Şimdi Ara

Reklam tıkla kazan accountları, günde 37 dolar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    1 Reklam tıkla kazan accountları, günde 37 dolar
    MegaincomeBUX - www.megaincomebux.com
    230 sınırsız üye mevcut, günlük yaklaşık 13 dolar getiriyor.İsterseniz üye sayınızı arttırıp kazancınızı arttırabilirsiniz.
    2500 TL ye satıyorum.

TroyBUX - www.troybux.com
    530 üye, 305 tanesi sınırsız üye, 225 tanesi aylık kiralık üye var. Şuan günde 24 dolar getiriyor. İsterseniz üye sayınızı arttırıp kazancınızı arttırabilirsiniz.
    4000 TL ye satıyorum.

***YAKLAŞIK 20 GÜNDE BİRİKEN PARALARI HEP ÜYE ALIMLARI VE REKLAM VERMEK İÇİN HARCADIM. Troybux kazandığım 52.96$ ı 15 dakika içinde Paypal hesabıma aktardı, MegaincomeBUX ise 12.36$ lık kazancımı 8 saat sonra hesabıma aktardı.

***Şuan TroyBUX ta 35.000 üye var, ve bu sitede aklınıza gelebilecek her türlü reklamızı yapabilirsiniz.
    MegaincomeBUX ise henüz 2000 üyeye yaklaşıyor, ilk üyeler herzmn için sağlam üyeler oluyor.
    2 üyeliğim de 1 senelik kontratlıdır. TroyBUX üyeliği en çok kazandıran, en yüksek seviyedir, MegaincomeBUX ise en yükseğin 2 alt seviyesidir.

***Paypal'dan ödeme kanıtı resimleri için tıklayınız...

***$59.81 + $19.65 daha aldım TROYBUX tan son 3 günde, yarın kanıt resimlerini koyacağım.
    *** $32.29 TL de MegaincomeBUX tan aldım.
    Fiyat : 6500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• hayırdır hocam neden satıyorsun
  • hocam elimde 5,6 tane PTC hesabı var, takibi zor oluyor. Takipten kastım şudur; altında bulunan referanslar da senin bnm gibi insanlar, onların çalışması gerekiyor. çalışanları sürekli ayıklaman gerekiyor.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.