkadaşların orjinal paspas felan aldığını okudum. Bana iğrenç bir 15 tl edecek bir paspas koyup gönderdiler , bu paspası vermeleri gerekiyormuydu , bu zamana kadar 3-4 sıfır araç aldım kimse paspas vermemişti bende meganı alırken üzerine düşmedim. Ayrıca direk hava filtresi takan veya bu konuda bilgi sahibi olan varmı?

• quote:

arkadaşım iyi fiyat almışın yalnız 2010 model lduğu için heralde
  • Hayırlı olsun yeni alanlara. Bana da ilk zaman güzel gelen performans, alışınca eh işte gelmeye başladı. Arada bir standart 1.6 araç kullanınca farkı hatırlıyorsunuz tabii.
  • kullanan arkadaslar normal 1.6 16v megane ile arasindaki farklari yazabilirler mi ?

yakit olarak nasil?

performans olarak nasil?

ilk kalkista nasil?

son hiz nasil?

motor sesi nasil?

bunlari merak ediyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolf123
    .... Diğer sayfalarda ve diğer megan başlığında yeni araç alan arkadaşların orjinal paspas felan aldığını okudum. Bana iğrenç bir 15 tl edecek bir paspas koyup gönderdiler , bu paspası vermeleri gerekiyormuydu , bu zamana kadar 3-4 sıfır araç aldım kimse paspas vermemişti bende meganı alırken üzerine düşmedim...

Aldığınız bayiye giderek orjinal paspas isteyin... Normalde orjinal paspas+trafik seti+yangın tüpü araç teslimi sırasında size verilmesi gerekli... Eğer yan çizerlerse direkt olarak Renault Müşteri hizmetleri ile irtibata geçebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinnan

kullanan arkadaslar normal 1.6 16v megane ile arasindaki farklari yazabilirler mi ? ÇOK DAHA ATAK. BASINCA ANINDA TOPARLIYOR. YUKSEK VİTESDE DUŞUK HIZDA KULLANIYORSUN. TORK YUKSEK OLDUĞU İÇİN RAHAT KALDIRIYOR. HIZLANMADA KOLTUĞA BASTIRDIĞINI HİSSEDİYORSUN.

yakit olarak nasil? İSTANBUL İÇİ 8,5-10LT ARASI OLUR

performans olarak nasil? SPOR ARABA DEĞİL, AMA YETERLİ. BEKLENTİNE BAĞLI

ilk kalkista nasil?

son hiz nasil? DENEMEDİM

motor sesi nasil? BİR EKSTRALIĞI YOK BENCE

bunlari merak ediyoruz.
  • Evet benim tce 2010 model olduğu için 37.300.. 2011 istersem 2500 TL daha verecektim.. değmez diye düşünüp 2010 aldım. sanırım 4 tane daha 2010 varmış tüm Türkiye'de.. Almak isteyen arkadaşlar varsa acele etsinler derim..
  • quote:

Evet benim tce 2010 model olduğu için 37.300.. 2011 istersem 2500 TL daha verecektim.. değmez diye düşünüp 2010 aldım. sanırım 4 tane daha 2010 varmış tüm Türkiye'de.. Almak isteyen arkadaşlar varsa acele etsinler derim..

Bende aynı şekilde aldım ve mantıklı hareket ettiğimi düşünüyorum , siz 2011 için 2500 lira daha vermem gerekir diyorsunuz ben 2011 lerin daha pahalı olduğunu düşünüyordum.
  • quote:

kullanan arkadaslar normal 1.6 16v megane ile arasindaki farklari yazabilirler mi ?- 2250 de tork kendini hissettiriyor ayrıca ara hızlanmalarda 1.6 bu esnekliği sağlayamaz

yakit olarak nasil?- esasında beklediğimden biraz fazla ama İstanbul trafiği olunca iyice kötü sonuçlar çıkıyor 8.5-10 arası

performans olarak nasil? -geçen gün otobanda golf 1.6 ile kapıştık 4500-5000 arası kullandım sanırım hızımız 120 civarıydı ikimizde aynı anda hızlanmaya başladık golfe pek şans tanımadı :)

ilk kalkista nasil?- ilk kalkışta fena değil ışıklarda bir kaç kez kapıştım anti patinajı kapatmak lazım , ayrıca ilk gazda 3000 devire geliyor sanki yığılıyor ama çabuk toparlıyor , yüksek devirde zorlanmıyor aksine çok seviyor en az 10 defa devir kesiciye yakalandım :)

son hiz nasil?- cc yi 200 e ayarladım kendisi çıktı.

