Şimdi Ara

Reklamlar, heryerde reklam var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün sabahtan beri şu lanet reklamlarla uğraşıyorum. Dün lolipopa geçiş yaptım ama problemin sebebinin bu olduğunu düşünmüyorum temiz bir kurulum yaptım bilgisayar üzerinden onarım yaptım vs. Sabah reklamlar gelemeye başladı pop up şeklinde bende normalde Chrome kullanmama rağmen mozilla kurup **** eklentisini yükledim. Buna rağmen pop uplarla başa çıkamadım hala reklamlar geliyor yeni sekmeler açılıyor. Ne yapmam gerektiği konusunda bir bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: geceduyusu

Bugün sabahtan beri şu lanet reklamlarla uğraşıyorum. Dün lolipopa geçiş yaptım ama problemin sebebinin bu olduğunu düşünmüyorum temiz bir kurulum yaptım bilgisayar üzerinden onarım yaptım vs. Sabah reklamlar gelemeye başladı pop up şeklinde bende normalde Chrome kullanmama rağmen mozilla kurup **** eklentisini yükledim. Buna rağmen pop uplarla başa çıkamadım hala reklamlar geliyor yeni sekmeler açılıyor. Ne yapmam gerektiği konusunda bir bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi.

root varsa adaway yükle

• hasanefe10 kullanıcısına yanıt
    Malesef root yok telefonumda farklı bir öneriniz var mı

• Root yapmadan kalici cözüm yok hocam. Ad block apk olarak kuruluyor ama ben faydasini görmedim. Reklam engelleyen tarayicilar mevcut magazada. Birde mozilla tarayicisini deneyin. Eklenti kurulabiliyor. Bakmadim ama ad blokc vardir belki eklenti olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eigelb -- 24 Nisan 2015; 11:14:33 >
  • Eigelb kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam eğer rootsuz kalıcı çözüm yoksa söylediğiniz gibi yeni bir tarayıcı aramaya başlayayım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Root yaparsaniz kesin kurtulursunuz hocam. Adaway bu isin ilaci. Birde asagidakini inceleyin isterseniz.

http://www.teknolojidedestek.com/android-reklamlarindan-kurtulmak-icin-5-uygulama/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eigelb -- 24 Nisan 2015; 15:03:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Chrome'da Çıkan Reklamlar?!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.