Şimdi Ara

REKLAMLAR? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • KraLTv Ye msj gönderLim veya DosTLarFM e :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi l CayLaK l -- 20 Temmuz 2008; 2:27:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: AuraLegion

KraLTv Ye msj gönderLim veya DosTLarFM e :D
    konu server nasil reklam verir deyil nasil alirdir.tv.radio ve server bunlar 3 cude sunucudur.tv ile radio da reklam var serverde yok. servere nasil reklam alinir.servere video goruntu eklenebilirmi.bunla ilgili post atarsaniz iyi olcak.mesela kantura core eventde video goruntu var.
  • Aslınde dedigin yapılabilir lakin senin reklam fiyatlarından pek haberin yok gibi
    Gunde 80 kişinin oynadıgı bir servere kusura bakma ama hiçbir aklı basında adam para vermez bugun gunluk 25k 30k hit yapan web siteleri maximum 120-200 liraya reklam aklaktadır
  • Güzel fikir ama bazı kişiler gereksiz gereksiz şeyler yazıyorlar

• Ben İnceledim De RADYOLARİN SİTELERİNE SERVERİN TANİTİMİ İLE İLGİLİ REKLAM VEREBİLİRSİN.
    HEMDE RADYODAN SÖLETİRSİN.

HEM GÖRSEL HEM DUYSAL.

FİYATİDA ÇOK CAZİPMİŞH
  • İYİ BİR GELİŞME
  • reklami hertarafa verirsiniz. ama konu reklam vermek deyil almaktir.server sitenize reklam alip koycaksiniz yani.bakin donanim habere hepimniz üyeyiz ama herhangi bir aidat odamiyoruz donanim haber nerden para kazaniyor reklamlardan sitenin hertarafinda gorsel reklam var.top 100 sitelerinde birkactane yabanci server turkcell-avea-vodafonun reklamini server sitesine koymuslar.onlar nasil aliyor reklam?serverler reklam alirsa cokdaha iyi gelisecekler diye dusunuyorum.ama paran varsa tabikide kral fm gidip reklamda vere bilirsin.yerel radio larada vere bilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: shanexx

reklami hertarafa verirsiniz. ama konu reklam vermek deyil almaktir.server sitenize reklam alip koycaksiniz yani.bakin donanim habere hepimniz üyeyiz ama herhangi bir aidat odamiyoruz donanim haber nerden para kazaniyor reklamlardan sitenin hertarafinda gorsel reklam var.top 100 sitelerinde birkactane yabanci server turkcell-avea-vodafonun reklamini server sitesine koymuslar.onlar nasil aliyor reklam?serverler reklam alirsa cokdaha iyi gelisecekler diye dusunuyorum.ama paran varsa tabikide kral fm gidip reklamda vere bilirsin.yerel radio larada vere bilirsin.

• buyurun arkadaslar adamlar sitelerine reklam koymus bibakin istiyosaniz bunlarda kopmus edusonlar galimahttp://www.muzone.gr/ neden bizim turk serverlerinde yok anlamiyor server sitesine reklam koymak yasakmi turkiyede eyer yasak deyilse server reklam koyarak fazladan gelir elde etcek iste bu kotumu sizce.daha birsuru var verdiyim siteden sadece birini verdim.yapin su reklam isini artik.bizlerde hergun acilip kapanan serverlerden kurtulalim artik yaw.
  • öncelikle herkeze merhabalar şimdi arkadaşim konu gayet mantikli,gelelim türkiyedeki server lerde bu tür reklam kuşaklari introlar vs. koyulmuyor gelir amaçli. senin legal olarak beyanin varmi yasal tutatrlılığı olmayan bir yapilanmaysa eğer söylediklerin kesinlikle olmaz, nihayetinde zararlı çikilir.ama sen bu işi bir gelir kapisi olarak benimsersen ve gerekli brokratik prosedürü uygularim legal olarak açarim dersen pek tabi reklamin en kralini göğüsünü gere gere koyarsın sitene ve reklam veren firmalarda teyyid eder. benim düşüncelerim bunlar keşke profosyonel manada bu tür bir organizasyon çiksinda ve akebinde sitesinde reklam versin. nasip yapan çikar inşallah. saygilarimla
  • yazdiklarin harfi harfine dogrudur İstanblue ama gercek suki serverlerin sik acilip hemen kapanmasinin tek sebebi serveri astiktan sonra yeterli item donete satamamasidir. eee gelir olmayinca adam neyapsin kardancok zarari oluyor diye zararlari anlatmama gerek yok elektirigin harcanmasi gibi vs..hemen tabikide servere kiliti vuruyor.iste reklam olayi bu yuzden cok onemli gelir olunca neden kapasinki serveri.para icin deyil zevk icin acanlarda var bu yazdiklarim onlarla alakasi yok uzerlerine alinti yapmasinlar ama herkes bunu artik kabulense iyi olcak mu online oynayanlarin sayisi hergun birazdaha azaliyor.cogu insan baska oyunlara gecis yapti.mu onlineye artik yenilik gerekiyor eyer yenilik yapmasa yakinda mu onlinede olmayacak oynayanda.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.