Şimdi Ara

Rena ne işe yarar bilen var mı???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar rena nın n işe yaradıgını bilen varsa bana anlatabilr mi? saolun şimdiden



  • quote:

    Orjinalden alıntı: eres35

    arkadaşlar rena nın n işe yaradıgını bilen varsa bana anlatabilr mi? saolun şimdiden


    Valla Durumu Bende Çözemedim. Ama Bazı Serverlarda İyi Para Ediyor.

    33M Zen yada 100M Zen e Sattığım Oluyor. Ama Bazı Serverlardada Hiç Para Etmiyor.

    Ne İşe Yaradığını Bilen Birini Tanıyordum. Musait Bir Zamanda Ona Sorayım.
  • saol xD ben 10 tane toplayınca bişi oluo die duydm ama anlamadm bişi




  • Orijinal metindir. Text.bmd nin içinde yazan Rena hakkındaki hikaye ve ne işe yaradığı ;
    ------------
    Rena registered at the Golden Archer
    can be exchanged into Zen
    June 17th ~ July 8th
    1 Rena = 3,000 Zen
    Rena Exchange
    The season of blessing has come and the Golden Archer who collects Rena has appeared on the MU continent. If you take 10 Rena to the Golden Archer who stands in front of Lorencia, he will tell you a story about himself.
    'Rena' is a type of gold coin that was used in the world of Heaven which had existed before the MU continent. If you bring Rena to the Golden Archer in front of Lorencia, he will give you a number of Lugard, the God of the world of Heaven.
    After the ressurection of Kundun, some monsters have taken possession of what is called the Box of Heaven. If you find Rena in the box, bring it to the Golden Archer in front of Lorencia. It is said that he tells a story to those who bring 10 Renas.
    You've brought 10 Rena. As a token of my appreciation, I will tell you a bit about Rena. Rena is made of a type of golden metal that doesn't exist in MU. Scholars have discovered through their studies that Rena comes from the world of Heaven.
    Rena embodies a very strong power source of mana and it is said that ancient wizards used to create powerful spells with Rena. While studying the world of Heaven, 'Etramu', the greatest wizard of ancient times, created un unbreakable magic metal called 'Secromicon' with the Rena that he had accident
    After then, scholars of MU studying Etramu discovered that the world of Heaven had actually existed and tried to solve the secret of the world of Heaven through Rena.
    But through constant war, all the Rena had disappeared and the studies couldn't be continued. I've tried to find Rena to solve the secret of the world of Heaven all my life.
    After the resurrection of Kundun, I've discovered that some monsters on the continent surprisingly possessed the box of heaven. I don't know what Kundun exactly has in mind but one thing I'm sure is that Kundun is trying to use the power of Rena.
    Before Kundun finds Rena hidden in Mu, we have to find them and figure out the secret and the origin of the power.
    June 7-8, 'MU Level UP 2003' event will be held in Coex Mall.
    An event solving the secret of heaven will be held from June 7th to 8th
    Bring Rena from the box of heaven.
    When you bring 10 Rena, you will be given a number blessed by Lugard.
    You can exchange the registered Rena to Zen
    The Golden Archer will stay at Lorencia until July 8th to exchange Rena to Zen
    Are you throwing Rena on the ground? Rena may be of little use in this world, but it can be exchanged to Zen by the Golden Archer.
    Ryan, the maid of the bar in Lorencia, says that Rena can be exchanged into Zen. Go see the Golden Archer if you have any Rena.
    'Rena' is a type of coin that used to be used in the world of Heaven eons ago. It can't be used in this world, but if you go to the 'Golden Archer' in Lorencia, he'll exhange it to Zen.
    ------------




