Şimdi Ara

Reklamlarda Çalan Aradığınız Müzikler [ANA KONU] (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15.466
Cevap
132
Favori
2.617.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: tt_boy

ARKADAŞLAR MERHABA..NTV İSPANYA LİGİ MAÇLARININ TANITIMINI YAPARKEN KULLANDIĞI "LA RUMBA DE BARCELONA" ADLI ŞARKIYI İNTERNETTE O KADAR ARAŞTIRMAMA RAĞMEN BİR TÜRLÜ BULAMADIM..BANA ŞARKIYI YA DA EN AZINDAN İNDİREBİLECEĞİM LİNKİ VERİRSENİZ MEMNUN OLURUM...hELp!!!

inşallah aradıgın budur bende biraz baktım rapidledim yalnız ne olur papid kullanmayı bilmiyorum deme

http://rapidshare.de/files/9577314/Manu_Chao-_-_Rumba_De_Barcelona.mp3.html

demo versiyondur moderateler

• kadirciğim ve diğer arkadaşlar selam
    Hyundai'nin yeni bir reklamı dönmeye başladı...altta sert bi müzik ama hoş

hyundai era...hani accentler are olmuş yaa o reklam da...adam gelio..hayali bi şey tutuyor sonradan kapı oluyo oturuyor sonra koltuklar belli oluyor..işte o reklamdaki müzik bi zahmet arkadaşlar...
  • merabalar arkadaslar ve kadir hocam...
    Honda City nin reklamındaki şarkıyı bulamadım, galibaa reklama özel yapılmış. Süper bi şarkı, dinlenesi!!Sözleri şöyle:

another beautiful day in the city

kimindir, nerden buluruz??
  • quote:

Orjinalden alıntı: o_z_g_e

arkadşlar ya yardımşı olun ya FORD penguenlı yenı reklam ındakı muzık şarkı kım sogluyor bılen lerın ınsanlık nabına ban bılgılen dırımı lutfen delırecem bulamadım yaaaaaaa

these boots were made for walking nancy sinatra..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadirartun

quote:

Orjinalden alıntı: nachfülbar

ya ben renault reklam müziğini arıyorum

önce bas giriyor giderek kalınlaşan bir bas sesi var sonra şarkı geliyor sonra tekrar bas...

reklam ise bie araba buzların üstünde penguenlerin arasından geçerken yaya geçidinde duruyor bu zamana kadar bas geliyor sonra şarkı geliyor
    penguenler karşıdan karşıya geçince tekrar bas başlıyor

lütfen bilenler şarkının ismini yazsın veya daha ayrıntılı bilgiyi buraya yazsın ya da pm. atsın

LLLÜÜÜTTTFFFEEENNN!!!...

birinin bu müziği isteyeceğini biliyordum ya o müziği ben hiç beğenmedim ama daha çok yeni bir reklam piyasaya düşmedi aradım bi sonuc elde edemedim malesef bulunca gene yazarım

galiba o reklam renault un değil ford un reklamı these boots were made walking / nancy sinatra

• selam beyler valla iyi iş çıkartılıyor burada.9. sayfada ne çok tartışılmış yahu.

daha önce burn energy drinkin şarkısını yazmıştınız heaven burn your life çok uzun zaman arayıp bırakmıştım aramayı.şimdi adını öğrendim ama bir türlü bulamıyorum nerden bulabileceğimi biliyormusunuz.program olarak lime wire kullanıyorum ama bulamadım.
  • valla kadir abi o kadar yazı yazılmış ki istediğim şarkı sorulmuş mu sorulmamış mı bilmiyorum.ben sana klasik müzik soracam.şu ülker rodeo reklamında (hani mustafa ,ahmet mehmet için ayşeler de tadabilir)söylenen müziği çok merak ediyorum. sana zahmet olacak bunu da bulabilirsen iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sumituran -- 23 Aralık 2005 6:43:49 >
  • winsa müziğini bilen yok mu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sumituran

valla kadir abi o kadar yazı yazılmış ki istediğim şarkı sorulmuş mu sorulmamış mı bilmiyorum.ben sana klasik müzik soracam.şu ülker rodeo reklamında (hani mustafa ,ahmet mehmet için ayşeler de tadabilir)söylenen müziği çok merak ediyorum. sana zahmet olacak bunu da bulabilirsen iyi olur.

apocaliptica - carmina burana
  • SAĞOLASIN KADİRARTUN KARDEŞ...RAPİD KULLANMAYI BİLİYORUMM..MANYAK Bİ ŞEY BU ŞARKI..TEKRAR TEŞEKKÜRLER..

