Şimdi Ara

Reklam izle Anket Doldur Mail Al Sms Oku Para Kazan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Reklam izle Anket Doldur Mail Al Sms Oku Para Kazan

Merhaba arkadaşlar sitenin adı pozitif sistem. Sitenin asıl amacına bakacak olursak 1 mayıstan sonra firmalar kafalarına göre sms ve mail gönderemeyecekler. Bu site bize para karşılığında sms ve mail almamızı sağlıyor.

Siteden sadece bunlarla değil anket yaparak ve reklam izleyerekte para kazanabileceksiniz. Sistem şu anda tam olarak çalışmaya başlamadı. En geç 30 gün içerisinde çalışmaya başlayacak. Daha çok zaman var demeyin sitede alt üyelik sistemi var. Bu da 30 günde bâyâ bir alt üye kazanmanızı sağlayacak bir zaman aralığı...

Ne Kadar Kazanırım ?
    -Sms ve Mail başına 2 kuruş kazanırsınız
    -Video izleme ve anket başına 5 kuruş kazanırsınız

Referans Kazancı Ne Kadar ?
    -Sizin referansından %20
    -Referansınızın referansından %10
    kazanırsınız.

SİSTEM NASIL İŞLİYOR

Pozitif Sistem sizin Sms , E-Mail , Anket Doldurma ve Video izleme gibi yollarla gelir elde etmenizi sağlıyor . Sistem Network oluşturabilen kişilere enteresan kazançlar sunuyor . Size işin bu tarafını aktaracağım . Şimdi ; sisteme üye olduğum anda tekil bir kişiyim , Üye sayfamdan davet linkimi kullanarak yada gsm numarasına davet sms i yoluyla başlıyorum yakınlarımı sisteme kazandırmaya 20 kişi üye olduğunda olanlar sizi hayrete düşürecek . Şu benim , bunlar üye olmalarını sağladığım 20 kişi ve bunlar ise benim vasıtamla gelen 20 kişinin sisteme üye yaptıkları . Ve bu 20 kişi benim kadar aktif değil onlar toplam da 200 kişi getirebildi. Alt sıram da 20 kişi olduğu için sistem bana bu 20 kişi nin işlem kazançlarının % 20 ‘ ini veriyor . Ve şu sırada ki 10 ar kişilerin bulunduğu 2 sıramdan da % 10 . Şimdi Basit bir kazanç hesabı yapalım . Sistem her Sms ve E- mail için 2 krş ödüyor . Ben ve kazanç ağım , bir sms atılsa ne kazanır ; ben 2 krş * 2 =dan 4 tl kazandılar .Bu sıram için de 4 tl nin % 10 unu kazanırsam buda 40 krş yapar .Bir sms de ekibim sayesinde 40+8+2 krş toplam 50 krş kazandım Bu durum da işi günlük hesab yaparak ele alırsak ; Günde 10 Sms alsak ben 5 tl kazanırım Günde 10 da E-mail alsak 5 tl de oradan kazanırım Anket doldurma ve video izleme için sistem 5 krş kazanç veriyor . detay hesapları siz yaparsınız ben günlük kazancı söyleyeyim ; Günde 10 Anket doldursak 12,5 tl Günde 10 da video izlesek 12,5 tl de o yapar toplam günde 35 tl kazanırım

Neden smsden para kazanacağım diye soruyorsanız 1 mayıs itibariyle "T.C.K 6563 sayılı kanunun 6. Maddesi gereği Ticari SMS ve E-MAİL gönderilecek kişilerden yazılı yada elektronik izin alınması mecburiyeti" maddesi ticari kurumları zora sokacak. Siz de bunu fırsata çevirebilirsiniz.

Bu arada site yavaş yavaş reklam vermeye başlıyor. Ben site yöneticileri ile görüştüm. O maili de burada paylaşacağım. Elinizi hızllı tutun derim arkadaşlar sistem iyice dolduktam sonra üye kazanmak zor oluyor. Şimdiden herkeze iyi kazançlar.

