Şimdi Ara

Reklamlarda Çalan Aradığınız Müzikler [ANA KONU] (424. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.467
Cevap
132
Favori
2.624.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 422423424425426
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar eti wanted reklam müziğindeki o reggea tarzı şarkının adını bilen var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: scelimx

magnum çikolata reklam müziği... reklamı bulup upload ettim.. sizden bu reklamın müziğini istiyorum çoğu arkadaşım gibi..

çoğu arkadaşımın aradığı o yeni magnum çikolata reklamı..izleyin

Arkadaşım Allah razı olsun ya reklamını bile bulamıyoduk çok sağolasın

Arkadaşlar şu reklamdaki müziği bulabilecek olan varmı lütfen

• arkadaslar bana good year müziği lazım..bilen varsa anlatayım o garip lastik adam bi diskoya falan giriyo.o tavanda ışıldayan aynalı zımbırtı yavas yavas asagı inerken orda cok hüzünlü bi sarkı var gayet hos die dusunuyorum bulan olursa bana ismini atarsa sevinirim......
  • quote:

Orjinalden alıntı: 15carter009

arkadaslar bana good year müziği lazım..bilen varsa anlatayım o garip lastik adam bi diskoya falan giriyo.o tavanda ışıldayan aynalı zımbırtı yavas yavas asagı inerken orda cok hüzünlü bi sarkı var gayet hos die dusunuyorum bulan olursa bana ismini atarsa sevinirim......

goodyear mı michelin mi??

www.youtube.com/watch?v=H9B0IyPlqY8

michelinse "never gonna let you go"-->"sergio mendez"
  • quote:

Orjinalden alıntı: mawoix

quote:

Orjinalden alıntı: mawoix

yemekteyiz programında çalan müzik ney acaba arkadaşlar???

bilen yok mudur acaba??? lütfen yardım...

Baba Zula - Zaniye Oyun Havası olabilir mi
  • Arkadaşlar yeni citroen c4 reklamının arka fonunda 4-5 saniye bir melodi var belliki bir şarkıdan kesilmiş hangi şarkı olduğunu bilen varmı?
  • arkadaşlar şu magnum reklam müziğinin sözlerini çıkaracak birisi varsa buraya yazsın sözleri bizde araştıralım ne dersiniz?
    birde bi arkadaşım söyledi ama yinede ümidimi kesmedim,magnum reklamı için özel yapılmıi şarkı dio ama.... yinede şu dediğim gibi sözlerini buraya yazma konusunda yardmcı olsun birisi bari..iste buda link...:
    http://www.youtube.com/watch?v=OfgtFn7_FFc&feature=related

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nu_3 -- 29 Kasım 2008; 0:44:04 >
  • stadyum programında 2 tane müzik var...bulabilirseniz çok sevinirim.şimdiden teşekkür ederim...
  • nokia n96 reklamındaki parçayı bilen warsa lütfen yazsın
  • bu fragmandaki şarkıyı bilen var mı?

http://www.youtube.com/watch?v=ZjwulJmZlPQ
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarikanarya567

Arkadaşlar yeni citroen c4 reklamının arka fonunda 4-5 saniye bir melodi var belliki bir şarkıdan kesilmiş hangi şarkı olduğunu bilen varmı?

bilen var mı ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: atroce

quote:

Orjinalden alıntı: scelimx

magnum çikolata reklam müziği... reklamı bulup upload ettim.. sizden bu reklamın müziğini istiyorum çoğu arkadaşım gibi..

çoğu arkadaşımın aradığı o yeni magnum çikolata reklamı..izleyin

Arkadaşım Allah razı olsun ya reklamını bile bulamıyoduk çok sağolasın

Arkadaşlar şu reklamdaki müziği bulabilecek olan varmı lütfen

Arkadaşlar hala yokmu?

• Arkadaşlar Stadyum programındaki ispanyolca müziği bilen varmı? Daaaaa şeklinde biyeri filan var!
  • Reklam değil ama ntvspor'da nba oyuncularının hikayerlerini gösteren video giriyor arada , orada bir müzik giriyor piyano ile bu enstrumantal i arıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ACND -- 29 Kasım 2008; 15:36:36 >
  • arkadaşlar citroen c4 ün son reklam müziği...ben bu vers,yonu youtube tan bulup mp3 yaptım.orjinal versiyonunu bulan olursa bize söliyebilirmi :)

MCLITE - STAYIN ALIVE

http://www.speedshare.org/download.php?id=F6C8EB8811

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nfserdar -- 29 Kasım 2008; 17:22:32 >
  • arkadaşlar cnbc-e de prison break reklam müziğini arıyorum. Reklamın en sonunda "prison break intikam sezonu her perşembe 21:00 de cnbc-e de" gibi bir şey var. Reklamın başında söz olarak " it all started when they took me from my home" tarzı bişey yakaladım ama bi türlü bulamıyorum nette.
  • Yemekteyiz programındaki müziği ben de çok merak ediyorum. Bayan söylüyor bu arada.... Yardımcı olabilirseniz sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: CWaRRioR

Yemekteyiz programındaki müziği ben de çok merak ediyorum. Bayan söylüyor bu arada.... Yardımcı olabilirseniz sevinirim

evet bende önceden sölediğim gibi arıyorum lütfen yardım edin...
  • ARAYIPDA BULAMADIĞINIZ MAGNUMUN SON REKLAM MÜZİĞİ TEKNO TARZINDA OLAN BUYRUN ARKADAŞLAR BU LINKDE KENDI UPLOADIM

http://www.keyiflimekan.com/magnumun-son-reklam-muzigi-beklenen-parca-hareketli-olan-t-9316.html
  • Vodafone'nun 3G reklam müziğini arıyorum, bilen varsa bi yardımcı olun lütfen
  • 
Sayfa: önceki 422423424425426
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.