Şimdi Ara

Remote Desktop Access (VuuPC) Nedir? Virüs müdür yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
10.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar farkında olmadan yüklenmiş sanırsam next next next yaparken. Program kaldırda gördüm kaldırdım ama içimde bir kuşku oluşmadı da değil. İnternetten biraz araştırdım zararlı değil istenmeden yükleniyor diyorlar, kaldırılmıyor diyorlar bunun için buraya sorayım dedim. Nedir ne değildir bilen biri varsa yardım edebilir mi? Teşekkürler.

• Adı üzerinde uzaktan masaüstü bağlantısı kurma yazılımı. Genelde firmalarda veya teknik destek hizmeti veren kurumlarda kullanılır. Bilgisayarınızda bir arıza olursa teknik destek görevlisi bilgisayarınıza uzaktan bağlanıp problemi gidermeye çalışır. Muhtemelen sizdeki kötü bir amaç için otomatik olarak yüklenmiş, kaldırdığınızdan emin olun bir daha da program yüklerken neleri yüklediğinize biraz daha dikkat edin, geçmiş olsun.
  • merhaba bana da yuklenmıs bu pogram gercekten kaldırılmıyormu? Keylog gıbı bırseymı?
    nasıl tamamen temızlenır?TEŞEKKURLER
  • quote:

Orijinalden alıntı: asof544

merhaba bana da yuklenmıs bu pogram gercekten kaldırılmıyormu? Keylog gıbı bırseymı?
    nasıl tamamen temızlenır?TEŞEKKURLER

Kaldırılır, eğer kaldırılmazsa AdwCleaner ile taratıp temizletin
  • onu nasıl kullancağım çok sağol bnede yuklu mu bilmiyorum?
  • üzerine tıklatıp ınstalle yaptım pat kayboldu çıkarıldığını gosteren dosyayı goremedım bıle
  • quote:

Orijinalden alıntı: asof544

onu nasıl kullancağım çok sağol bnede yuklu mu bilmiyorum?

Genelde yüklü olmaz. İnternetten aratıp indirebilirsin program çalışınca tara yazan yere tıklayın o sizi yönlendirecektir. Zaten ücretsiz ve türkçe olduğu için pek sorun yaşamazsınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.