  • acaba turkcesi varmı?
  • Rena, altın Okçu'da kullanılır.
    = 3,000 zen Rena Exchange'si Tem'ce 8th 1 Rena ~ zen Haziran 17the takas edilebilir.
    Kutsamanın sezonu, kısa dualar Rena'sı kim, M kıtasında göründükleri ve Altın Okçu'ya geldi. Eğer Altın Okçu'ya 10 Rena'yı alsanız durmalaran Lorencia'nın önünde , o kendi bir hikaye siz anlatacak.
    'Rena', var olmuş olan Cennet'in dünyasında kullanıldığı altın madeni parasının bir türüdür meden önce M kıtası. Eğer Lorencia'nın önünde Altın Okçu'ya Rena'yı kendine getirsen , o Cennet'in dünyasının tanrısı, Lugard'ın bir çoğu siz verecek.
    Dikten sonra Kundun'un ressurectionu , birkaç canavarlar Cennet'in Kutu'suna ne çağırıldıkları iyeliğini aldı. Eğer Rena'yı kutuda bulsan , Lorencia'nın önünde Altın Okçu'ya o kendine getirirsiniz. O 10 Renas'ı getirene şunlara bir hikayeye söylediğini söylenir.
    Sen, 10 Rena'yı getirdin. Diği gibi takdirimin bir simgesi , ben Rena'nın hakkında bir dizgin sen söyleyeceğim. Rena altın metalin bir türünün yapılmış M'DE var olmaz. Bilginler, Rena, Cennet'in dünyasından geldiği çalışmaları boyunca keşfetti.
    Rena, eski büyücüler eskiden, Rena ile kuvvetli nöbetleri oluşturduklarını o söylendiği ve mananın bir çok kuvvetli güç kaynağını cisimlendirir. Adlandırılan 'Secromicon' Rena ile kırılmaz sihir metal oluşturulan un, eski kez denenin en büyük wizard, 'Etramu', Cennet'in dünyasını çalışmak ırken ki o kazaya sahip oldu.
    Dikten sonra sonra gerçekte Cennet'in dünyası, Rena boyunca Cennet'in dünyasının gizli çözüm yolu bulmak için ve güvenilir var olmuş olduğu bilginleri, keşfetilmiş Etramu'yu M çalışanın.
    Fakat sabit savaş boyunca , bütün Rena yok olmuştu ve devam etmişti. Bütün yaşam Cennet'in dünyasının gizli çözüm yolu bulmak için Rena'yı bulmayı denedim.
    Dikten sonra Kundun'un dirilmesi , şaşırtıcı biçimde kıtada birkaç canavarlar, cennetin kutusuna sahip olduklarını keşfettim. Aynen Kundun, akılda ne sahip olduğunu bilmem fakat bir şey I'SI Kundun, Rena'nın gücünü kullanmayı deniyor olduğu olduğunuz suredir.
    Kundun, M'DE saklanmış Rena'yı bulmadan önce , biz gücün gizlinin dışı onları bulmaya ve şekil ve kaynağı sahip oluruz.
    Haziran 7-8 'MU Düzey'i, 2003' olayı yukarısında Coex Ağaçlık yolunda tutulacak.
    Cennetin gizlisi çözüm yolu bulan bir olay, Haziran 7th'inden cennetin kutusundan 8th Getirme Rena'sına tutulacak.
    10 Rena'yı getirdiğinde , sen Lugard tarafindan bir numara kutsal verilecek.
    Zene Rena'yı takas etmek için Tem'ce 8th, Rena'yı yerde atıncaya kadar Altın Okçu, Lorencia'da kalacağı sen, zene kaydedilmiş Rena'yı takas edebileceğin? Rena, bu dünyada küçük kullanılışın olabilir , fakat Altın Okçu tarafindan zene takas edilebilir.
    Söz hakları, Lorencia'da barın hizmetçisi, ryan Rena zene takas edilebilir. Altın Okçu'yu görmeye gidin eğer siz herhangi bir Rena'ya sahip olursanız.


    'Rena', eskiden, önce Cennet eonsunun dünyasında kullanıldığı madeni parasının bir türüdür. O, bu dünyada kullanılamaz , fakat eğer Lorencia'da 'Golden Archer''ine gitseniz , o takası o zenle yapacak.




  • saolun arkadaşalr
  • rena çıktımı satardım shopa bazen 3k verirdi bazen milyon verirdi çok garipti
  • s3e1 version bi serverda oynuorm 10 tane renayı golden archer a götürüorm bana excellent archangel silahlardan verio bitane +8
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.