Şimdi Ara

Reksai

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet bir şampiyon konusuyla daha sizlerleyim, bu sefer reksaiyi soracağım. Mainim jungle olsada her lane i öğrenmeye çalışıyorum en son twisted fate konusu açmıştım. Arkafaşlarım ısrarla reksai öğrenmemi çünkü gerçekten çok güçlü -op olduğunu düşünüyorlar.

    Ama ben güçsüz ve gereksiz bir hero olarak görüyorum, w sundam başka hiçbirşeyi yok, tamam vision olarak çok üstün ama fightlarda hiçbir işe yaramayan bir hero. Rito hadi beyler kite ın allahını yiyen bir hero yapalım demiş ve bu heroyu yapmış. Kitelayan adc apc lere hiç bir şekilde yaklaşamıyorum.e ile dibine giremediysen birdaha giremiyorsun.


    Sizce yanlış mı düşünüyorum? Yoksa ben mi oynayamıyorum. Udyr jarvan vi kha zix hecarim gibi heroları gayet iyi oynayan birisiyim, ama reksaiyle hiçbirşey yapamıyorum. Bunu diğer kötü oyunlarımdan farklı olarak kendi kötülüğüme değilde heronun yetersizliğine veriyorum.

    Ama böyle çöp olsa yüksek eloda oynanmazdı? Diyede düşünüyorum. Fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Op değil ama üst eloda oyuncular orman oynamanın ne demek olduğunu çok iyi bildikleri için hem rahat geliyor hem de erken safhada her yerden gank atabilme imkanı var. Dia ve üstünde totem konusunda supportlar baya bilgili olduğu için atacağınız gank ya da dive altı üstü bellidir. Reksai bunun dışına çıkıyor bu da seçilme oranını arttırıyor. Öne geçtiğinde Reksaiyi kimse durduramıyor uzun zamandır oynamadığım için (takip ediyorum ama) net konuşamam ama Titanic Hydra ile beraber hatrı sayılır bir hasarı var. Ama oyun 20. dakikaya uzadığı zaman takımı öne geçirmediysen o zaman oyundan bir nebze düşer. 5v5 değilde 4.5v5 oynarsınız. Şuan Hecarim, Vi, Khazix, Shyvana ormanda (özellikle soloqda) çok daha fazla iş yapan şampiyonlar. Yüksek eloda rakibin red, blue bufflarının ne zaman çıkacağını, counter jungle yapılacağını, ejder kontrolünü falan her şeyi biliyorlar bu da Reksaiyi 2 kat güçlü yapıyor durum bu.




  • Göründüğünden daha zor bi hero bence.Failleme sansı yüksek.
    Takımımda iş yapan reksai nadirdir.
  • s5ten beri reksai oynarım,soloqda 10-1-15 oynadığım maçı bile kaybettiğimi bilirim. latede cidden düşüyor güvenebilecek bir adc veya mid pren yoksa asla reksai alma soloq champi deil
  • tflerde ne yapıyorsunuz peki? e yi ıskalarsam adc kitelayarak harcıyor beni. benmi oynayamıyorum yoksa heronun genel counterı kite mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.