Şimdi Ara

Reklamlara bakarak para kazanmak mümkün mü?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ticari bir reklam birimini görüntülemek için para veren siteler çok yaygın ancak en büyük sorun bu sitelerin çok fazla zaman için değmeyecek miktarlarda az para vermeleri ve bu paraların ödenmesi konusundaki zorluklardır.

Prumoney adlı sitede ise bu konu çok daha avantajlı durumda. Şu anda, görüntüleme maliyeti 10 sent olan sitede o sayfada 1 dolar kazanıyorsunuz. Kayıt olduktan sonra reklamların görüntülenmesi hesap sayfanızda gerçekleştiriliyor. Ayrıca, yönlendirmeleri (diğer çalışanlar) çekebilecek, kazançlarının %50'sini alabileceksiniz.

Kazançlarınız normalde sınırsızdır ve bilgisayarın önünde harcadığınız süreye, görüntülenen reklam birimlerinin sayısına bağlıdır. Yani, günde 2-3 saat harcarsanız, yaklaşık 1000 birim görebilir ve kazancınız günlük 100-150 $ olacaktır.

Üstelik ödemenizi almanız için de birçok seçenek mevcut. bitcoin, paypal, hesaba havale, kredi kartına ödeme veya western union ile ödeme seçenekleri mevcut.

Aşağıdaki linkten üyelik işleminizi başlatıp hemen para kazanmaya başlayabilirsiniz!
    http://awmoney.xyz/5041113912200/

• SELAM DEDIGIN SITEYE GIRDIM HOSUMA GITTI AMA SIKINTI VAR 160DOLAR KASDIM CEKMEK ISTEDIGIMDE REFERANS KODUMLAR 40 KISI UYE GETIRMEM LAZMDI ONUDA YAPTIM SONRA DA HESABIN ONAYLANMAMIS MSJI GELDI 30 60 GUN SURECEKMIS
    ALTTA INGILIZCE YAZI GELDI

Dear asadov_s_life!

Your account is not approved.
    The approval time will be approximately 30-60 days.
    You can also pass quick verification procedure(3-5 min.)
    and immediately receive money
  • BILSEM PARAYI CIDDEN VERECEKLERSE BEKLERIM HESAPIN ONAYLANMASINI
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.