Orjinalden alıntı: tt_boy

ARKADAŞLAR MERHABA..NTV İSPANYA LİGİ MAÇLARININ TANITIMINI YAPARKEN KULLANDIĞI "LA RUMBA DE BARCELONA" ADLI ŞARKIYI İNTERNETTE O KADAR ARAŞTIRMAMA RAĞMEN BİR TÜRLÜ BULAMADIM..BANA ŞARKIYI YA DA EN AZINDAN İNDİREBİLECEĞİM LİNKİ VERİRSENİZ MEMNUN OLURUM...hELp!!!

inşallah aradıgın budur bende biraz baktım rapidledim yalnız ne olur papid kullanmayı bilmiyorum deme

http://rapidshare.de/files/9577314/Manu_Chao-_-_Rumba_De_Barcelona.mp3.html

demo versiyondur moderateler

• slm su jonsons baby'nın müziği bulunamadı herhlde daha yada arıomusunuz hala ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: brl

slm su jonsons baby'nın müziği bulunamadı herhlde daha yada arıomusunuz hala ??

evet hala arıyorum bulunca ilk sana atacam
  • Arkadaslar ya bu pazar günleri vatan bilgisayarın sunduğu silikon vadisi vardı ya o programda bir tane radyo vj sinin sunucusunun bölümü vardı ya
    komiklik yapıp öğle tanıtıyodu sarkıda jump jump every böyle sözler geciyodu yaaa şimdi hatırlıyamıcam o şarkıyı bulan varmı ya cok süper bir müzik bulan varsa bir zamet arkadaslar şimdiden çok tşk hepiniz saolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sportinng -- 23 Aralık 2005 20:32:05 >
  • HSBC reklam filminin müziğini bilen varmı Arkadaşlar...Şimdiden teşekkürler...
  • merhaba!
    foruma elimden geldiğince baktım ama cecile parfüm reklamında ki şarkının ismini bulamadım, acaba yardımcı olabilir misiniz? şimdiden teşekkür ederim eğer forumda yazıyosa ve ben bulamadıysamda kusura bakmayın!
  • Arkadaslar ya bu pazar günleri vatan bilgisayarın sunduğu silikon vadisi vardı ya o programda bir tane radyo vj sinin sunucusunun bölümü vardı ya
    komiklik yapıp öğle tanıtıyodu sarkıda jump jump every böyle sözler geciyodu yaaa şimdi hatırlıyamıcam o şarkıyı bulan varmı ya cok süper bir müzik bulan varsa bir zamet arkadaslar şimdiden çok tşk hepiniz saolun

ya hadi arkadaslar ya el atan yok mu bu işe yaaa kadirartun artun arkadas sana sesleniyorummmmmmmmmmmmmmmmm

çok acele yaaaaaaa

• KADİR DOSTUM YAZMISINDIR BELKİ AMA 10 sayfa war tek tek arayamadım kusurab kama BEKO nun reklam müzigini yazarsan sevinirim saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: sportinng

Arkadaslar ya bu pazar günleri vatan bilgisayarın sunduğu silikon vadisi vardı ya o programda bir tane radyo vj sinin sunucusunun bölümü vardı ya

ya hadi arkadaslar ya el atan yok mu bu işe yaaa kadirartun artun arkadas sana sesleniyorummmmmmmmmmmmmmmmm

çok acele yaaaaaaa

bilmiyorum programı uyarın izlerim biliyorsam sölerim

bekonun müziği yok sadece reklam için çekilmiş bir jingle

• signal reklamının şarkısını istiyom bi zahmet..
  • burn energy drinkin parçası heaven burn your life bir türlü bulamadım nerden bulunabileceği ile ilgili bilgisi olan var mı????????????????????
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.