motor sesi nasil?- hiç motor sesi yok , esasında yüksek devirde bir homurdanma olsaydı hoş olabilirdi , tiguanda 4000 den sonra çok hoş bir ses geliyor

bunlari merak ediyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: wolf123

quote:

kullanan arkadaslar normal 1.6 16v megane ile arasindaki farklari yazabilirler mi ?- 2250 de tork kendini hissettiriyor ayrıca ara hızlanmalarda 1.6 bu esnekliği sağlayamaz

yakit olarak nasil?- esasında beklediğimden biraz fazla ama İstanbul trafiği olunca iyice kötü sonuçlar çıkıyor 8.5-10 arası

performans olarak nasil? -geçen gün otobanda golf 1.6 ile kapıştık 4500-5000 arası kullandım sanırım hızımız 120 civarıydı ikimizde aynı anda hızlanmaya başladık golfe pek şans tanımadı :)

ilk kalkista nasil?- ilk kalkışta fena değil ışıklarda bir kaç kez kapıştım anti patinajı kapatmak lazım , ayrıca ilk gazda 3000 devire geliyor sanki yığılıyor ama çabuk toparlıyor , yüksek devirde zorlanmıyor aksine çok seviyor en az 10 defa devir kesiciye yakalandım :)

son hiz nasil?- cc yi 200 e ayarladım kendisi çıktı.

motor sesi nasil?- hiç motor sesi yok , esasında yüksek devirde bir homurdanma olsaydı hoş olabilirdi , tiguanda 4000 den sonra çok hoş bir ses geliyor

bunlari merak ediyoruz.

ata hızlanmaları süper güç gerekince gereken tepkiyi veriyor. Yakıt tüketimi ort 8;5-9 arası geçiyor. kesinlikle 1,6 16 v 'den daha atik, daha keyifki (önceki aracım megane 2 1,6 16 v di.)motor sesi kalkışta ilk gazı alırken biraz değişiyo sonra hiç yok. Beni ışıklarda geçebilen daha olmadı:) 2010 model alan arkadaşlar hayırlı olsun. Fiyat iyi walla 2010 olsa nolcak 2011 olsa aldığınız sürüş zevki önemli

• bugün meganeomani kapsamında test ettim.motor sesi hiç yok.
    hızlanması güzel ancak sadece 3.vitese o da kısa bir süre için çıkabildim.
    forum istanbulda sağolsunlar otopark giriş çıkışı arasında 1 km lik yolda sürdürdüler
    trafik çilesi çektim sadece arabanın içinde
    ama dizel aracımdan sonra acaip sessiz geldi
    ben şahsen beğendim ama iş almaya geldiğinde fiyat çok da kelepir değil
    42300 aldım ben bir bayiden 1.000 tl indirim olsa 41.300 olacak
    o zamanda acaba astra 1.4 mü alsam fikri insanın aklına geliyor
    yukarda yazan arkadaşın dediği 37300 fiyatı olsa düşünülebilir gerçekten de...
  • up
  • Megane Hatchback 1.4 Impressor modeli reanault resmi sitesindeki fiyat listesinden kaldırılmış . Satışı yapılmayacak mı acaba artık , bilgisi olan var mıdır ?
  • evet satışı durduruldu.. artık satılmayacak maalesef..
  • quote:

Orijinalden alıntı: vsoner

evet satışı durduruldu.. artık satılmayacak maalesef..

Neden ?
  • e sebep ne ?????
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.