DETAYLI VİDEOLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yerceylan -- 26 Mart 2015; 19:22:25 >

• Evet arkadaşla bu da mail 1 mayıstan itibaren hızla kazanabileceğiniz bir sistem olacak Hemen üye olun hep beraber kazanalım

• Merhaba arkadaşlar size bir link kısaltma sitesi tavsiye edeceğim. Kendi tıklamanızla para kazanabiliyorsunuz. tıklama basına 0.001 verir(deneyebilirsiniz) ama size vereceğim öneriyle tıklama basına 0.005 kazanacaksınız buda 1000 tıklama 5 dolar demek oluyor. 10$ ödeme alabiliyorsunuz. ödemeler hemen o gün gerçekleşiyor.
    eğer benim refimden üye olursanız size önemli derecede öneri vereceğim bu sizi hem viruslerden korucak hemde daha çok para kazandıracaktır(eğer üye olursanız bana burdan mesaj atabilirsiniz).

http://gca.sh/user/register?ref=18964
  • Konu güncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İKİ ANKET SİTESİ DETAYLI BİLGİ

Hiving İle Para Kazan

Myiyo İle Para Kazan
  • Evet arkadaşlar Sistem deneme amaçlı ilk mesajını attı. Yakın zamanda tamamen başlayacak siz de hemen üye olun. Hep beraber kazanalım. Sormak İstediğiniz sorular için mesaj atabilirsiniz. (Konu güncel)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yerceylan -- 29 Mart 2015; 14:36:27 >
  • İnternette boş vaktinizde olduğunda yada iyi tanıtım yapacak siteniz varsa güzel para kazanacağınız bir site kullanmanızı tavsiye ederim.

Qassa sistemini tanıyalım…
    Öncelikle üye olduktan sonra ilk yapmanız gereken işlem profil bilgilerinizi doldurmak. Çünkü bu profil bilgilerinize göre anket alacaksınız ve reklam tıklayabileceksiniz.
    Profil bölümü tıklayın ve açılan sayfadaki tüm profil bilgilerinizi doldurun.Tüm kategorilerdeki profil bilgilerinizi doldurduktan sonra her kategoriden 5000puan kazanacaksınız.
    Tüm profil bilgilerinizi doldurduktan sonra artık mailinize hergün reklam linkleri ve anketler gelmeye başlayacak. Ayrıca sistemdeki oyunları oynayarak da para kazanabilirsiniz. Sisteme üye tavsiye ederek de yine para kazanabilirsiniz.
    Bu sistem ile birçok alışveriş sitesinden indirim kazandığıınız gibi (indirim kuponları bölümünde) bu alışveriş sitelerinden alışveriş yaptıkça da puan kazanacaksınız…
    Sistemde 15TL lik limite ulaştığınızda ödeme alabileceksiniz.

Qassa ücretsiz katılım ile bir İnternet birikim programıdır. Ücretsiz kayıt olarak puan biriktirerek gerçek paraya dönüştürebilirsiniz.

Kısaca İnternetten sermayesiz para kazanma sitesidir. Coins sistemiyle topladığınız coinsleri TL'ye çevirip banka havalesi ile ödeme alabilirsiniz.

REFERANS BAŞINA 3 TL KAZANACAKSINIZ!

NASIL KAZANABİLİRSİNİZ?
    Üye olarak Başlangıçta 100.000 coinsMail okuyarak 1.000 coins
    Alışveriş yaparak harcadığınız TL başına coins
    Oyunlardan 150.000 coins (Günde 1 oyun)
    Bingo ile 270 TLArkadaşlarını davet ederek 200.000 coins
    Anketlere katılarak 50.000 coinsKAZANIRSINIZ !

Ödeme alt limiti 15 TL'dir

1.000 Qoin = 0,015 TL.
    5.000 Qoin= 0,075 TL.
    100.000 Qoin = 1,50 TL.

Ve 1.000.000 olunca 15 TL oluyor. Simdilik Sadee Banka Hesabina Odeme Yapıyor. Zaten site bol bol puan dagitiyor. Yani En kisa zamanda puan toplayip odeme alabilirsiniz.

Qassa İLE PARA KAZANMA ANLATIM

Qassa Ödeme Kanıtı

Kayıt Olmak İçin Tıklayınız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Anket Doldur, Para Kazan !!!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İyi günler kardeşlerim Site kampanya yaptı. Siteye kazandırdığıniz her alt üye için sistem 1 Tl para verecek. Linkimden üye olursanız sevinirim.

• Konu güncel

• Arkadaslar son 9 gün siz de bu gemide yerinizi alın hep beraber kazanalım.

• https://www.pozitifsistem.com/?lnk=57436312-e66a-4356-a830-45f63915dd5f

BU LİNKİ TIKLA!

PARA ÖDEMEDEN SADECE REKLAM SMS MAİL ALARAK AYDA 1000TL KAZAN!
  • Arkadaşlar site reklam dağıtımına başladı. Siz de tıklayın para kazanmaya başlayın.

https://www.pozitifsistem.com/?lnk=1d80fba9-0204-41b5-a93f-8600e6f485b2

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.